Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TAMPEREELLA TAPAHTUU

Suunnittelen paraikaa sisustusta Tampereelle pian avattavaan Sitko pizza & bariin. Laatupizzaa, hyviä viinejä ja rento sisustus teollisella twistillä, siitä tulee varmasti kiva hengailupaikka! Ravintola avataan syyskuun alussa osoitteeseen Näsilinnankatu 22.

Remontti on vielä kesken ja sisustus vasta tuloillaan, mutta tässä muutama remppakuva, jotta pääsette hieman kurkistamaan sisään! 


Tilassa on isot ikkunat, betonilattia, musta katto, pari metrolaatoilla päällystettyä seinää ja osb-levystä rakennettu baaritiski. Keittiö tulee olemaan avoin, joten pizzojen pyöritystä pääsee seuraamaan halutessaan. Ilmastointiputket ovat ronskisti esillä. Sisustuksesta en paljasta vielä enempää, mutta pian tämä onkin jo valmis ja näytän sitten lisää kuvia. :) Olen tosi innoissani että pääsin mukaan tähän projektiin!


Sitkon omat nettisivut eivät ole vielä auki, mutta heillä on jo facebook-sivut ja instagram-tili, joista pääsee seurailemaan kuulumisia ja remontin etenemistä.

I am designing decoration for this new laid back restaurant. They will serve excellent pizza, good wines and an relaxed atmosphere. Sitko pizza & bar will be opened in september. I am excited and pretty sure that this will be a very nice place to hang out! The pictures of decoration are coming later. :)

11 kommenttia

 1. Vau hienoa että olet mukana moisessa! Tulee varmasti käytyä Sitkossa kun aukeaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin odotan innolla että pääsen testaamaan pizzat ;) On kyllä kiva olla mukana!

   Poista
 2. Uuu, makeeta saada tänne uutta! Vaikuttaa lupaavalta.

  T: tamperelainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti! Mulle tulee vähän pidemmät pizzan hakureissut täältä Helsingistä... Muahaha.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo kuulemma sieltä puuttuu tämän tyylinen paikka! :)

   Poista
 4. Upea juttu, onneksi olkoon! Jään innolla odottamaan lopputulosta, joka on taatusti ihan kingi. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiitos! Eiköhän siitä ihan passeli saada tehtyä :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall