Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

N°214


Yhteistyössä Room21

Ruokailutila sai suunnitellun lisäyksen seinälleen, kun toteutukseen osallistui Room21-nettikauppa josta usein selailen kaikkia himoitsemiani esineitä ja suunnittelen seuraavia ostoksia. Sieltä löytyy mm. kattava valikoima valaisimia, sekä designia että muita edullisempia tyylikkäitä merkkejä. Tämä La Lampe Grasin n°214 -valaisin on vanha ranskalainen klassikko, joka on alunperin suunniteltu toimisto- ja teollisuuskäyttöön, mutta sopii tottakai nykyajan kohteihin aivan yhtä hyvin.


Kerroin aikaisemmin suunnitelmistani tämän ruokailutilan suhteen, ja vaikka kunnon pöytä edelleen uupuu, niin valaisin teki jo paljon keittiön yleisilmeelle! Sen valossa on iltaisin todella hyvä tehdä töitä, ja seinävalaisin tuo mukavaa epäsuoraa valoa muutenkin ilta-aikojen hengailuun myös olkkarin puolelle. Muita valonlähteitä huoneessa ovat keittiön välitilan työskentelyvalot sekä olkkarin kattolamppu, joka toimii yleisvalona koko huoneessa. Muita pienempiä valaisimia löytyy myös, mutta talvella niitä tarvitsee sitten vasta enemmän. Tämä on kuitenkin erityisen tärkeä, sillä ruokapöydän päälle on hyvä saada valo jotta siinä on mukava istua ja syödä.


Kunnon valaisimen laadun myös tuntee selvästi, siinä on aivan eri fiilis ja toimintamukavuus kuin toisessa vastaavanhenkisessä mustassa metallivartisessa valaisimessa, joka meillä on nyt makkarin puolella. Sulavasti liikkuvat osat ja helppo säädettävyys ovat ehdottomia ominaisuuksia, kun miettii loppuelämän design-klassikoita kotiin. Tähän tuskin kyllästyn.


Poikaystäväkin hyväksyy.


2 kommenttia

  1. Todella kaunis. Mielenkiintoinen valaisin on katseen vangitsija. Ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, teki heti ruokailutilasta mielenkiintoisemman! :)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall