Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GETTING DARK | TUMMEMPI MAKUUHUONE


Yhteistyössä H&M Homen kanssa

Kas tässä näitä paljon puhuttuja verhokuvia! Sain neuvoteltua H&M Homen yhteistyökumppaniksi sinne kevätmessuille suunnittelemalleni Dekon osastolle, ja sen jälkeen kysäisin josko heitä kiinnostaisi tehdä pieni yhteistyö myös  minun blogini kanssa. Mielessä oli ollut makuuhuoneen tekstiiliuudistaminen, ja tykkään tosi paljon noista hennesin pellavista. Olen ostanut sieltä aiemmin mm. pöytäliinan, verhot, pussilakanoita yms ja kun katsoo vaan että materiaalit on kunnossa (100% pellavaa tai puuvillaa) niin voi olla tyytyväinen. Sain nyt nuo pussilakanat ja muutaman tyynyn yhteistyön merkeissä, ja verhot ostin itse.


Meillä tosiaan oli aiemmin makkarissa ne valkoiset röyhelöverhot, joista halusin jo kipästi eroon. Pellavaverhothan ne mielessä oli, ja selasin nettikaupat läpi tehden vertailua. Nämä hennesin pellavaverhot ovat suht tyyriit mielestäni (70e pari) joten koitin löytää edullisempia. Kaikissa muissa verhoissa oli kuitenkin jotain vikana, aina joku yksityiskohta joka ei omaa silmää miellyttänyt. Taakse ommeltuja rypytyksiä, verhotangon päälle asettuvat koristeompeleet, liian paksu, liian ohut, väärän sävyinen, mitä näitä nyt on. Päädyin siis ostamaan tuolta hennesiltä nuo vaaleanharmaat, jotka täyttivät kaikki kriteerini verhojen suhteen. Mieluiten sitten panostan täydellisiin ja olen tyytyväinen. Eli tykkään tuosta väristä, joka on sopivan vaalea ja vähän sinertävä harmaa, niissä ei ole mitään ommeltuja laskoksia, ja pellavan paksuus miellytti. Kävin Aleksanterinkadun liikkeessä hipelöimässä verhoja tummanharmaana, mutta netin kautta piti sitten tilata vaaleanharmaat. Jouduin odottelemaan kuukauden verran että ne saapuivat kotiin vaikka tilatessa sivuilla luki että niitä olisi varastossa.


Verhojen lisäksi uutta makkarissa ovat nuo tummanharmaat pellavalakanat, joilla halusin tuoda tummuutta makkariin. Himottelen tummaa seinää kotiin, mutta onhan noilla pussilakanoilla helpompi tuoda tummaa fiilistä. Me ei tosiaan käytetä mitään päiväpeittoa, vaan pussilakanoiden rento petaus on mielestämme tarpeeksi siisti näky päiväsaikaan.


Tuo tummanharmaa taittaa ruskeaan, ja jossain valossa näyttääkin ihan tummanruskealta. Mietin josko dippaisin pussilakanat ja tyynyliinat siniharmaassa värissä, olen vähän pakkomielteinen näiden sävyjen suhteen.. Mutta katsotaan nyt jaksanko! Ihan kivat nämä ovat tietysti näinkin.


Pussilakanat, 120x250cm verhot ja antrsiitinharmaa 50x50cm tyyny H&M Home, 50x50 cm batiikkityyny ja 60x60cm vaaleanharmaa tyyny House Doctor, helmalakana joku vanha ja itse värjätty.

Jeps mutta semmoinen "muutos" täällä on tapahtunut. Mitäs mieltä? Itse olen tyytyväinen, tuntuu siltä että makkari on nyt enemmän sellainen kun pitää. Oman näköinen. Ja yllättävän paljon nuo verhot vaikuttavat yleisilmeeseen! Tajusin uudet verhot vaihdettuani että tuo suora linja tekee huoneesta levollisemman, kun vaaterekit ovat kuitenkin niin runsaita ja rönsyileviä vaatteineen. Haen sellaista uneliasta fiilistä makkariin.

Ps. ainiin sitä piti vielä mainita että H&M Home aukaisee pian Itäkeskukseen toisen myymälän!

We have new light grey linen curtains in bedroom, and now this room feels like it should. I also wanted to bring some dark mood with duvet covers. The curtains change actually surprisingly much the appearance. What do you think?

28 kommenttia

  1. Arvasin oikein! :) Tosi kivat verhot. Ihanan hämyisä tunnelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah taidan olla aika ennalta-arvattava.. ;) Mutta ei se mitään, itsekin olen tosi tyytyväinen näihin verhoihin! Ja toki lakanoihinkin :) Kiitos!

      Poista
  2. Noi verhot on niin "must have" ;) Upee makkari <3

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää!! Mulla on vaan muumi ja ruusulakanoita, ehkä pitää lähteä lakanaostoksille..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah no mut ruusulakanat kuulostaa kyllä ihan hyviltä!

      Poista
  4. Näyttää erittäin hyvältä! Ihanat verhot! Malttamattomana odotan, että pääsen itsekin uuteen kotiin niin voin alkaa sisustamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kivaa, mutta rahaa vievää puuhaa :D Jos on tuleva koti jo tiedossa niin kandee jo pikkuhiljaa alkaa ostelee juttuja :--) Ja kiitokset!

      Poista
  5. Hyvältä näyttää! :) Musta on kiva kun makkari on tumma, tulee sellainen kivan "pesämäinen" fiilis, johon on sitten kiva käpertyä nukkumaan :)

    -Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei muutes, et olisi sattumalta törmännyt kivoihin tabletteihin? Meillä on melkeen pakko olla keittiön pöydällä tabletit, koska (musta) maalipinta on herkkä naarmuuntumaan ja muutenkin. Tablettien pitäisi olla pestävät tai edes kostealla pyyhittävät, eivätkä mitään hirveän verkkomaista materiaalia (ettei kaikki höttö mene suoraa läpi), muoto mielummin kulmikas kuin pyöreä :) Värimaailma: väritön (mustavalkoinen, tai murretut maanläheiset sävyt) :D

      Kiitos jos etukäteen jos sinulla tulee jotakin mieleen! :)

      -Satu

      Poista
    2. Kiitos makkarikehusta! :) Just semmosta pesämäistä fiilistän taidan hakea. :) Noista tableteista en oikeen osaa sanoa kun en oo koskaan sellaisia käyttänyt. Mutta mites granit, olisko siellä? Ainakin täyttäis kriteerit värimaailmasta.

      Poista
  6. Upeen näköstä! Tosi rauhottava tunnelma noista pellavan rypyistä ja tummuudesta tulee..! Kivat on muuten nuo portaat tuonne sänkyyn. :) Meille rantautui eilen liukuovet vaatekaappiin melkein vuoden avovaatekaapin (saamattomuuden) jälkeen, ja makuuhuone vaaleni ihan hulluna.. nyt itsekin etsiskelen tummuutta ja jotain väriäkin.. ainakin rauhoittavaa ilmapiiriä sinne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) heh joo mä oon tehnyt noi portaat ekana kouluvuonna.. vaatekaappi on kyllä niin iso elementti et varmasti muuttaa fiilistä!

      Poista
  7. Aivan ihana!! Tykkään kauheesti tosta kun oot laittanu diamond lightin tollaseen lamppujalkaan! Tosi kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Joo heti kun näin ton lampunjalan niin ajattelin että siihen sopis täydellisesti toi timanttilamppu! ja pakkohan se oli päästä toteuttamaan.

      Poista
  8. Hyvältä näyttää! Pellava on niin ihana matsku, sekä katsoa että koskea. Meillä on kotona H&M:n valkoiset pellavaverhot ja niitä jaksaa ihastella päivästä toiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Se on kyllä niin ihanan eläväinen materiaali. Luonnollinen ja rouhea.

      Poista
  9. Heippa!
    Meillä on juuri samaiset tummat pellavalakanat kotona ja ajattelin sen takia kysyä, että oletko huomannut omiesi pölyävän? Täällä tuntuu kotona, että vaikka pesen nurinpäin useasti, puistelen parvekkeella ym., pussilakanoiden sisässä olevat nukkapallot, suoraan sanottuna -PALAT eivät häviä millään! Rakastan lakanoita muuten yli kaiken, mutta tällainen pikkuinen miinus joka vähentää asumismukavuutta..... Imuri heiluu nimittäin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä ne ainakin aukaistessa pöllysi, piti käydä parvekkeella pudistelemassa. Minulla ei ole vielä kokemusta useammasta pesusta eli en osaa vielä sanoa miten käyttäytyvät.. Mutta en nyt pudistelun jälkeen ole huomannut että olisi huoneessa enemmän pölyä kuin normaalisti =)

      Poista
  10. Löysin täydelliset pellavaverhot kodin ykkösestä! Väreinä harmaa ja valkoinen ja hintaa puolet vähemmän kuin hm homella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Good for you! Mä taas en tykännyt niistä rypytyksistä, jotka jää verhotangon päälle niissä verhoissa. Tarkkaa puuhaa ;) Muutenhan ne on aika samanlaiset!

      Poista
  11. Kaunis kokonaisuus! Mistä olet ostanut nuo portaat?

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall