Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PRE HELSINKI SHOP & CAFE


Käyn tosi mielelläni piipahtelemassa erilaisissa tapahtumissa, liikkeissä ja näyttelyissä. Niistä saa aina inspiraatiota ja tykkään pysyä kärryillä siitä mitä tapahtuu! Olen kiinnostunut muotoilun saralla monenlaisista asioista, en pelkästään sisustamisesta ja huonekaluista. Viime viikolla järjestettiin toista kertaa Pre Helsinki, muodin nelipäiväinen tapahtumakokonaisuus. Siihen kuului mm. Aalto yliopiston vaatetussuunnittelun loppunäytös ja muita muotinäytöksiä sekä seminaareja, mutta nyt esittelen teille väliaikaisen pop up shopin, joka sijaitsi Erottajalla Design forum Finlandin sisäpihalla. Sieltä löytyy Design forum showroom, johon oli pystytetty nuorten suunnittelijoijen vaatteita myyvä liike. Tilan somistuksesta vastasi ihania kukkajuttuja toteuttava Flora & Laura.


Innovatiivisesti ripustetut kasvit tekivät tilasta iloisen ja kesäisen. Laura piti myös kukkapajaa, jossa sai askarrella kukkaiskoristetta vaikkapa päänsä koristukseksi. Harmillisesti menin vähän liian myöhään paikalle vikana päivänä, enkä ehtinyt askartelemaan itselleni kukkaseppelettä, mutta onneksi kerkesin sentään ottaa kuvia paikasta ja parista kauniista neitokaisesta kukkasia päässään!


Pre Helsinki loppui siis jo lauantaina, mutta ensi vuonna sitten taas tapahtuu. Kiva kun näin keväällä on paljon kaikkea mielenkiintoista tapahtumaa meneillään. Vielä pitäisi käydä tsekkaamassa ainakin MOA sekä Bloom. Missasin Aallon ja Lahden loppunäytökset, mutta Wetterhoffin muotinäytöksen kävin katsomassa. Kiinnostaisiko nähdä sieltä parhaita paloja? Nyt kun sain palautettua viimeisetkin kurssitehtävät, niin kouluhommista on jäljellä enää opparin kansitus, avaimen palautus ja parin allekirjoituksen haaliminen. Kohta on aikaa enemmän tehdä kaikkea kivaa, esim panostaa tähän blogiin! Viime aikoina olen valitettavasti juuri tästä blogista karsinut, kun vikat kouluhommat plus työjutut ovat vieneet kaiken ajan.. Toivottavasti siellä vielä joku jaksaa roikkua mukana.



Kukkien askartelupöydät.



Merillä oli päässään ihana kukkakoriste, ja sain neitokaisen poseeraamaan :) Olenkin seuraillut hänen blogiaan ja instagramia, käykää tsekkaamassa jos tyylikäs plus taiteellinen meininki kiinnostaa.


Vaatteet pääsivät kauniisti oikeuksiinsa ilmavassa tilassa, jossa jokaisella suunnittelijalla oli oma vaaterekki. Esillä oli ensæmble, Lepokorpi, R/H, Siloa&Mook, Sasu Kauppi, Satu Maaranen x Petit Bateau, Nina´s, SSAW sekä Flora & Lauran kukkia.



Seuraavaksi Design forum showroomissa avautuu vuoden graafikoiden näyttely torstaina.


Loppuun vielä kuva Laurasta, jolla oli hiuksissaan nätti lehdistä koottu koriste sekä ihana paita! Seuratkaa tämän naisen toimia, hän on tuoreen yrityksensä kanssa päässyt jo olemaan monessa mukana.

12 kommenttia

 1. Yaaay! Kiitos kivasta kuvasta.
  Kun törmättiin, olin ihan aivot narikassa, valvonut liikaa ja joutunut miettimään liikaa. xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Ihana kuva tuli kauniin mallin ansiosta :) heheh mulla oli itseasiassa vähän sama fiilis.. Valvomista takana ja lievä darrapäivänä meneillään mutta pakko oli tulla käymään silti! Oli hauska törmätä :)

   Poista
 2. Oli kyllä mahtava livenä tuo kukkainstallaatio! Seuraavaksi Design Forum Showroomilla aukeaa vuoden graafikoiden Ahonen & Lambergin duuneja (2006—2014) esittelevä näyttely: https://www.facebook.com/events/1478914632344681/ . Toinen tapahtuma, jossa aion vielä vierailla ja jota voinen näkemättä suositella on 1.6. ovensa sulkeva Kuvan Kevät: http://www.kuvankevat.fi/index.php/en/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aivan ihana oli :) mainitsinkin tosiaan tekstissä tuosta seurvaasta näyttelystä, pitää katsoa josko ehtisi senkin katsastamaan. Näitä on niin paljon! Kuvan kevätkin kyllä kiinnostasi, hyvä kun muistutit.

   Poista
 3. Toki myös MOA ja tuo Bloom, josta en ollutkaan vielä tietoinen, täytyy käydä katsomassa :)

  VastaaPoista
 4. Kiinnostaisi ehdottomasti nähdä wetterroffin parhaita paloja!:)

  VastaaPoista
 5. Nyyh, miksi Instagramisi ei ole enää julkinen? :'''( Otit tosi inspiroivia ja nättejä kuvia!
  Terveisin yks jolla ei ole Instagramia saatikka älypuhelinta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska Nyt-liite meni ja julkaisi yhden kuvani ilman lupaa ja krediittiä nettisivuillaan jutun yhteydessä. Minä kun luulin että Instagram-kuviin kuuluisivat samat tekijänoikeudet kuin muihinkin valokuviin (Instangramin käyttöehdot on kyllä tiedossa), eipä näitä blogin kuviakaan saa lainailla lehtijuttuihin noin vaan :D Mutta selvittelyn jälkeen selvisi että Instagram on tehnyt eräänlaisen "upotus"-koodin, jolla se lupaa että kaikkia julkisten profiilien kuvia saa lainata mihin tahansa.

   Kyllä kismittää että suht laadukkaana pidetty julkaisu ei voi lähettää omia kuvaajia tapahtumiin, joista tahtoo uutisoida. Eikä edes maksa kuvista rahaa niille joiden kuvia käyttää. Ehei, he haluavat kiertää porsaanreiän kautta ja käyttää ilman lupaa yksityisten ihmisten kuvia juttujensa kuvituksena. Ja tietysti jutun kirjoittaja tienaa siitä rahaa.

   Eli harmillista. Siksi se profiili on nyt yksityinen, mutta seuraajaksi pääsee jos pyytää lupaa. Mietin tässä että mitä teen asian kanssa :/

   Poista
  2. No voi kurjuus! Ymmärrän täysin miksi haluat pitää profiilisi yksityisenä. Onneksi sentään jutuistasi voi nauttia täältä blogin kautta. :--)

   Poista
 6. Per Helsinki järkättiin kyllä jo toista kertaa ja ovatpa käyneet ulkomaita myötenkin esittelemässä suomalaista muotiosaamista. Facts straight!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että tulit kertomaan asian oikean laidan jotta sain korjattua vihreen, ei ensimmäistä vaan toista kertaa. :) Ulkomaista en ole mitään puhunutkaan. Olisit kyllä hyvä anonyymi voinut esittää asiasi ystävällisempäänkin sävyyn.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall