Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HOME SPA AKA KYLPPÄRI


Kylpyhuone oli yksi lempijuttujani kun muutimme tänne. Vih-doin kiva kylpyhuone! Helsingin vuokrakämpissä kun ei noihin kylppäreihin yleensä mitenkään ihan hirveästi panosteta ja asuntoa valitessa usein kylppärin kanssa on saanut joustaa. Että ei se nyt niin haittaa jos se on vähän kamala. Mutta kyllä se kuitenkin vaikuttaa elämään kun joka päivä pitää kitkuttaa pienessä pimeässä haisevassa sinilaattaisessa kylppärissä, jossa peilikaappikin on asennettu niin ylös ettei näe edes kasvojaan silmiä alempaa peilistä. Että jos joku miettii miksei näkynyt kuvia edellisen yksiöni kylpytiloista niin siinä saattaa olla syy..!


Mutta nyt kelpaa! Vuokraemännällä on selkeästi hyvä maku, sillä talossa oli juuri putkiremontin yhteydessä uusittu kylppäri nykyiseen muotoonsa. Kauniit, simppelit kaakelivalinnat ja uusi suihku. Olisin voinut itse varmasti valita ihan samat kaakelit seiniin ja lattialle, ellen sitten olisi päätynyt mikrobetoniin. Iso ihana peilikaappi kaikille purnukoille. Hyvä perus allas ja allaskaappi lopuille tavaroille. Tummat puiset balilaiset tikkaatkin saatiin käyttöömme kaupan päälle pyyhenaulakoksi.


Balilainen tunnelma taitaakin olla muutenkin avainsana kylppärimme sisustuksessa. Väriskaala nyt ei ole ihan hirveästi lähtenyt irroittelemaan, mutta kuvioita kyllä löytyy. Musta suihkuverho pilkullisella kuvioinnilla on H&M Homesta, kuten tupsullinen mattokin.


Olen kevään ja kesän aikana innostunut ihonhoidosta ihan uudella tavalla, kauniita purkkeja on alkanut kertymään uuden harrastuksen myötä. Korealainen ihonhoito sheet maskeineen on koukuttanut, luonnonkosmetiikka vaikuttaa toimivalta konseptilta ja vietän nykyään pellavaisessa kylpytakissani helposti tunnin iltapesun parissa. Seerumeita, happokuorintaa, maskeja; kaikkea pitää testata!


Sain Joliesta testiin paketillisen erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita. Warpaintin hiilijauhe valkaisee hampaita luonnollisesti. Patykan suihkusaippua, kuorinta ja body milk ovat ihanan tuoksuisia sekä tyylikkään näköisiä. Islan kupariset purnukat kelpaavat lavuaarin reunalle ja houkuttelevat tekemään kurkumanaamion väsyneille kasvoille. Kosmetiikalla sisustaminen on todellakin koukuttanut minut ja kävin ekaa kertaa elämässäni reissulla varta vasten kosmetiikkaliikkeessä ja toin sieltäkin ihania Sephoran purkkeja tuliaiseksi! En ole aiemmin tunnistanut purnukkaa toisesta ja olen epäillyt tuotteiden toimivuutta. Kasvovesikin oli yksi kysymysmerkki ja "turha" juttu jonka jätin väliin. Nyt kolmekymmentä täyttäessäni ja ekoja ryppyjä otsasta etsiessäni en enää epäile, vaan toimin :D Tuoksut, öljyt ja voiteet ovat parasta arjen luksusta! Amen.


Ohuisiin puuvillapyyhkeisiin olen ihastunut sen verran paljon etten muita enää käytäkään. Raidallinen kylpypyyhe tikkailla ja valkoinen käsipyyhe ovat Sera Helsingin. Ylemmän mustan pyyhkeen ostin Nizzasta tuliaiseksi.


Sadesuihku löytyy, mutta itse tykkään enemmän käyttää tavallista suihkua kun vesi ei tule suoraan ylhäältä päin. Nautin kuitenkin isosta suihkunurkkauksesta, joka on kerrankin niin iso ettei suihkuverho liimaudu ihoon kiinni kun yrittää suihkutella. Siis ette voi uskoa miten kauheita kylppäreitä minulla on aiemmin ollut... Osaan todellakin arvostaa tätä ihanaa kylpyhuonetta, joka on vihdoinkin mukava jatke asunnon muille huoneille!



Balilta ostamani seinäkoriste on hyvä pari tikkaille. Pesukoneelle olisi tuossa myös paikka, mutta toistaiseksi ainakin käytämme talon pesutupaa ja kylppäri on mukavan tilava näin.





10 kommenttia

  1. Ihana kylppäri! Teillä kävi todellinen tuuri ton kanssa, todella hyvin valitut laatat ja kalusteet, todella harvinaista herkkua! Ja ihanasti balilainen fiilis tulee esiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hyvä koti sattui kohdalle! Tyytyväisiä ollaan :) Ja kiitoksia!

      Poista
  2. Ihana kylppäri on kyllä luksusta vuokrakämpässä. Kauniisti olet sen myös sisustanut. Ja kiitos kosmetiikkavinkeistä! Itsellänikin 30 kolkuttelee ja luonnonkosmetiikka, etenkin ihonhoitotuotteet ovat alkaneet kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ! Joo tää kosmetiikkahomma vaikuttaa kyllä erittäin hyvältä harrastukselta, kiva kuulla että kiinnosti sekin puoli tässä postauksessa :) kai se on viimeistään tämä ikä joka motivoi!

      Poista
  3. wau! Uskomattoman ihanaa jälkeä :)

    VastaaPoista
  4. Oon seurannut sua snäpissä ja instasssa, mut en oo kunnolla blogiin asti päässyt koskaan. Nyt oon lukenut ja ihastellut monta postausta putkeen. Ja tässä kohtaa on jo aikamoinen kämppäkateus :D Ihana koti teillä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa jes sain jonkun siis blogiin asti raahautumaan, kiva juttu! :) On blogi kuitenkin ihan eri asia kuin noi "tukevat" kanavat, joista snäpissä lähinnä sekoilen ja instaan menee kivoja kuvia. Mutta täällä sitten voi paneutua yksittäisiin asioihin tekstin kanssa kunnolla :) Kiva kun kommentoit, kiva kuulla!

      Poista
  5. Moikka, mistä noi ihanat rinkulakorvikset on jotka näkyy tuossa Warpaint-kuvassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Monkista :) Myös Still with you copenhagen tekee vastaavan tyylisiä hopeasta ihan!

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall