Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

EASTER


Tultiin Pinjen kanssa porukoille viettämään pääsiäistä. Viikonloppu sujuu ihan iisisti eläinten kanssa, koska vanhemmat lähtivät muualle sukuloimaan. Meidän tehtäväksi siis lankesi kanoista, kissoista ja koirasta huolehtiminen. No mikäs tässä! Otin vähän pääsiäisfiilistelystä kuvia samalla :) Äiti oli istuttanut pääsiäisruohoa kauniille hopeatarjottimelle, ja harvakseltaan kasvanut ruoho näyttää mielestäni erityisen kauniilta. Yhtään tuon enempää en pääsiäiskoristelua itse kaipaa, senkään vertaa en kotona tehnyt. Jotenkin nämä juhlakoristelut on aina vähän turhia mielestäni, mutta onhan se kiva jotain ihan vaatimatonta tehdä :) Kirsikan oksat maljakossa ovat toinen hyvä esimerkki riittävästä koristelusta hah. Keräsin kotiin myös maljakkoon jotain oksia, saa nähdä miten pitkälle ne ovat ennättäneet kasvattaa lehtiä kun pääsen kotiin viikonlopun jälkeen.

Lulukin on mukana pääsiäisen vietossa täällä. Koirakaveruksista on kivasti seuraa toisilleen ja Lulun voi hyvin päästää pihalle itsekseen kun sillä ei ole mitään kiinnostusta karata.
Kylppärin ja välieteisen lattia on valmis, ja siihen valittiin klassinen ruutukuvio. Kylppäri on saatu suurinpiirtein myös valmiiksi, mutta sieltä pitäisi maalata seinät uudelleen ja vielä viilata sisustusta.  Äidillä on meneillään pihan suunnittelu, ja noissa ruukuissa on ilmeisesti juurtumassa jotain pensaita. 

Makkarista ajattelin seuraavaksi laittaa hieman kurkistuskuvia. Siellä on maalattu lattiaa, seiniä kalkkimaalilla, revitty hirsiä esiin ja paljastettu tiiliseinää. Eilen illalla kannettiin iskän kanssa sänky sinne, ja vanhempani pääsivät nukkumaan ekan yön uudessa makkarissa! Sisustusprojekti senkin suhteen on vielä ihan alkutekijöissään, mutta pikkuhiljaa :)

 Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

4 kommenttia

 1. Upean näköistä! Millä sävyllä/maalilla olette maalanneet nuo lattiat? Jokin vaaleanharmaa se oli, mitä aiemmin blogista luin.
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Se taisi olla tämä sävy jos en nyt ihan väärin muista:

   http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/varit/varikartat_sisamaalaukseen/vanhan_ajan_varit_-varikartta/364x.11923.xhtml

   Poista
 2. Niin hienolta näyttää. Upeita sävyjä ootte kyllä valinneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Heh harmaa on kyllä semmonen lemppari johon en ite kyllästy...

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall