Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CHALK PAINTED BEDROOM WALL


No nyt saatiin fiilistä makkariin vihdoin! Viimeksi makkaripostauksen yhteydessä kerroin että se on jäänyt vähemmälle huomiolle, mutta nyt ollaan otettu askeleita eteenpäin. Suunnitelmissani oli jo jonkin aikaa makkarin seinien maalaaminen ruskeaksi, ja nyt vihdoin sain sen toteutettua. Tai siis yhden seinän sain maalattua. Mieluusti ehkä maalaisin kaikki loputkin seinät, mutta rätillä seinän maalaaminen osoittautui sen verran työlääksi etten ainakaan samalla kertaa jaksanut viedä projektia edemmäs. Nyt voin hieman makustella ja katsella mitä muut seinät kaipaavat.


Tässä on itseasiassa sama sävy kuin olkkarin kalkkimaalatussa seinässä, mutta ohensin maalia valkoisella ja vedellä. Halusin ehdottomasti eläväisen pinnan, ja lähdin kokeilemaan rätillä maalaamista. Siitä tuli aika kiva, maalauksellinen jälki. Seinille pitäisi saada jotain taidetta, julistetta, valaisinta tai jotain kunnollista, mutta sitä odotellessa pari lehden sivua ajaa asiansa. Nizzasta ostamani viuhka sopii myös kesäfiilikseen.


Aurinko paistelee meille aina iltaisin, luoden mukavan levollisen utuista tunnelmaa. Jotenkin semmoinen fiilis tulee aina että tekisi mieli käpertyä päiväunille unelmoimaan. Vanha puinen ovi löysi paikkansa ikkunan vierestä seinustalta, Mifukon kierrätysmateriaalista valmistettu musta kori kätkee sisäänsä tietokoneiden ja puhelinten laturien johdot, ja Madesignin marmoripöytä sopii siron rakenteensa ansiosta ikkunan edustalle yöpöydäksi.


Ajattelin vielä maalata ainakin tuon ikkunaseinän. Tuo nurkka näyttää ilmiselvästi kaipaavan jotain, eli varmaan just sitä maalipintaa.


Olohuoneen puolelta makuuhuoneeseen kurkistaessa seinien sävyt tuovat huomattavasti syvyyttä kokonaisuuteen, verrattuna valkoiseen.


Seuraavaksi voisin varmaan esitellä hieman laajempaa kuvaa olkkarin ja keittiön puolelta, ne kun ovat vielä jääneet hieman pimentoon. Lisäksi monenlaista suunnitelmaa tässä vielä on kodin suhteen, vaikka nyt alkaakin tuntumaan muutaman kuukauden jälkeen jo kotoisalta.

15 kommenttia

 1. Ihanan näköistä ! Minkä valmistajan kalkkimaalia käytit ja mitä sävyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Käytin Annie Sloanin French Linen -sävyä. Samaa käytin Kevätmessuilla Bo:n osastolla, jolloin ihastuin siihen! Täällä kuvia messuilta jos haluat nähdä lisää:

   http://rawdesignblog.blogspot.fi/2017/04/bo-cafe.html

   Poista
 2. yks lemppariblogeista!

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista... ahh.. aivan ihana makuuhuone. Sielu lepää ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Vielä on keskeneräistä mutta seinä teki jo paljon! :)

   Poista
 4. Mikä muuten tuo ihana päiväpeitto on, juuri tuollaista kevyttä pellavaista olen etsinyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin sen Granitista! Just tuollainen ihana kevyt jonka voi vaan heittää sängyn päälle helposti :)

   Poista
 5. Toi näyttää kyl tosi kivalta :D

  VastaaPoista
 6. Näyttääpäs hyvältä! Vetelin juuri kalkkimaalia meidän seinään ja lopputulos on aivan liian tasainen, harmittaa! Oliko tässä alla valkonen seinä ja siihen sudit yhden kerroksen rätillä? Meillä lähtötilanne oli vaalea vihreä joten vaati pari kerrosta ettei toinen sävy kuultanut läpi, noh siinä kävi niin että kaikki pensselinvedot tuli sitten tasattua ja elävyys katosi. Nyt mietin että jos sutisi vielä valkoista päälle kerroksen, ehkä se tois elävyyden takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tossa oli alla valkoinen seinä, varmasti kannattaisi aina ensin maalata pohja valkoiseksi kun laittaa sävyä päälle. :) Kalkkimaali on kyllä tosi peittävää, siksi vähän laimensin sitä vedellä että ei tulisi liian tasainen pinta, olkkarissa taas on tarkoituksella tasaisen peittävästi maalattu seinä. Hmm niin voisihan siihen teille ehkä toimia jos tosi laimennetulla vaalealla sutisi vaaleaa epätasaisesti päälle, niin saisi elävyyttä, mutta pyyhkisikö se mennessään alempia maalikerroksia niin että se vihreä tulisi taas näkyviin? Vaikea tilanne!

   Poista
  2. Ja yhden kerroksen rätillä sudin, kyllä

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Ne oli H&M Homesta, nykyään jo muuttuivat vihertäviksi ja jouduin heittämään ne pois :o Vuodessa väri haihtui.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall