Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUPARIA JA VANERIA


Tein muutaman pienen ostoksen toissapäivänä. Tai oikeastaan vähän useammankin, mutta lampun johdot, kalustemaali ja muut semmoiset tilpehöörit eivät nyt päässeet kuvaan mukaan. Keskitytään siis näihin nätteihin juttuihin, jotka ostin Pinosta ja Perobasta. Pinosta lähtivät mukaan kupariset henkarit ja Hayn tiskiharja. Henkarit sopivat mielestäni kivasti tuohon valkoiseen metallinaulakkoon, johon vielä hommasin kuparisen kannatinketjun rautakaupasta. Vaalea puu, valkoinen väri ja kupari ovat ihan kuin yhteen luotu kombo. Aion kuitenkin rikkoa kaikkia yhdistelysääntöjä pistämällä samaan huoneeseen hopeaa, kultaa ja kuparia! Aikamoinen rebel.

Kuva: Ferm Living

Perobasta taas löysin kivan hammasmukin, joka on tarpeeksi jykevää tekoa pysyäkseen pystyssä hammasharjojen kanssa. Tekisi kauheasti mieli ostaa jotkut hienot hammasharjat, ja nämä Ferm Livingin puiset hammasharjat olisivat aika ihanat. Mark ei vaan ymmärrä että miten hammasharjojenkin pitää sopia sisustukseen. Mutta kun meillä ei ole nyt peilikaappia, vaan hammasharjat ovat esillä pienellä lasitasolla lavuaarin päällä, joten mun silmiin särkee katsoa niitä rumia räikeitä teknisen näköisiä hammasharjoja. Jos joku tietää että missä myytäisiin jotain yksivärisiä valkoisia harjoja niin vinkit otetaan vastaan! Voisi etsiä jostain Tarjoustalosta.Vaneriportaat ja naulakko omaa designiani.

18 kommenttia

 1. Huomasitko että olit voittanu Hang it all:in :) (ajattelin siis jos et ole ehtinyt esim. s.postia lukemaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hang on -naulakon siis, huomasin joo! Aivan huippua! :)

   Poista
 2. Toi naulakko on kyllä niin superhieno!

  VastaaPoista
 3. Oi miten söpöt nuo hammasharjat! Tekisi mieli melkein jopa vaihtaa oma sähköllä toimiva tuollaiseen, mutta ehkä teho voittaa tällä kertaa ulkonäön. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä mietin kans et jos noita ei oo hiottu kunnolla niin vois tuntuu vähä ikävältä suussa :D Et ehkä ite kuitenki koitan löytää valkoset muoviharjat. Onneks tänne tuli jio hyviä vinkkejä :)

   Poista
 4. Ruohonjuuressa myydään luonnonvalkoisia hammasharjoja, joissa on vaihdettava pää :) Se itse harjas on sellasta jotain luonnonmatskuu kans et aika kivan näkönen.

  Hanna,

  http://hannamariahh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. pisti naurattaan toi hammasharjajuttu, meilläkin tuli sanomista kun poikaystävä osti jonkun hirveen käsisaippuan mikä oli pinkkiä ja jossa oli joku kukka sisällä (?) ja ei voinu mitenkään ymmärtää miksei se nyt vaan käy.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on saippuapumppupullo, johon kaadetaan aina markettisaippuat sisään :) Mut ei kyl mikä tahansa väri kelpaa sinne sisälle tietenkään ;) Onneks Mark on tosta jo ihan hyvin perillä hehe. Nauratti kyl toi kukka :D

   Poista
 6. Paljon noilla kuparihenkareilla oli hintaa? :> Ja onko ihan tukevat? :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on 10€ / 5 kpl ja on kyllä tukevia! :) Paljon tukevampia ku ne pesularimpulat, jotka nekin on ihan ok jos pitää kevyitä vaatteita.

   Poista
 7. Maailman paras idea. Nätit hammasharjat! Kiitos tästä, myös meillä säilytystila mimissään ja Jordanit häiritsee silmää joka ainoalla vessareissulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan Jordan sentään :D Mä meinaan nyt kyl tsekata apteekin ja ruohonjuuren harjat, onneks tänne tuli hyviä vinkkejä!

   Poista
 8. Apteekissa mainioita Combo-merkkisiä perushammasharjoja. Parempia mun mielestä kuin nuo tekniset ja kirkuvanväriset härpäkkeet.
  -Lilith

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä vinkki, kiitos! Pitää käydä kattomassa :) Ja jos ovat vielä hyviäkin niin sit ei Markillakaan pitäis olla mitään niitä vastaan.

   Poista
 9. Hauska tuo naulakko ja söötti malli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hehe Lulun oli pakko päästä mukaan.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall