Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BIRTHDAY PARTY IN HELL


Sain tänään vihdoin haettua kameran huollosta, oi onnen päivää! Samaten opinnäytetyö tuli palautettua viime yönä. Jotenkin odotin semmoista autuasta fiilistä, mutta tuntuu ettei stressikäyrä päässyt siltikään laskemaan kun on tässä kouluhommia vieläkin tehtävänä. No, ainakin yksi homma vähemmän! Mutta niin, tuossa yllä näkyvässä kuvassa on pikkuveljeni Topi. Kuvan on ottanut nuori ja lahjakas valokuvaaja Sergei Pavlov, jonka kanssa ollaan suunniteltu yhteisprojektia. Toi kuva on mun mielestä ihan törkeän hieno, joten oli pakko saada se julisteeksi seinälle. Siinä se nyt odottaa kehyksiä ympärilleen. Eipähän ole muilla samanlaista, ja tällä on tunnearvoakin ihan eri tavalla kuin muilla (hienoilla) julisteilla, joita kotiin on tullut kerättyä =)

This picture is taken by a talented photographer Sergei Pavlov and my little brother is modeling in it. I love the picture so much that I had to get a print of it.

11 kommenttia

 1. Ihana kuva!! Tsemppiä opintojen loppurutistukseen, itsekin väännän Gradua hiki hatussa. Onneksi voi välillä unohtaa paineet ja purkaa höyryjä sisustelemalla, tänään järkkäsin partsin uuteen uskoon kun kauan odotetut Fermobin kalusteet saapuivat viimein. http://lyckansost.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tsemppiä sinnekin suuntaan. Täytyypä tulla tsekkaa sun parvekekalusteet, se riippumatto näytti aivan ihanalta.

   Poista
  2. :-) Se riippumatto on ihan huippu mutta vähän vaikea siinä on syödä joten kalusteet tulivat tarpeeseen :-D

   Poista
 2. Erikoinen ja mielenkiintoinen kuva veljestäsi :) toimii varmasti julisteena!
  ja tosiaan toivotan opintojen loppukiriin voimia t.maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toimii kyllä! Olisin oikeasti halunnut tuon sellaisena superisona kuvana, mutta siinä vaiheessa poikaystävä oli sitä mieltä että ei. En kyllä ymmärrä miksei se halua pällistellä puoltoista metristä pikkuveljen naamataulua ;D Ja kiitos kovasti tsempistä, voiton puolella ollaan jo =) enää pitäisi yksi lamppu tehdä jne..

   Poista
 3. Ai Sergeikin on valokuvaaja, tosi makee kuva kyllä! Mimmonen sun opinnäytetyö muuten oli?

  http://avaruusponi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sehän on! Mä suunnittelin opparina Dekon ja Kotilieden malliparvekkeet Kevätmessuille =) Ja sit siihen päälle tietysti se tekstiosuus.

   Poista
  2. Aij, kiva kiva, ja hyvä et on nyt hoidettu :) !

   Poista
 4. Hei olisi kiva nähdä miten sun sisustustyyli on muuttunut vuosien varrella, esim. kuvia vanhoista asunnoistasi :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall