Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3 VIIKKOA MUUTTOONTänään on tasan 21 päivää avaintenluovutukseen. Ei enää millään jaksaisi odottaa! Muuton yhteydessä on luvassa pientä pintaremonttia seinien maalauksen merkeissä, ja mua vähän stressaa se että pitää luultavasti yhtäaikaa roudata kamat, siivota entinen kämppä ja rempata uutta. Olisi mukavaa ensin rempata, ja sitten vasta muuttaa tavarat,  mutta mun täytyy nyt yrittää kestää sellainen kaaos että kaikki tapahtuu yhtäaikaa ja siellä joutuu vielä asumaankin seassa. Vuokra-asunnosta toiseen muuttaminen on aina semmonen ahdistava pikarumba, mutta ainakaan ei jouduta maksamaan tällä kertaa kahta päällekkäistä vuokraa.

Kuvituksena toimii ihana olohuone, joka on mielestäni lähellä täydellisyyttä ja palaankin ihastelemaan sitä yhä uudelleen. Meinasin meidänkin tulevaan olkkariin tuollaista pörröistä taljamattoa. Ruostuneet timanttituolit tuovat mukavaa kontrastia vaaleaan huoneeseen, toivottavasti meilläkin on joskus tuollainen klassikko kotona. Nuo Ay Illuminatin lamput ovat myös ihan lemppareitani, ihastelen niitä meillä töissä. Itse  tosin ripustaisin lampun vähän matalemmalle. Tykkään myös sohvan rennosta kankaasta ja lankkulattioista! Jos meillä ei olisi koiraa, niin sohvakangas olisi ehdottomasti vaalean pellavainen. Löysin kuvan Pinterestistä, ja koitin jäljittää alkuperäistä lähdettä ja se johti Carolinan sivulle.


It is now 3 weeks until the day, when we get the keys to our new apartment! I am really excited, but in the same time stressed.  We will do some painting and little renovating in the new home, but we won't have any extra days for renovating before moving so everything will happen in few days. Moving, cleaning the old apartment, renovating and living in the mess.
That picture is from Pinterest, I found it really interesting and beautiful. I would call it almost perfect living room!

8 kommenttia

 1. tuo sohva on kyllä hirmu kutsuva! karvamatoista en ite tykkää, elukoitten takia karvoja on jo valmiiks joka puolella! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin eikö vaan olekin! :) Heh, koirankarvoja meiltäkin löytyy, mutta onneksi toi lyhytkarvainen kaveri ei kauheasti pudottele turkkiaan. Kyllä yks karvamatto mahtuis!

   Poista
 2. Se on harmi kun nuo kanssa-asujat (eläimet ja lapset) estävät pellavasohvanpäällisen. Itsekin muuten ottaisin sellaisen ihan ehdottomasti mutta tähän elämäntilanteeseen ei voi kuvitellakaan... Tuo lamppu on ihana! (ja siihen ei kukaan edellämainituista pääsisi käsiksi, joten sitä voisi ihan oikeasti suunnitella kotiuttavansa ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä harmillista, tosin eiköhän sitä sitten itse tulisi sotkettua muutenkin :D Toi lamppu on kyllä tosi makee, eikä edes mikään kovin pahan hintainenkaan, joten se on ihan hyvin ostettavissa! :) Ite ehkä toteutan jonkinlaisen vähän samantyyppisen diy-lampun, opiskelijabudjetti kun on vähän mitä on..

   Poista
 3. Voi vitsit! Vähänkö aika menee nopeesti. Kolme viikkoakin hujahtaa hetkessä :-)
  Tuollanen vaalea sohva olis kyllä niin ihana. Miekin joudun sellasesta tosin vaan haaveilemaan, kun ei kissatalouteenkaan oikein sovi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo niinhän se kyllä menee, kohta se muutto on jo käsillä! Harmi että noi lemmikit estää sohvaunelmien toteuttamisen! Mutta kyllä sohva vs. eläin -taiston voittaa helposti toi ruttunaama :) <3

   Poista
 4. Aika kuluu älyttömän nopeasti, kohta huomaatte että olette asuneet uudessa kodissanne kuukausia :D
  ja muuttorumba ja remontit on ...muisto vain! Onnee muuttoon ja pakkaamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta..! Onneksi on jo tullut myytyä jotain tavaraa pois, mutta kovasti olen kuvitellut vielä hankkiutuvani turhista vaatteistakin eroon ennen muuttoa. Ööh nyt kyllä alkaa aika käymään tiukille :D Kiitos onnesta, sitä tarvitaan.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall