Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BEDROOM PEEK


Vanhempieni vanhan koulun remontti jatkuu tosiaan, ja viimeisimpänä makuuhuonetta on saatettu käyttökuntoon. Lattiat maalattiin samalla vaaleanharmaalla sävyllä kuin keittiössä, hirsiseiniä avattiin esiin ja loput seinät maalattiin harmaalla kalkkimaalilla. 


Aluksi isäni kokeili vaaleampaa harmaata, mutta itse ainakin suosittelin tummempaa ja siihen sitten lopulta päädyttiin. Ajattelin että hirsien tummuusastetta vastaava sävy toisi sopivaa tunnelmaa makkariin, eikä se olisi liian lähellä lattian sävyä. Yhdestä nurkasta avattiin myös tiiliseinää esille, ja se saa jäädä sellaisenaan koristamaan huonetta. 


Sängyn vasemmalle puolelle tulee ovi, josta pääsee tulevaisuudessa vaatehuoneeseen, siksi siinä on nyt tuo vanerilevy. Noin muuten makuuhuoneen sisustus on vielä ihan alkutekijöissään ja sitä pitäisi hieman suunnitella. Mattoa, valaistusta, tekstiilejä, kalusteita, kaikki puuttuu! Minulla kyllä olisi päässä jo visio, mutta katsotaan milloin päästään toteuttamaan. :) 

10 kommenttia

 1. Tumma harmaa on nappivalinta lattian ja hirren kaveriksi :). Syvän harmoninen kokonaisuus! WAU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo mä kans tykkään, samoin vanhemmat :) Tulee varmasti semmoinen kivan unelias tunnelma!

   Poista
 2. Wau!! Siis aivan mieletön!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Onhan toi aikamoisen kiva projekti ja upea talo :) iiks

   Poista
 4. Siis on kyllä niin mielettömän hienoa, että huh huh! Ihanan krouveja pintoja! Onko tullut sanomista vanhempien kanssa vai ovatko he ymmärtäneet visioitasi?

  VastaaPoista
 5. Hei! Kivan näköinen tuo tummempi harmaa seinän väri. Mikähän sävy mahtaa olla kyseessä:-)?

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall