Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PARVEKEHAAVEILUA

Yhteistyössä Hobby Hallin ja Suomen Blogimedian kanssa

Sain mielenkiintoisen haasteen liittyen parvekkeen sisustamiseen. No, kuten ehkä tiedätte, minulla ei ole parveketta. En kuitenkaan antanut sen liikaa rajoittaa itseäni, sillä kyllähän väliaikaisen leikkiparvekkeen voi pystyttää vaikka kerrostalon sisäpihalle kuvaushetken ajaksi! Olisi tietysti ihanaa jos minulla olisi oma parveke, erittäin mielelläni joisin siinä aamupäivällä kahvia ja nauttisin auringonsäteistä poskilla. Siis rakastan aurinkoa. Äskenkin kävin Lulun kanssa ulkona ja jäätiin istumaan maahan erään talon seinustalle kohtaan, jossa ei tuullut. Ihan vain siksi että aurinko paistoi niin ihanasti! Jonain päivänä nautin vielä omalla parvekkeella tai pihalla.


Parvekkeen tai terassin voi mielestäni sisustaa ihan samalla tyylillä kuin kodinkin. Varsinkin jos löytyy lasitukset tai katettu terassi, niin tekstiileillä saa ihanan kotoisan fiiliksen aikaiseksi myös ulkotilaan. Ja voihan ne aina tuoda sisään välillä, jos parveke ei ole vedenkestävä. Mattoja, tyynyjä ja verhoja voi hyvin tuoda parvekkeelle, ja oikeassa tilanteessa itse lisäisin vieläkin runsaammin tekstiilejä, kasveja ja valoja tuomaan fiilistä omalle parvekkeelleni.


Hobby Hallilta löysin superkivoja juuttimattoja eri kokoisina ja mallisina. Luonnonmateriaalit toimivat hyvin pihalla.


Metallinen hylly tuo teollista fiilistä, ja siinä saisi hyvin kasviruukkuja tai muita parvekkeen irtotavaroita säilytettyä. Betoniset Luhta Homen yrttiruukut käyvät hyvin vaikka minikaktuksille, jos ei ole kova viljelemään :)


Illan pimetessä kiipesin vielä ystäväni kanssa meidän talon ylimmälle tuuletusparvekkeelle fiilistelemään kynttilän valossa auringonlaskua.


Lasipurkeista koottu kattokruunu-kynttelikkö ja metallinen amppeli ovat molemmat hobbarin uutuuksia. Tuumasin että amppeliin voisi laittaa joko yhden ison roikkuvan köynnöskasvin, tai miksei monta pienempää. Lasipurkkien sisällä olevat tuikut ovat siitä kätevät että tuulenvire ei pääse sammuttamaan kynttilöitä.

INSTAGRAM-ARVONTA

Tällä kertaa ajattelin hoitaa arvontapuolen instagramissa, sillä olen tämän viikon ajan hoitanut siellä kunniatehtävää. Sain Hobby Hallin instatilin omiin käsiini, ja olen joka päivä postannut yhden kuvan hobbarin instaan. Arvon kaksi eri korkuista Luhta Homen kukkapöytää, Arvontaohjeet löytyvät minun instagramistani, sinne siis! Löydät minut instagramista nimellä @peetapeltola

5 kommenttia

 1. Hobbarin tuotteet ja koko ilme ovat freesautuneet melkoisesti vuosien varrella. Aivan ihana toi pyöreä juuttimatto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, sieltä löytyy vähän joka kategoriasta kivoja yksittäisiä juttuja! :) Pyöreä juuttimatto mustana oli myös mun lemppari hehee.

   Poista
 2. Kivalta näyttää sisäpihapartsi! Kovasti antoi inspistä oman parvekkeen sisustamiseen, ja tekstiilejä sinne ainakin tulee niiin paljon, onneksi on lasit ja iiiso partsi!

  VastaaPoista
 3. Mikä on nimeltään juuttimatto jossa tulee "kohokuvio" selkeästi esille? Varmasti hieno myös sisäkäytössä!

  VastaaPoista
 4. Hei, mun äiti on ettiny tollasta lasipurkki kattokynttelikköä ja ei mistään löydy, onko noita vielä hobbyhallissa? En tiedä mihin kategoriaan tuo kuuluu tai millä hakusanalla sitä koittais ettiä? Jos sitä myydään niin jos voisit pistää linkkiä?

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall