Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CUSTOM SHOE RACK IN THE MAKING


Suunnitelma.


Mäntyä.


Liimaamista.


Sirkkelöintiä ja höyläämistä.


Mittojen mukaan leikatut suoristetut palat.


Aloin keskiviikkona koulun iltapajalla toteuttamaan sitä puhumaani kenkätelinettä. Miksi sen pitäisi olla tuon kummoisempi? Mitä simppelimpi, sitä parempi! Valmiiksi se ei vielä tullut, mutta sain sen ruuvattua silti jo kokoon. Ensi viikolla sitten vielä vähän kittiä ruuvien päälle, reunojen hiontaa, kotiin junalla raahaamista ja maalipintaa. Sitten lisää kuvia ihan kotioloissa :) Nyt me lähdetään viikonlopuksi mökille ottamaan rennosti, oikein mellevää viikonloppua itse kullekin! Huomiseksi ajastin vielä yhden ylläripostauksen.

I started making shoe rack for our hallway. You will see more later! Now we have to hurry to the cottage. So have a nice weekend!

8 kommenttia

 1. Oi, puukässyjä. Yleensä harrastan niitä meidän olohuoneessa, mutta pajalla askarointi näyttää paremmalta vaihtoehdolta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se voi olla miellyttävämpi hoitaa hiontahommat jossain pajalla :D

   Poista
 2. Kiva nähdä tällainen prosessi alusta loppuun. Varmasti kotiinne sopiikin selkeä ja suoralinjainen kenkäteline, odottelemaan jään sitä valmista toteutusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että kiinnostaa! :) Ajattelin nyt vaihteeksi tämmöistäkin projektia näyttää vaikka nämä kuvat eivät mitään kauniita olekaan hehe.

   Poista
 3. Hieno tulee. Oispa kiva aloittaa puutyöharrastus:). Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja mukavaa uuden viikon alkua sinne :) Sit vaan kuule aloittamaan.

   Poista
 4. tykkään että teet ite ja oot "omatoiminen" :-)

  kaikkea ei tarvi aina kaupasta hakea valmiina, peukutusta siis sulle Peeta! jee!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo en mä ihan väärää koulutusohjelmaa ole valinnut ;) Onneksi tuolla koulussa on helppo tehdä ja saa apujakin jos tarve vaatii. Jos ei kaupasta löydy sopivaa (tarpeeksi halvalla) niin sit on pakko tehä ite! Jeejee kiitokset tsempistä Krista!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall