Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TAIKAMETSÄVastapäätä Arabian keskusta on kaunis vanha puuhuvila, jossa on nyt 20. joulukuuta asti Mifukon Taikametsä pop up -joulukauppa. Kaksi luokkalaistani ja yksi toisen koulutusohjelman puolelta oleva tyttö ovat työharjoittelunsa puitteissa suunnitelleet ja toteuttaneet nämä ihanat joulumyyjäiset, jonne he valitsivat myyntiin ekologista ja eettisesti valmistettua kotimaista muotoilua. Tuotemerkkien valinnan lisäksi tytöt ovat tehneet hyvää työtä esillepanon suhteen, koko paikka näytti satumaiselta.

Mukana Mifukon lisäksi mm. Poola Kataryna, Saana ja Olli, Tikau ja Tero Kuitunen. Koko listan voi lukea täältä. Nappailin kuvia muutamista lempituotteistani, mutta voin kertoa että myynnissä oli myös paljon kaikkea värikästä, lastenvaatteita ja paljon kaikkea erilaista. Suosittelen ehdottomasti pistäytymään jouluostoksilla täällä!

Hämeentie 130 A
ma-pe 11-18
la 11-15

8 kommenttia

 1. Mua edelleen houkuttelee Tikaun matot......... Tilillä 0,11e hahaha terve. Näyttää kivalta, haluun mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin ihania! Mulla on myös haaveissa isompi Tikaun matto. No tuolla kyllä kannattaa poiketa ihan vaikka ihastelemassakin =)

   Poista
 2. Voi, muistatko miltä merkiltä tuo ihana chevron-kuvioinen matto on? :)

  VastaaPoista
 3. What is all this beauty??? So in love...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. This is a pop up shop called Wonder forest (or something like that). It's in Helsinki, Arabia. :) The girls from my school have designed it and the theme in products is also the forest. And everything they are selling is designed and made in Finland. Cute shop with amazing products!

   Poista
 4. Hurmaava vanha huvila ja jo nuo tuotteet hurmasivat minut, nam! Tahtoo tuonne, täytyy käydä ostoksilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne vaan! :) Siellä oli vaikka mitä kivaa, pitää ehkä itsekin piipahtaa uudelleen.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall