Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SUMMER EDITION | TRENDIHEDELMÄ JA PARI JULISTETTA


Kerroin aikaisemmin siitä julisteesta, jonka teetin veljeni kuvasta. Sen takana lymyili toinenkin juliste, jonka voitin Vosgesparis-blogin arvonnasta. Ihana Pyrite-juliste sopii meille kuin nakutettu! Olen edelleenkin vähän pakkomielteinen kaiken timantin muotoisen kanssa, ja tuo osuu sopivasti siihen heikkoon kohtaani. Kävin ostamassa Granitista molemmille 50x70-kehykset, jotka bongasin viime käynnilläni. Ihmettelen vain ettei rautalanka tule kehyksen mukana, mutta enpä ole vielä näille paikkoja päättänytkään. Ehkä ne vain vaeltelevat nojailemassa seiniin, tykkään sellaisista taulukasoista lattian rajassa.


Kesä pääsi yllättämään, ja minulle iski pieni kriisi kesävaatteiden suhteen. Huomasin, että suurin osa kesävaatteistani on turhan värikkäitä, ja kaipasin jotain uutta päällepantavaa. Piti siis hankkia pari vaatetta, ja samalla nuo valkosankaiset peilipinnalla varustetut lasit tarttuivat mukaan. Lauantaina oli kiva käydä Suomenlinnassa, ja Mustikkamaalle pitäisi joku päivä taas pyöräillä. Puistopiknikit, jäälatet ja tuoreet hedelmät sekä marjat kelpaavat! Mitä tuohon ananakseen tulee, niin on hauskaa miten yksi hedelmä voi olla nyt niin pinnalla. Samujin ikkunassakin on hauska ananas-kuosi teipattuna. Voisinkin pilkkoa sen nyt heti.


Kehykset Granit, Pyrite-juliste Hagedornhagen, toinen juliste Sergei Pavlovin kuvasta teetetty, lasinen kannu kirppikseltä, lasit Gina tricot ja betoninen tv-taso käytettynä ostettu (mutta myydään Vepsäläisellä). Ananas Alepasta euron kilohinnalla ;)

Two new posters have now frames also! I found these frames from Granit. The Pyrite poster I won from Vosgesparis blog giveaway and about the other one I told you already. I'm not quite sure where to put these, but meanwhile they can just wander around leaning the walls. These black & white posters needed some green around them to cheer them up!

12 kommenttia

 1. TOI ANANAS, SUPER!!! ihanalta näyttää muutenkin

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Loysin sun blogin tossa jo joku aikaa sitten ja aina kiva lukea! Toi betoninen poyta on tosi hieno!
  Todella samanlainen pienempi side table loytyy CB2 mallistosta. Mulla on taa kyseinen.

  http://www.cb2.com/cement-grey-side-table/s606581

  Mun bloggaus on jaanyt vahalle mutta oon enemman aktiivinen instagramissa.

  http://instagram.com/mjk80  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, mukavaa että tämä kiinnostaa =) Joo toi kaikenlaiset betonikuutiot on makeita, Gervasonilla on kans vastaavia mutta keraamisia, nekin on superhienoja.

   Poista
 3. joo viela tohon edelliseen huomasin etta ne Vepsalaisella myy samannakoista tuotetta jakkarana. Meilla se toimii sangyn vieressa poytana.

  VastaaPoista
 4. Onko kuinka kalliita noi kehykset granitissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm nyt en löytänyt sitä kuittia enää mutta muistaakseni about 25e! =)

   Poista
 5. Todella hyvä pari noi kuvat! Itse etsin 50x70-kehyksiä aikani, kunnes luovutin. Olisi pitänyt vaan uskoa Granitiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellähän niitä oli, en mäkään tajunnut etsiä Granitista kehyksiä ennenkuin sattumalta näin. :) Ja hassua että viime keväänä mulla oli todellinen ongelma löytää kehyksiä, kun en tajunnut että niitä myydään Ikeassa, Clasussa ja missä tahansa hahah!

   Poista
 6. Tosi kivannäköinen asetelma ! Tuo betonin käyttäminen kalusteissa on ainakin minulle uusi idea, mutta erittäin mielenkiintoinen :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall