Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SUMMER MEMORIES FROM GOTLAND COUNTRYSIDE


Kyllä kuulkaa tämänkin betonirakastajan sydän sykkii myös kauniille maalaismaisemalle. Ja siellä Gotlannin reissullahan sitä riitti! Matkasimme ympäri saarta maalaismaisemissa ja en voi olla miettimättä miten kauniita peltoja siellä nyt elokuussa olisikaan. Erään kokemuksen haluaisin jakaa kanssanne, sillä nämä kaksi paikkaa muodostivat kivan kombon. Yövyimme ensimmäisen yön saaren eteläpuolella Magazin1 -hotellissa, ja iltasella tavarat hotellille heitettyämme jatkoimme syömään lähettyvillä sijaitsevaan Hablingbo Creperietiin.


Ravintola sijaitsi erään maalaistalon pihapiirissä takana vähän piilossa, ja etupuolella oli keraamikko Åsa Lindströmin myymälä sekä kotitalo. Hablingbo Creperietin terassi oli ihana ruusujen ympäröimä tunneli, joka kylpi ilta-auringossa. Terassin päässä oli avokeittiö, jossa kokki paisteli ruokia.Ruokalista koostui suolaisista ja makeista letuista, joista valitsin syötäväkseni pinaatilla, tomaatilla, sienillä ja vuohenjuustolla täytetyn crepen. Jälkkäriksi mahtui hyvin vielä makeakin lettu perinteisillä mansikoilla ja kermavaahdolla :) Molemmat olivat tosi herkullisia.


Simppeli sisustus ja metalliset kattolamput toimivat mukavana vastaparina romanttiselle talolle sekä ruusuille. Kyllä tuolla kelpasi iltaa viettää, ja illan viiletessä sai kääriytyä vilttiin.

Hotellina taasen toimi tämä jo ennen matkaa hehkuttamani Magazin 1, jolle olin asettanut korkeita ennakko-odotuksia Fantastic Frankissa nähtyjen kuvien perusteella. Paikka oli aivan ihana, kirjaimellisesti keskellä peltoa ja talo oli ihan kuin kuvissa. Ilmeisesti kuitenkin vain jotkut tietyt huoneet on sisustettu niiden kuvien mukaisesti, tai sitten niitä oli stailattu kuvia varten, sillä meidän huoneiden sisustus ei ihan vastannut odotuksia. Ihan mukava siellä kuitenkin oli punkata, eikä mitään vikaa sinänsä. :)

Sain otettua melkein samanlaisen kuvankin, kuin minkä julkaisin silloin aiemmin! Oli hauskaa nähdä tuo sama maisema ja olla siellä itse paikan päällä. Todella idyllinen ympäristö, tuolla olisi ollut kiva viettää useampikin päivä luontoa tutkiskellen ja pellon reunalla samoillen ihan rauhassa.


Yllä näkyy minun sänkyni, joka oli oma nurkkaukseni meidän jaetussa huoneessa. Siitä sai otettua aika kivan yksityiskohtakuvan lampaantaljoineen. Ikkunasta avautui maisema tietenkin tuolle niitylle.Seuraavana aamuna syötiin aamiaista ulkoterassilla, ja aurinko paistoi kauniisti. Aamupala oli brunssimainen ja runsas, kohokohtana vohvelirauta ja -taikina, joista sai itse paistaa tuoreet vohvelit itselleen :) Sillon kesäkuussa oli ollut tosi kylmä, ja juuri tuona päivänä kesä tuntui kunnolla alkavan siellä pellon keskellä. Apua, kylläpä aika on vierähtänyt kun nyt on jo melkein syksy!Reissun tarjosi Visit Sweden

Ja kaikista ihanin oli tietysti 5 kuukautta vanha englanninbulldoggi Maja! Koiranpentu sai temmeltää vapaana hotellin alueella ja se tulikin mieluusti rapsuteltavaksi, voi miten söpö. Huivikin oli samaa väriä kuin hotellin punaiseksi maalatut seinät. Kaiken kaikkiaan kivoja muistoja näistä paikoista jäi mieleen, ja suosittelen kyllä Gotlannin matkaajia suuntaamaan näihin kohteisiin.

These two idyllic places are called restaurant Hablingbo Creperiet and hotel Magazin 1. If you're in Gotland I would recommend you to drive south and stay in that hotel. The restaurant is located near the hotel and I think that they make a perfect combo :)

7 kommenttia

 1. Ihana kesäfiilis näissä kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä muuta sano, tulee ihan haikea fiilis kun yhtäkkiä on ihan syksy!

   Poista
 2. miksei suomessa voi olla tämmösiä paikkoja? (häät!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salee on, jossain! Ja voi kuule ku näkisit sen yhden paikan Gotlannissa, missä jengi pitää häitä... Laitan sulle siitä kuvan, vähän ku se venevaja!

   Poista
 3. apua, tonne pitää päästä! näyttää todella kauniilta paikalta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon maalaisidylli. Gotlannissa vois joku kesä viettää pari viikkoa ja ottaa ihan rennosti heinäkuun lämmössä. Möyriä pelloilla ja uida meressä. Ah!

   Poista
 4. Oijoi, nämä muistot muuttuvat koko ajan ihanammaksi, mitä pimeämpi ja kylmempi sää täällä Suomessa on. Oli meillä kyllä mahtireissu, uskomattoman upea <3.

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall