Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HABITAT IS OPENING A STORE IN HELSINKI


Oletteko jo kuulleet että Habitat avaa ison liikkeen Helsingin keskustaan, tarkemmin sanottuna Makkarataloon? Päivämäärä ei vielä ole tiedossa, mutta nyt syksyllä sen pitäisi tapahtua. Huomasin että ovat rekrytoineet henkilökuntaa uuteen liikkeeseen. Odotan liikkeen aukeamista innolla, sillä pari vuotta sitten Habitatin osasto lakkautettiin Stocmannilta, ja ihmettelin että miten näin suosittu sisustusliike ei muka Suomessa menesty. Minun käsitykseni mukaan heillä kuitenkin on kivoja tuotteita hyvään hintaan, ja meillä on kotona edelleen käytössä kolme esinettä Habitatilta: iso harmaa 100% villaviltti, valkoinen työpöydän simppeli valaisin ja eteisessä teollinen valaisin. Olen ollut näihin varsin tyytyväinen. Eikä näitä uusia sisustuskauppoja mitenkään liian usein Suomeen tule, joten kiva juttu saada lisää valikoimaa!

11 kommenttia

 1. Habitat on erittäin tervetullut lisä Suomen sisustusmarkkinoille. Heillä on kauniita, laadukkaita kalusteita. Valaisimiin en ole tutustunut niin hyvin, joten pitääpä vähän selailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! On kyllä jännä nähdä millainen liike siitä tulee ja mitä kaikkea siellä on tarjolla. Veikkaan että aika värikäs, mutta mä sitten (ja sinä myös hehe) voin poimia sieltä yksittäisiä helmiä vähemmillä väreillä ;)

   Poista
 2. JEEE! Huippu uutinen! :D

  VastaaPoista
 3. AAAAh niin ihanaa, mulla kun alkaa tässä juuri näillä näppäimillä oman kodin sisustusprojekti <3___<3

  VastaaPoista
 4. Ei oo kuulunu mitään...... Pfffft

  VastaaPoista
 5. Mä kävin kesällä Pariisissa habitat kaupassa ja olisin ostanut sieltä vaikka mitä ellen olisi ollut lentsikalla liikenteessä. Aion varmasti shoppailla siellä syksyn aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii, kohta ei tarvii enää sit Pariisista asti hakea kamaa :D

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall