Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BEDROOM STORIES


Makuuhuone on itseasiassa kaikista vähiten edennyt huone täällä. Olkkari alkaa jo olemaan paremmalla mallilla, vaikkakin hitaasti hyvä tulee. Makkarissa ei ollut muuton jälkeen oikeastaan muuta kuin patja ja yölamppu. Verhotanko piti ensi töinä asentaa, ja valkkasin messinkiset tangot molempiin huoneisiin. Sänky oli siis ostoslistalla ekojen joukossa, ja sopiva laatikollinen versio löytyi Ikeasta. Suunnittelen edelleen seinän maalaamista, tarvitsisimme kattoon valaisimen ja seinälle hyllyn/työpöydän sekä seinävalaisimen sängyn päälle. Vaatehuoneen kaveriksi pitäisi saada peili, jotta asujen valinta helpottuisi, joku naulakko seinällä olisi kiva, ja mietin nojatuolia huoneen nurkkaan. Nyt sentään löytyy sänky, uusi päiväpeitto, yöpöytä ja muuta ei niin tärkeää tavaraa. Seinään nojailee se vanha puinen ovi, ja mietin olisiko sen aika jo tullut muuttaa muualle. Lattialla pyörii epämääräisiä laatikoita, eikä päiväpeitteelle ole öisin muuta paikkaa kuin lattia. Mutta viihdymme, eikä tässä mikään kauhea kiire ole saada sisustusta täydellisesti valmiiksi heti.


Olen kaipaillut tosiaan hieman pehmeitä sävyjä tänne, ja löysin Granitista täydellisen keveän beigeen taittuvan pellavapäiväpeiton. Meinasin maalata seiniä ruskealla kalkkimaalilla epätasaisesti. Verho on nyt harmaa vanha pellavaverho, mutta jotenkin kylmän harmaalle kaipaa jo vaihtelua. Varsinkin nyt kesällä on ihanaa fiilistellä messingin sävyä ja luonnon materiaalisia yksityiskohtia, kuten rottinkia ja juuttia. Huonekasvitkin täältä muuten vielä puuttuu!


Yksityiskohtia sen sijaan riittää kuvattavaksi asti. Kookoksen kuori on vanha matkamuisto Aasian rannalta, Iittalan korurasia säilöö korviksia ja parfyymi sekä öljy ovat luonnonkosmetiikkaa Joliesta*. Viuhkan ostin juuri Nizzasta muutama päivä sitten, se varmasti näkyy myöhemmin paremmin :)


*
Niels Yard Remedies Pure essence 
Absolution Addiction face oil 
saatu Jolie
*

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall