Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CHAIR OPTIONS FOR KITCHEN

1  |  2  |  |  5 6

1. Muuto, Nerd 349€
2. Menu, Afteroom 199€
3. Normann Copenhagen, My chair 215€
4. Artek, Lukki 230€
5. Muuto, Visu 229€
6. Hay, Copenhague 307€

Jos olet joskus miettinyt, niin ei, en ole pinnatuoli-ihmisiä. Meillä on kyllä keittiössä pinnatuolit, mutta ne ovat siellä vain siitä syystä että olen saanut ne ilmaiseksi, ja kunnon tuolit maksavat paljon. Jossain vaiheessa olisi kuitenkin haaveissa vaihtaa kiikkerät ja maalaisromanttiset pinnatuolit oikeisiin versioihin! Olen kohtalaisen nirso tuolien suhteen, ja tässä oikeastaan kaikki löytämäni tuolit jotka silmääni miellyttävät. Mielestäni tuolit saavat olla samaa sarjaa, jotta huoneen yleisilme pysyy siistimpänä. Minimalistisella linjalla mennään sekä muotoilun, että värien puolesta. Luultavasti valkoinen tulee olemaan se väri, vaikka toki harmaa ja mustakin ovat ihan ookoo ;) Materiaaleista puu ja metalli ovat kestäviä, sekä mukavan aitoja. Haluaisin kohtalaisen sirot tuolit toimivalla muotoilulla. Käsinojat tekevät tuoleista vähän turhan massiiviset, enkä pidä liiallisesta hässäkästä jaloissa. Jotain hauskaa jippoa tuoleissa saisi kuitenkin olla, kuten näissä kaikissa. Voisin ottaa näistä minkä tahansa tuolin meille, joten pieni hintavertailu lienee paikoillaan ja koeistuakin ne pitäisi. Suosikkia on vaikea valita, mutta ehkä tuo kolmijalkainen Menun tuoli vie niukasti voiton. Se on jotenkin hauskalla tavalla lääkärimäinen. Mikäs näistä on sinun lempparisi? Vastaavia tuolivinkkejä saa myös heittää! :)

1  |  2
Oikeasti kyllä ykköshaaveeni olisi saada kokovalkoiset, mahdollisesti käytössä kauniisti kuluneet Bertoian Side chairit aitoina ruokapöydän ympärille. Semmoisten kohdalle osumista odotellessa siis... Niillähän kun on sen verran tuota hintaa etteivät ihan ykkösenä ostoslistalla keiku! Myös jotkut muut komeat vintage-tuolit kelpaisivat. Joten jos teillä sattuu lojumaan sellaisia ylimääräisinä niin viestiä tähän suuntaan kiitos. (Ehkä pitää vain opetella se Ebayn käyttö.)

18 kommenttia

 1. Muuton Visut ovat upeat! Olen itsekin harkinnut kovasti niitä. Hintakin on ihan siedettävä, ainakin upeiden Bertoia-tuolien rinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, no kyllähän noillekin aika huima hinta nousee kun kertoo neljällä..! Ehkä pitänee vaan ostaa silleen yks kerrallaan :)

   Poista
 2. Ihania vaihtoehtoja kaikki -mulle mieluisimmat nro. 1 ja 6 + Bertoian Side.

  terkuin.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä valintoja! Toi kutonen on kyllä kiva. Voi miksi noi on niin kalliita!

   Poista
 3. Minä voisin myydä mustavalkeita (mustat sirot jalat, valkoinen "kuppimainen" tuoli) Eero Aarnion vintage-tuoleja 5 kappaletta hintaan 200 euroa. :) Jonkin verran kulumaa näistä löytyy. Niihin olisi myös valkoinen 60-luvulta peräisin oleva retro "tattimainen" pyöreä pöytä, ei kuitenkaan Tulppaani, mutta samantyyppinen ja aidosti vintage. Laita viestiä jos kiinnostuit, voin lähettää vaikka kuvia viikonlopun aikana. S-posti on: emalikannu@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos kovasti tarjouksesta, mutta luulen että tuolit eivät ole ihan meidän tyyliä :) Ehkä joku muu näkee tuon ilmoituksesi tässä ja laittaa sinulle viestiä?

   Poista
 4. Näistä vaihtoehdoista mun lempparit ovat kolmonen ja vitonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäät mustasta ja siroista jaloista! Ei huonoja lainkaan :--)

   Poista
 5. Upeat vaihtoehdot! Näistä itse nappaisin Muuton tai Hayn tuolit kotiimme. Olen itse melkoinen tuolifriikki ja niitä tekisi mieli hankkia jatkuvalla syötöllä. Valitettavaa kuitenkin on, että pankkitili on rajallinen ja tila samoin :). Meilläkin keittiössä on pinnatuolit hieman samasta syystä kuin teilläkin. Jos voittaisin lotossa, olisi Bertoiat minunkin valintani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh jotkut on kuulemma tuoli-ihmisiä ;) Pinnatuolit on kyllä niin helppo vaihtoehto, tuntuu että niitä tulee joka kirpparilla vastaan. Kyllähän niissä istuu, kunnes saa joskus hankittua uudet! :)

   Poista
 6. Näistä valitsisin Muuton Visu tuolit, ehdottomasti. Itsekin juuri postasin samasta aiheesta, mutta minun kollaasit koostuivat taas ihan erilaisista tuoleista kuin nämä sinun vaihtoehdot. Vaikkakin, lopussa sitten sanoit tässä sen minunkin todellisen unelman, Bertoia. Miksi ihmeessä en itse listannut sitä omiin vaihtoehtoihin, mitä nyt siitä että jonkinlainen lottovoitto pitäisi osua kohdalle ensin..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Visut on kyllä hienot :) Ai pitääpä käydä vilkaisemassa sun tuolivalinnat myös! Meinasin itsekin jättää Bertoian pois, kunnes tajusin että pitäähän se nyt mukaan laittaa vaikka tuntuukin niin saavuttamattomalta unelmalta.

   Poista
 7. Mä istuisin ehkä mieluiten Domuksissa, mutta nykyisen budjetin kanssa tää on vielä aika kaukaista haaveilua... Mutta tulipa mieleeni tuosta Menun tuolista, että ootko miettinyt Tapiovaaran Pirkka-tuoleja? Niitä löytää jonkin verran vintagena ja maalauttamalla valkoiseksi (tai mustaksi) niistä sais aika upeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Domuksilla on kyllä myös hintaa..! Nooh, haaveita pitää olla ;) En ole kyllä Pirkkoja meille ajatellut, jotenkin tuntuu ettei ne meille sovi vaikka tykkäänkin niistä muiden kodeissa :)

   Poista
 8. Meitsi on syttynyt lukkiin viime aikoina.. Teille sopisi samantyyliset tuolit kuin puttesissa! Lilyn yksi bloggaaja oli just löytänyt niitä joku 16 kpl (!!!!) roskalavalta. Damn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on hienoja tuoleja siellä kyllä, sopis jos olis valkonen tai betonilattia! :) Ton meidän lattian oranssin värin takia haluankin valkoset tuolit.. Huh aika hyvä löytö kyllä, kelpais.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall