Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KURKISTUS KAVERIN UUTEEN KOTIIN

Yhteistyössä Hobby Hallin ja Suomen blogimedian kanssa  

Kaksi hyvää ystävääni on juuri muuttamassa samaan taloyhtiöön Vallilaan, ja kävin kurkkailemassa toisen uutta kotia. Molemmat asuvat vuokralla, tämän kodin asukas poikaystävänsä kanssa. On aika jännää miten meidän viiden hengen tyttöporukasta kaikki olivat sinkkuja juhannuksena, ja nyt yksi jo muuttaa yhteen miehensä kanssa :) 


Valkoiseksi maalatut puulattiat, olohuoneen betoniseinä ja kivasti rempattu keittiö saivat haaveilemaan itsekin uudesta kodista. Kaikken makeinta olisi tietysti saada rempata itse, mutta hitto onhan näitä kivoja vuokrakämppiäkin olemassa! Pikkuisen tekisi mieli alkaa itsekin etsiä uutta kämppää, vaikka muuttaminen ei mitään lempipuuhaani olekaan. Tässä on ihan hyvä asua, mutta jossain muualla voisi olla vielä kivempi. Pitänee alkaa katselemaan vaivihkaa vaihtoehtoja. 


Keittiö oli vastikään uusittu, ja se oli toteutettu Ikean kamoilla ja ripauksella DIY-henkeä. Itse maalatut puutasot näyttivät hyviltä valkosina, ja puureuna toi vähän kontrastia. Pariskunta oli vasta muuttanut sisään, joten tavarat olivat vielä osittain muuttolaatikoissa. Pitää palata uudemman kerran kuvaamaan kun sisustusta on saatu hieman kuntoon. Siitä tulee nimittäin tosi hieno, sen verran hyvä silmä on asukkailla!


Nappasin mukaani muutaman Hobby Hallin tavaran, sillä halusin päästä kuvaamaan niitä ihanaa valkoista lattiaa vasten. Ajattelin että ne pääsisivät tuolla erityisen hyvin oikeuksiinsa, ja oikeassa olin! Monikäyttöisyys on mielestäni tärkeää, varsinkin jos kyseessä on terassitavarat. Niiden käyttöaika on vain muutaman kuukauden ulkona, joten on aika kiva jos tuotteet ovat sellaisia että niitä voi käyttää myös sisällä. Musta pyöreä juuttimatto oli ihan suosikkini valikoimasta, ja se sopi todella hyvin myös sisälle keittiöön. Valkoharmaita sisustustyynyjäkin voi käyttää yhtälailla vaikka keittiön penkillä.


1 kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall