Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BO TULI HELSINKIIN


Vuosi sitten aloin seurailemaan somessa Bo lkv:n toimintaa. Ensimmäistä kertaa Suomessa joku kiinteistönvälitystoimisto teki homman kunnolla, kokonaisuuteen keskittyen. Asuntojen stailaus, hienot kuvat, some, nettisivut, kaikki näytti hyvältä. Samaahan on tehty naapuri-skandimaissa jo hieman pidempään, joten kysyntää moiselle konseptille oli meilläkin. Muistan ajatelleeni että jos tämä firma tulee Helsinkiin, niin olisi huippua tehdä töitä heille. Kyseessä oli nimittäin turkulainen yritys! 


Viime vuoden loppupuolella huomasin että he olivat laajentamassa toimintaansa Helsinkiin ja hakivat tiimiinsä stailaajia, kuvaajia, kiinteistönvälittäjiä jne. Pistin hakemusta menemään ja helmikuun alusta lähtien olen tehnyt toiminimeni kautta keikkahommina stailauksia Bo LKV Helsingille :) 


Ideanahan on siis myydä asuntoja sisustuslehtimäisen laadukkailla kuvilla, ja stailaus tarkoittaa usein asukkaiden henkilökohtaisten tavaroiden karsimista. Tarkoitus on jättää tilaa ostajan mielikuvitukselle ja tuoda asunto itsessään esille mahdollisimman neutraalisti, mutta kuitenkin kotoisan kauniisti. Bo tekee stailausten lisäksi myös tyhjiin asuntoihin kalustuksia. 


Tässä muutamia kuvia kohteista, jotka olen stailannut. On ollut huippua päästä näkemään erilaisia kauniita koteja, joihin ei muuten olisi päässyt kurkistamaan. 


Työ itsessään on huippukivaa, juuri sellaista mitä ajattelinkin. Pidän siitä että kätteni jälki näkyy kuvissa ja saan toteuttaa omaa visiotani. On ihanaa että makuuni luotetaan. Parasta on se, että oma makuni on juurikin Bo:n tyylinen, joten minun ei tarvitse erikseen miettä näissä hommissa asiakkaani tyyliä erikseen. Seesteisten kuvien aikaansaamiseksi täytyy myös roudata, ajaa pakua, siivota ja todella upottaa kätensä työhön. Sopii minulle, sillä olisi tylsää vain istua tietokoneen ääressä päivät pitkät. Tykkään tehdä. 


Osa näissä kuvissa näkyvistä asunnoista on jo myyty, mutta osa on edelleen Bo:n sivuilla myynnissä. Joka viikko tulee myös uusia kohteita, joten kannattaa kurkistella nettisivuja sisustusinspiraation kannalta vaikka asunnon osto ei välttämättä olisikaan ajankohtaista :) 


Nettisivuilta löytyy myös kauppa, jossa on myynnissä hienoja Bo:n omia julisteita ja kangaskasseja. Myös muita tuotteita on suunnitteilla! Julisteissa on teemana Helsingin ja Turun kartat. Ullanlinna sai juuri oman julisteensa kaupungiosassa sijaitsevan Helsingin toimistonsa kunniaksi. 


Helsingin toimisto aloitti toimintansa nyt maaliskuun alusta, jolloin juhlittiin avajaisia. Neitsytpolulla sijaitsevan toimiston on suunnitellut Art directorina / sisustussuunnittelijana Bo:lla aloittanut bloggaajakollegani Marja Wikman, joka pitää Musta Ovi -blogia. Esteettisellä toimistolla on ihana käydä aina kääntymässä, ja uskon että se inspiroi työntekijöitä päivittäin. Henkilökohtaisia suosikkejani ovat kantakaupungissa vanhoissa kiinteistöissä sijaitsevat asunnot historiansa kanssa, mutta Bo:n kautta myydään ihan kaiken kokoisia ja tyylisiä asuntoja. Koteja pääkaupunkiseudulla.


Välittäjät hoitavat myyntipuolen, ja on ihanaa että jokaisesta osa-alueesta huolehtivat asiantuntevat ihmiset. Itse saan keskittyä stailaamiseen, jonka osaan parhaiten. :)

This is where the story begins on Bo:n tunnuslause.  Se kuvastaa hienosti uusia alkuja.

Tämä on siis viime aikoina vienyt aikaani, ja samoin myös muutamat muut hienot projektit joihin olen päässyt mukaan. Valitettavasti blogi on kärsinyt ajanpuutteesta, mutta ripottelen tänne juttuja aina ehtiessäni!All pictures copyright Bo LKV Helsinki. These homes styled by me. Feel free to share! <3


20 kommenttia

 1. Tätä Suomi on kaivannutkin! Ihana, että juuri sinä olet tiimissä mukana. Nyt kuvia kurkkimaan:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, Bo:lla on selvästi ollut tilausta! :)

   Poista
 2. Onnea uuteen työhön! Upeaa jälkeä , kuvat kertovat taidostasi <3

  VastaaPoista
 3. Olenkin miettinut miksi ei meillä kun naapurissa kiinteistövälittäjien sivut on niin inspiroivia. Ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, samaa itsekin aiemmin pohdiskelin! Onneksi nyt löytyy meiltäkin :)

   Poista
 4. Mahtavia stailauksia, onnea uuteen työhön! Ja tätä tosiaan on Helsinkiin varmasti kaivattukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiitos! No niinpä, ihana saada koteja esille niiden arvolle kuuluvasti, eikä mitään puhelimella napattuja kuvia hehe. :)

   Poista
 5. Todella upealta näyttää, hyvä Peeta :*

  VastaaPoista
 6. Loistavaa ja tervetuloa Bo, juuri tällaisia osaajia tarvitaan! Onnea sinulle, olet päässyt mukaan huippu jengiin! Bo lkv on tällä hetkellä sellainen kiinteistövälitys jonka avulla voisin kuvitella myyväni tai ostavani kodin. Siellä toimitaan juuri niin kuin jokainen toivoisi omalle kohdalleen tapahtuvan, kun myydään tai etsitään omaa kotia. Ihmisläheinen, asiakasta arvostava ammattilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti sanottu! :) Hyvä fiilis on kyllä Bo:sta, kelpaa todella olla mukana tekemässä tätä juttua.

   Poista
 7. Hei! Sun blogi on tosi hieno ja tyylikäs, mutta kannattaisi panostaa oikeinkirjoitukseen. Muista myös, että jos englantia ei osaa niin hyvin, kannattaa kysyä apua joltakin sitä osaavalta. Kuitenkin todella hienoja kuvia! Olet todella taitava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha mitä, en kyllä huomannut äsken tekstiä läpi lukiessani mitään kielioppivirheitä. Mutta kerro toki mikä kohta erityisesti mieltäsi painaa niin ymmärrän mitä tarkoitat! Kiitos kuitenkin kommentista ja kehuista.

   Poista
 8. Onnea, tuo on varmasti ihan unelmien työ! Taisin itsekin sitä aikanaan hakea :-D Tosi upeeta jälkeä olet tehnyt, tsemppiä myös jatkoon :-)

  VastaaPoista
 9. Hei. Osaatko neuvoa mistä löytäisin yksivärisen tummanharmaan keittiöpyyhkeen, ilman mitään kuviointia tms joka mielellään olisi Suomessa valmistettu? Tuntuu olevan hirveä urakka tai sitten olen vain etsinyt aivan vääristä paikoista ja helpommallakin olisi päässyt.

  Ihania kuvia asunnoista. Itseäni eniten häiritsee myytävissä olevien asuntojen epämääräiset kuvat esim. tässä keittiö ja kuvattu keittiön ikkunan karmit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäyksenä vielä edelliseen, että hakusessa olisi siis 100% pellavaa oleva puhtaasti tummanharmaa keittiöpyyhe

   Poista
  2. Tuon näissäkin kuvissa näkyvän oman tummanharmaan pellavapyyhkeeni olen ostanut Riikasta, mutta nyt ei tule mieleen kotimaista vastaavaa.. :) Lapuan kankurit, Balmuir?

   Poista
 10. Tätä on kyllä odotettukin. Onnea uuteen työhösi, olet tosi taitava.

  VastaaPoista
 11. Hienoja kuvia ja upeita asuntoja! Vähän tosin silmään pisti kellon sijoittelu ensimmäisessä kuvassa ja savuava kynttilä kolmannessa -itselle tulee siitä mieleen vanitas-henkinen viittaus kuolemaan :D

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall