Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ASUNTOMESSUILLA + LIPPUARVONTA

Yhteistyössä Meidän talo ja Styleroom

Asuntomessut ovat taas täällä! Sain kunnian tarkastella messuja tänä vuonna messulähettilään roolissa, sillä tein Meidän talon sivuille raportin messutarjonnasta. Minua pyydettiin valikoimaan suosikkini viidestä eri teemasta: paras keittiö, kylpyhuone, talon pohjaratkaisu, talon ulkoasu ja piha, sekä lapsiperheen koti. Meinasi mennä hieman hankalaksi, varsinkin tuon lapsiperheen kodin kohdalla..! Kotona kuvasaldoa selatessani tein lopulliset päätökset lemppareistani. Valintani kuvineen sekä perusteluineen voi mennä vilkaisemaan täältä.


Päätin tänne oman blogin puolelle pistää muutaman muun fiiliskuvan messuilta. Ensimmäisessä kuvassa on Skammin talo, jonka sisustus koostui Marimekon tuotteista. Tykästyin kyseisen talon valoisaan fiilikseen ja keittiöön, mutta lempparikseni valikoitui sittenkin eräs toinen keittiö.


Itse en ole kovin montaa vuotta edes käynyt asuntomessuilla, mutta onhan siellä nyt mielenkiintoista käydä katselemassa asumisen trendejä ja varsinkin sitä miten ne sisustustrendit rantautuvat Suomeen. Taloa rakentaville messuilla on varmasti vielä enemmän inspiraatiota tarjolla, ja ehkäpä itsekin vielä jonain päivänä pääsen suunnittelemaan omaa taloa. 


Bongailin paljon vihreän eri sävyjä ja huonekasveja sisustuksista. Eräällä terassilla oli välimerellinen tunnelma oliivipuineen.


Messukohteisiin kuuluu tänä vuonna yksi kerrostalo, johon on sisustettu viisi asuntoa eri teemoilla. Kahdennestatoista kerroksesta oli aika huikaisevat maisemat järvelle, ja muutenkin sijainti siinä järven rannalla oli mielestäni mukava. Eiköhän tuolla kelpaisi asustella. Hieman vierastan noita juuri rakennettuja alueita, mutta kyllähän ne siitä muutamassa vuodessa vähän asettuvat ja kasvit kasvavat suojaksi.


Ja koska uumoilen että kaikki messuille aikovat eivät ole vielä lippuja hankkineet, niin laitetaanpas pystyyn pikainen messulippuarvonta! Arvon kaksi lippua osallistujen kesken, arvonta-aikaa on perjantaihin klo 12 saakka. Laitan sitten sähköpostia voittajille, joten tuttuun tapaan toimiva sähköposti mukaan kommenttiin ja vilkuilua mailin suuntaan perjantaina keskipäivän tienoilla! Saadaan sitten liputkin postiin jotta voittajat pääsevät messuille :) Kerro vaikkapa mikä sinua asuntomessuilla kiinnostaa, niin olet mukana arvonnassa.

55 kommenttia

 1. Useammassakin blogissa on tullut katsottua näitä upeita koteja, joten olisi kiva päästä näkemään ne myäs livenä ! Parina vuonna on pitänyt lähteä mutta messut on aina olleet aika kaukana, mutta nyt jos voitto osuis kohdelle niin vois vaikka lähteä kauemmaskin ajelemaan :--) !

  Ennnim@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Taloprojektia en pääse halustani huolimatta lähiaikoina toteuttamaan, mutta sisustusinspiraatiota sekä pihaideoita messuilta on ihanaa bongailla.

  VastaaPoista
 3. Kuulin kun sisko jutteli äidin kanssa että pitäiskö mennä käymään asuntomessuilla tänäkin vuonna ja olisin itekkin kiinnostunu käymään kun en vielä oo ikinä käyny! Sisko myös rakentaa just omakotitaloa niin tiedän että se kyllä haluais käydä! :-D

  eliza--95@hotmail.com (kaksi viivaa)

  VastaaPoista
 4. Kahtena edellisenä vuotena olen messuilla käynyt eikä niitä tänäkään vuonna voi jättää välistä. Tällä kertaa kiikarissa ovat erityisesti pihat/terassit.

  heli.a.jarvi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. En ole ikinä käynyt asuntomessuilla enkä ole liiemmin sinne hinkunutkaan, mutta nyt kun isäntä itse (! !) ehdotti sinne menemistä, niin syttyi toivon kipinä, josko se oman kodin rakentaminen alkaisi lähitulevaisuudessa häämöttää :). Joten osallistun lippujen arvontaan!

  VastaaPoista
 6. Ois tosi kiva käydä noil messuil, kun en oo ennen ollut. Voisin kyl harkita paikalle menemistä vaikka en voittaiskaan niitä lippuja täältä. :)
  thinkimperfect@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. en ole käynyt ikinä :). mutta menisin katsomaan piha ratkaisuja.

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 8. Asuntomessuissa kiinnostaa erityisesti vanha kotikaupunki ja se, että messut on pitkästä aikaa siellä! :) Skammin talo kiinnostaa myös erityisesti.

  talvilapsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Vuoden omakotitalossa asuneena uudet ideat niin sisälle kuin pihallekin olisivat ajankohtaisia. anniina.keskitalo@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Parina vuotena käyty ja muutamia vuosia sitten jopa ollut töissä messuilla. Ulkotilat kiinnostaa!
  Terv. SMK

  VastaaPoista
 11. Meille on muodostunut ystäväni kanssa perinteeksi käydä messuilla joka kesä, niin myös tänä vuonna. Erityiseksi tämän vuoden messut tekee se että ne ovat vanhassa kotikaupungissani ja muutama tuttu on rakentanut alueelle talon joita uteliaina menisimme katsomaan :) Osallistun kilpailuun enemmän kuin mielelläni! Virve (virve.aurala@gmail.com)

  VastaaPoista
 12. Eniten kiinnostaa erilaiset sisustusratkaisut =).
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Asuntomessut kiinnostaa,koska se järjestetään kotikaupungissani ja mielenkiinto heräsi,että kuinka kyseistä aluetta on messuja varten muokattu. Olen viimeksi lapsena käynyt vanhempieni kanssa asuntomessuilla ja olisi kiva käydä katsomassa asuntoja ja ideoita näin ihan aikuisen silmin. :) Ja mikä erityisesti asuntomessukohteissa kiinnostaa on se,että siellä on kuulemma sisustettu joku/joitain kohteita "äijätyyliin" ja se kiinnostaisi nähdä,vaikka itse nainen olenkin. :)

  maiju.wiik@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Taloprojekti meneillään, joten kiinnostuksen kohteet messuilla ovat laajat. Ehkä eniten kiinnostaisi tällä hetkellä katsella saunoja, lattioita ja valaistuksia. tahtiplus@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Oma rakennusprojekti juuri meneillään ja suunnitelmissa on tehdä "parisuhdematka" messuille vielä loman aikana. Liput olisivat siten enemmän kuin tervetulleet 😊

  VastaaPoista
 16. kolme kertaa olen messuilla käynyt, kun on ollut tarpeeksi lähellä. Sisustusratkaisut ja talot yleensäkin kiinnostavat!
  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Messuille suunnataan tänäkin vuonna äitini kanssa sisustusinspistä hakemaan! Itse asun kerrostalossa, joten olen kiinnostunut erityisesti messualueen kerrostaloasuntojen sisustusratkaisuista :-)

  - Laura

  laura.rantanen@windowslive.com

  VastaaPoista
 18. Erikoisia rakennusratkaisuja ja sisustuksia tullaan ihailemaan messujen toiseksi viimeisellä viikolla. Kiva olisi saada liputkin ;)

  essik (at) kapsi.fi

  VastaaPoista
 19. Kuulin, että osa messutaloista olisi maltillisen kokoisia verrattuna aiempiin vuosiin ja minua kiinnostaisi juurikin nämä kohteet eniten: miten pienehkön asunnon tilajärjestelyt on ratkaistu. Myös terassit ja pihat kiinnostavat.
  emmi.ahola(at)netti.fi

  VastaaPoista
 20. Messuilta haetaan vinkkejä oman kodin sisustukseen!

  VastaaPoista
 21. Pian valmiina sisustusarkktiehtina kaikki ratkaisut kiinnostavat! Erityisesti messuille asetetun teeman toteutuminen käytännössä olisi mielenkiintoista nähdä "luonnossa" :) tiiiinah(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Asuntomesuilla kiinnostaa sisutukset, kun oman talon rakennus ei vielä ole ajankohtainen. Toisaalta valmistalojen malleihin voisi alkaa jo perehtymään... :)

  juliak(at)student.uef.fi

  VastaaPoista
 23. Minua kiinnostaa asuntomessuilla erityisesti keittiöt sekä terassit ja pihat, itselläkin olisi pihan laitto ajankohtaista. Olisi mukava lähteä täältä pohjoisesta messuille kun kerran ovat vähän lähempänä!

  pikkusi ät gmail.com

  VastaaPoista
 24. Asuntomessuilla kiinnostaa sisustusratkaisut. Odotan kovasti messuille pääsyä, ja sieltä mahdollisesti mukaan tarttuvia ideoita ja inspiraatiota omaan sisustukseen.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 25. Asumme uudessa talossa ja tämä kesä on tehty pihaa. Näin eräässä blogissa kuvan yhden talon pihasta joka oli tosi tyylikäs. Sen haluaisin nähdä livenä !

  VastaaPoista
 26. sisustusideat kiinnostaa, ja kun messut kerta omassa kotikaupungissa on niin onhan se pakko käydä! viimeksi olen asuntomessuilla käynyt joskus lapsena kun vanhemmat rakensi taloa, joten siltäkin kantilta olisi mukava käydä "ekaa" kertaa asuntomessuilla :-) anniina.nirhamo@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Sisustusratkaisut kiinnostavat eniten. Nyt juuri tapetti ja maalivinkit. Sormet syyhyäisivät iskemään jotain omille seinille :)
  Nti Papu
  herneetkinrokkaa(at)gmail.com

  VastaaPoista
 28. Meillä on mieheni kanssa talon rakennussuunnitelmat aluillaan ja olisi ihana päästä katsomaan messuille vinkkejä!
  johannnna.k ät hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Asuntomessuilla kiinnostaa pihat sekä erilaiset materiaalivalinnat sisällä etenkin kun oman talon remontointi on juuri ajankohtaista :)

  anumk44@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Erilaiset sisustusyksityiskohdat ja Aallon tuotanto kiinnostavat. Arvonnassa siis mukana.

  VastaaPoista
 31. Uusimmat sisustustrendit ja terassiratkaisut saavat minulta ekstrahuomiota tänä vuonna :) Viimeisellä lomaviikolla olisi ihana läksiä Jyväskylään!
  maarit.ronkainen@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Kaikki kiinnostaa! Harvoin pääsee ihailemaan ammattimaisesti sisustettuja taloja paikanpäällä :)

  milla.santalahti@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Messuilla minua kiinnostaa erityisesti löytää erilaisia ideoita kuinka yhdistää luonnonmateriaaleja teollisempaan tyyliin. =)

  Juhani / coobab @gmail.com

  VastaaPoista
 34. Oma asunto suunnitteilla joten sisustustrendejä ja -ratkaisuja menisin etsimään! :)
  jenna.puikko@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Minä haluaisin messuille ihan vain fiilistelemään kauniita koteja ja ehkä löytämään sieltä hienoja oivalluksia omaankin kotiin.
  hopeajanis@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Sisustusinspistä hakemaan messuilta, olis niin kiva päästä, tää olis mulle eka kerta! 3oviblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Ostettiin juuri asunto, mutta onhan ihania taloja aina mukava katsella ja sisustus- sekä pihainspiraatio on tällä hetkellä todella tervetullutta!
  pia.jokela@netti.fi

  VastaaPoista
 38. Monissa blogeissa vilahdellut paljon sneekpeekkiä asuntomessuista, joten kyllähän niiden perusteella on sinne itsekin päästävä paikat tsekkaamaan!

  katnicia@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Olen kiinnostunut mm. pyöreistä akustiikkalevyistä. Näitä on deko-lehden kuvien perusteella useammassa kohteessa. iisanblogi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 40. Modernit talot!
  elisa.nurkkala@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Olemme itse asiassa jo päättäneet mieheni kanssa, että menemme käymään messuilla elokuun puolella, mutta liput toki vielä puuttuvat. Ne olisikin todella kiva voittaa : ). Messuille menen vain ihastelemaan, hakemaan inspiraatiota sekä ylipäätänsä nautiskelemaan messuhuumasta : ).

  blackpluswhiteisgrey ät gmail.com

  VastaaPoista
 42. Meillä on raksa-projekti lopuillaan. Saunatupa ja pihat vielä tekemättä, joten ne erityisesti kiinnostaa, mutta ehdottomasti myös sisustusratkaisut kiinnostaa! Lippua odotellessa ;) tajoma@luukku.com

  VastaaPoista
 43. Sisustusideat ja keittiöratkaisut kiinnostavat eniten. Keittiöremontti kolkuttelee (malttamattomana) oven takana.

  VastaaPoista
 44. Sisustus- ja piharatkaisut kiinnostavat itseäni eniten messuilla! Suunnitelmissa on reissu sinne, joten kokeilen onneani arvonnassa :).

  VastaaPoista
 45. Eniten minua kiinnostaa nähdä Remun sisustama talo :) heidivondeath@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Keittiöt, koska sellaisen suunnittelu on vielä tämän vuoden puolella edessä. Haluaisin hieman persoonallisemman ratkaisun, mutta vielä on suunnitelmat ihan auki. Toki se, että messut ovat omassa kotikaupungissa, niin saa myös minut lähtemään ensimmäistä kertaa asuntomessuille.

  anskumansku76@hotmail.fi

  VastaaPoista
 47. Moikka, me käydään messuilla koska itse olen ollut kiinnostunut aiheesta pikkutytöstä saakka. Mieheni ymmärtää lähinnä käytännöllisyyden päälle sisustuksessa ainoastaan (miksi tauluja, mitä käytännöllistä ja tarpeellista niissä on mm.?). Joten itselle inspiraatio ja miehelle sivistys reissuksi mentäisiin :D Olen joka vuosi käynyt messuilla mutta tänä vuonna on jäämässä väliin kun miehen kanssa kumpikin jääty työttömiksi ja rahaa tarvitaan muuhun vielä enemmän.. :( Pettymys on iso ja liput tulisivat todella tarpeeseen!

  VastaaPoista
 48. ja sähköposti oli jenna.vuorinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Innostusta, inspiraatioita ja voimia viedä loppuun jo _liian_ kauan kestänyt remontti, puuuuh! jenny.puurtinen@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Messuilla kiinnostaa enimmäkseen keittiöt ja kylppärit! Selailen lähes päivittäin myytäviä asuntoja (vaikka ei olla edes muuttamassa mihinkään) ja mietin, miten ne remppaisin/sisustaisin ja useimmiten nuo kaksi tilaa aiheuttavat eniten päänvaivaa. Tottakai sisustustrendit kiinnostaa myös ja on kiva saada vinkkejä omaan kämppään ja myös siihen unelmakotiin :)

  meerikos@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Esteetikkona kiinnostaa aina sisustamisen trendit ja joitakin hienoja kohteita olen nähnytkin lehdissä ja blogeissa. Asun Jyväskylässä, joten asuntomessuilla vieraileminen kuuluu ikään kuin vähän asiaan. anrepeh@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Kiinnostaa oikeastaan vain koska ne sijaitsevat kotikaupungissani (jossa tällä hetkellä lomailen). Oma sisutusprojekti on aika loppusuoralla, mutta aina on kiva kerätä vähän inspiraatiota tulevaa varten. :-)

  kaisu.kosonen (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Huh, osallistumisaikaa on vielä hetki jäljellä, toivottavasti ehdin mukaan :D Kaikki sisustusideat messuilla kiinnostaa! Olisi mahtavaa päästä ihastelemaan tollasia asuntoja!

  VastaaPoista
 54. Kiitos kaikille osallistujille! Voittajat on nyt arvottu ja heille sähköpostia lähetetty. Onnea Talvilapsi ja Jenna V :)

  VastaaPoista
 55. Oot sä saanu upeet kuvakulmat <3 <3

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall