Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ON MY SHOPPING LIST

1  /  2  /  3  /  4

1. Ensimmäisen kuvan rottinkivalaisimet tulivat vastaan Nizzassa pienessä sisustusputiikissa nimeltä Cosi. Lampunvarjostimet jäivät kummittelemaan mieleen, ja nyt mietin miksen ostanut tuota oikeanpuoleista varjostinta silloin. Nyt en löydä sellaista enää mistään, ja kun kysyin liikkeessä valaisinten alkuperää niin kuulemma ne on valmistettu ihan vain heille myyntiin, eikä heillä tietenkään ole mitään nettikauppaa. Ihanat rimpsut ja vaikea saatavuus tietysti lisäävät himoani! Myös kuvan keltainen samettiverho on täy-del-li-nen. Haluaisin ehdottomasti myös samettiverhot meille.

2. AYTM:n messinkinen lehtiteline on muodoltaan ylväs ja linjakas. Näen sen enemmän stailausten helmenä, kuin kodin välttämättömänä hankintana. Joten tuskin tulee meille, vaikka kaunis onkin.

3. Tämä marmorinen valaisin olisi ihan must hankinta senkin päälle. Kuolen jos en saa sitä! Tuo muoto on käsittämättömän hieno.

4. Beige villasta ja keinosilkistä valmistettu matto hapsuilla olisi ihanan ylellinen sängyn vierellä. Katselin sitä itseasiassa koossa 80x120cm ja hinta oli erittäinkin maltillinen. Myös kamelinruskea ja oliivinvihreä houkuttelevat.

1  /  2  /  3
1. Makuuhuone on vielä vailla kattolamppua, ja tämä Flosin IC S2 olisi aikalailla täydellinen ehdokas sinne. Ruskeaa huolettomasti maalattua seinää vasten se korostuisi nätisti ja hehkuisi lämmintä valoaan sängyn yläpuolella.

2. Framan käsisaippuoissa ja -voiteissa on ruskea lasinen pullo, harmi ettei löydy tiskiainetta samasta sarjasta. Mietin että ostaisin tuollaisen pullon ja siirtäisin sen sitten tiskiainepulloksi kun se tyhjenee.

3. Artillerietin julisteessa riittää tunnelmaa ja kukkiakaan ei tarvitsisi ostaa jatkuvasti tuoreena kun tuo koristaisi seinää. Juuri täydellisen nuupahtaneet unikot sopisivat makuuhuoneen seinälle.4 kommenttia

  1. Hei, jos satut Turkuun joskus piipahtamaan niin Linnankadulla yhden kaupan näyteikkunassa näin tuollaisia valaisimia! Liikkeen nimeä en kyllä saa mieleeni...

    VastaaPoista
  2. Aijaa! Kiitos vinkistä, täytyy etsiä se seuraavalla Turun reissulla :) Tulee siellä aina muutaman kuukauden välein käytyä.

    VastaaPoista
  3. Taitaa olla Tyttö ja Vuohi se liike, ainakin siellä näin vastaavanlaisia lamppuja ja liike sijaitsee Linnankadulla Turussa. Jäi itselläkin niihin himo :)

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall