Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VOOSTORE


Berliinin reissulla kannattaa ehdottomasti piipahtaa VooStoressa, joka sijaitsee Kreuzbergin puolella. Mielenkiintoinen konseptiliike myy vaatteita, sisustustavaraa ja muuta pientä ja kivaa. Kaupan yhteydessä on myös kahvila.


Supertrendikäs liike toimii hyvänä inspiraationa. Betonilattiat ja -seinät sekä loisteputkilamput tekevät tilasta mukavan karun.


Playtype oli hyvin edustettuna. Itse himottelin hieman mustaa Playtypen marmorijulistetta, mutta päädyin hieman pienempään versioon.


Rautajaloilla tuetut betonimöhkälepöydät olivat aika makeita. Ja lasikupu minkä tahansa päällä tekee myynnissä olevista tuotteista aina astetta mielenkiintoisempia.


Hauskoja pulloja!


Harmi etten omista iPhone5:sta, sillä nuo kuoret eivät käy neloseen.. Ja itseasiassa nykyään minulla onkin Nokia, joten hienot marmorikuoret jäivät haaveeksi vain. Tuollaisen vihkon kuitenkin ostin kotiin! :)Värikoodattu valkoisilla tuotteilla kuorrutettu pöytä oli näyttävä. Yhden värin toisto toimii aina.


Noista loisteputkilampuista olen ollut innoissani jo jonkun aikaa, niissä on jotain röyhkeän suoraa. Berliinissä niitä käytettiin paljon. Tulee mieleen eräs viime vuoden valaisinkurssi, jolla olisin halunnut tehdä loistaputkilampun, mutta opettajan mielestä se ei missään nimessä käynyt...


Menkää ja kokekaa tämä!  Ihastutte varmasti.

8 kommenttia

 1. Onpa hyvän näkönen! Pääsee ens kesän Berliinireissun kohdelistalle ihan ehdottomasti, kiitos tästä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sinne ehdottomasti! Eipä mittään. :) Makea paikka, oli kiva jakaa täällä kuvia siitä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo sun blogista tästä paikasta luinkin! Ja sit siihen alkoi törmäilemään kaikkialla :) Tuolla unlike.comissa oli myös listattuna Berliinin parhaisiin liikkeisiin. Makee paikka, ei ihme. :)

   Poista
 3. haha katoin että toi jäbä soittaa levyjä :--D mäki haluun tonne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä haluut tonne vaan ton levyjä soittavan jäbän takia!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall