Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

THE MOST PERFECT HOME EVER | TÄÄ KÄMPPÄ!!

"Jes, jes, JES!" oli ensimmäinen ajatukseni kun näin nämä kuvat French by design -blogissa. Tunnistin heti Bloglovinin pikkukuvasta tämän kämpän, nimittäin syksyllä Dekossa työharjottelussa ollessani sain selailla toimistolla kaikkia ihania sisustuslehtiä, ja tämä asunto esiteltiin Elle Decorationissa. Talossa asuu stylisti Jenny Hjalmarson Boldsen ja kuvat on ottanut Hannah Lemholt. Mikään sisustus ei hetkeen ollut kolahtanut samalla tavalla kuin tämä, ja saman fiiliksen tämä taas herätti. Nyt on siis aivan pakko jakaa nämä IHANAT kuvat melkein täydellisestä kämpästä. 

Pictures from Elle Decoration, taken by Hannah Lemholt

Ensimmäinen juttu, joka näissä herätti huomioni oli varmasti ihan yleisesti tuo värimaailma. Ja sitten aloin näkemään niitä unelma-huonekaluja ja just minun makuuni osuvia yhdistelmiä. Beni Ourainin pörröinen matto, metallikehikkoinen timanttituoli, Flosin valaisin, valkoiset lattiat ja rennot tekstiilit tuntuvat kaikki tutuilta. Ne ovat kaikki semmoisia mitä itsekin kuvittelen omaan kotiini. Pörrömattoa olen haaveillut makkariin jo pidemmän aikaa, ja valkoisen ruosteisen timanttituolin aion vielä jonain päivänä omistaa.


Mustavalkoiset taulut ja rustiikkiset puukalusteet tuovat kivasti fiilistä tähän kotiin. En nyt enää muista mitä siinä artikkelissa luki, enkä edelleenkään löydä tätä juttua Ellen sivuilta, joten en osaa kertoa mitään tästä asunnosta tai sen omistajista. Pakko vain ihailla ja kuvailla näitä omia ajatuksiani. Tietysti oma unelmakotini olisi hieman erilainen, enkä jokaisesta yksityiskohdasta ole superfiiliksissäni, mutta kyllä tässä kodissa kelpaisi asua :)


Tuo kuparin värinen jättipeili keittiössä oli varmaan ensimmäisiä juttuja joka kiinnittti huomioni näissä kuvissa. Siis ihan huikean hieno! Rakastan tuota yllä olevaa kuvaa, ihan todella makea.


Keittiö on tosi pelkistetty, itse vetäisin ehkä vähän rohkeammalla linjalla. Mutta betonitasot, turhan pikkuroinan puuttuminen, taulut ja teollisuushana tekevät tästäkin aivan ihanan.


Yläkerran kuvat jatkavat samaa linjaa, löysin taas paljon yhtäläisyyksiä omaan sisustusmakuuni. Muistan että ainakin tuosta valkoisesta sohvasta kerrottiin että asukki oli itse ommellut pellavapäälliset siihen. Ihan niinkuin meilläkin on sohvassa päälliset, vieläpä tuollaisessa kulmasohvassa :) Ihanat kaiteet, hieno Flosin lamppu taas ja tuo peili joka tuo rosoa. Raitatyynyt menevät oman makuni ohi vähän liian merihenkisinä, mutta sopivat kyllä tilaan hyvin. Raikastavat.


Ja makkari vielä. Sieltä löytyy toinen unelmamatto, Private0204:sen uudelleen värjätty vanha hamppumatto Turkista. Olen itseasiassa tavannut tuon yrityksen omistajan, ja heti kun taskusta löytyy ylimääräinen tonni niin ostan kyllä meille olkkariin tuollaisen harmaan maton! Sängyssä on ihanat muhkeat tekstiilit, metallinen Bertoia-tuoli ja vaaleat verhot. Niin nättiä! Kodin huonekorkeus ja kattopalkit myös ihastuttavat. Tämä olisi täydellisempi enää vain jos pohjaksi vaihtaisi sen betonikolossin. TYKKÄÄN! Jos siellä puolella on samanhenkisiä sisustajia niin mitäs sanotte, uppoaako?

26 kommenttia

  1. Siis nää kuvat herätti mussa täysin saman jesjesjes -fiiliksen kuin sussa. Joka kuvan kohdalla pääs vielä uusi jes. Ja koska oon tällä hetkellä suuuuperväsynyt, niin toi vikan kuvan sänky näyttää enemmän kuin unelmien täyttymykseltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa mahtavaa! Yleensä yks kuva on tosi jees, ja sit muiden kuvien kohdalla vähän semmosta "nojaa"-fiilistä kun kattelee sisustuskuvia, mutta tää, ah. Joo täytyy varmaan itekin mennä kohta kaatumaan omiin pellavalakanoihin ;D

      Poista
  2. Jep, täydellinen on. Taidan seurata asukkia instassa nimellä lilyoscarinterior.. Löytyy kauppakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh! Mä tsekkasin tietysti heti ton instan, mutta luulen itseasiassa että ei oo tää sama tyyppi. Hyvin samantyylinen kyllä, mutta kun selasin pitkään kuvia niin koti näytti erilaiselta :) Apua pakko katsastaa toi kauppa, näyttäis olevan kaikkea ihanaa myynnissä...

      Poista
  3. Eikä! Tässä kävi hauska juttu kun mielen sopukoista tuli tuo harmaa matto mieleen ja tulin nettiin ettimään, että mikähän se on. Eksyin kuitenkin blogeihin ja eka tänne. Ja tsädääm... Täällä se oli! Matto, joka on jo mielessä tuohon olohuoneen lattialle soviteltu... Mutta että tonni? Täytyy ehkä keksiä joku korvike:( Asunto on muutenkin ihana, Ellen nettilehdessä oon siihen aiemmin törmännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas sattui :D Joo noi on aika tyyriitä mattoja harmi kyllä.. Kaikki hienoimmat on aina. Tinek homella on itseasiassa aika kiva vaaleanharmaa juuttimatto myös, ei nyt ihan tollanen mutta kuitenkin. :)

      Poista
  4. Upea tuo sohva ekassa kuvassa! Ja kuten Karo sanoi, sänky ja sen petaus on hyvin houkutteleva ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla väsymystä vähän sielläkin suunnalla jo :---) Sohva on hieno!

      Poista
  5. Hienoa on :D Tuli vaan mielee noista valkoisista lattioista että ei taida kuitenkaan olla hirveän käytännölliset kun ottaa huomioon pölyn ja lian..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojaa, kyllä valkoinen on paljon käytännöllisempi pohjaväri kuin tummat, esim musta. Siinä näkyy paljon nopeammin lika :) Ja kukapa sitä likaa muutenkaan haluaisi kotonaan säilyttää, imuri laulamaan joka viikko ;)

      Poista
    2. Täältä myös peukku vaaleille lattioille! Olin itsekin aluksi vähän epäileväinen mutta puolitoista vuotta katseltuani voin sanoa olevani äärimmäisen tyytyväinen meidän vaaleaan, melkein valkoiseen laminaattiin.

      Ja mitä asuntoon tulee - se on aivan ihana! Tykästyin etenkin makkariin, mustavalkoisiin maalauksiin ja vaaleaan tasaiseen lattiaan.

      Poista
  6. Ihana on ja löytyy instagramista @frustilista nimellä, siis kodin omistaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jahas! No nyt löytyi sekin sitten, kiitos =) Näköjään vaihtunut jo sisustus kovasti heillä.

      Poista
  7. Meille kotiutui juuri Zoco Homesta tuollainen Beni Ourain matto...So Happy; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ouu, nice one! Tuolla MADesignissakin on niitä, ja nyt sais 20% alea, muille vinkiksi ;--))

      Poista
  8. Kiitos! Nämä on juuri niitä kuvia, joihin voisi uppoutua pitkäksi aikaa aina uudelleen. Värimaailma on niin ihanan unenomainen. Ja vaikka värejä ei ole paljoa, näistä kuvista tulee niin inspiroitunut olo. Ja ah, nuo tuolit..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just näin, hyvin onnistuit kuvailemaan mun ajatuksia myös :)

      Poista
  9. Miksen mä asu tuolla... :D

    -Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä kysymys! Siitäpä syystä yritän itse rakentaa omaa kotia täydelliseksi ;) Ja kerätä juttuja sitä tulevaa unema-loftia varten,

      Poista
  10. voi läääh mikä koti! noi kattoparrut ja harmaa matto!! shit. roikkuvia huonekasveja niin tulis 10+.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä tosi ihana. :) Niin totta, tuolla ei olekaan yhtään kasveja!

      Poista
  11. Voi elämä kuinka upea asunto! Ja kuten tuolla yllä jollekin totesitkin, usein yksi kaksi kuvaa on upeita ja loput vähän niin ja näin. Mutta tässä kodissa kyllä on joka tilassa erityisen kauniita yksityiskohtia. HIenoja materiaalivalintoja ja äärimmäisen harmoninen ja kutsuva värimaailma. Muuttaisin itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, laadukkaita valintoja tehty! Mutta se on jännää kun nyt aloin selaamaan tämän stylistin instagramia, että näyttää paljon jo muuttuneen. Jatkuvan muutoksen koti :)

      Poista
  12. Kyllä on niin minunkin mieleiseni sisustus, sävyineen kaikkineen. Tulee sellainen unenomainen tunne kun katselee noita kuvia
    ja haaveiden lista kasvaa pituuttaan.

    VastaaPoista
  13. Todella upea sisustus, sävyt ja materiaalit. Kyllä haaveiden lista sai taas pitkän jatkon :)

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall