Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MAKKARISUUNNITELMIA

Viimeksi kerroin teille keittiösuunnitelmistani, ja jotta saisimme remontin väliin vähän inspiraatiotakin, niin nyt on makkarin vuoro. Sen suhteen suunnitelmat eivät ole ihan yhtä selvät, mutta aika pitkälti kuitenkin on mielessä kuva tulevasta. Makuuhuone on aika iso, siinä on ovi eteiseen ja liukuovet olkkariin. Ikkuna erkkeneineen aukeaa kadulle, mutta aika korkealla ollaan. Lattiat ovat lankkua ja seinät valkoiset. Säilytystilaa huoneeseen ei ole rakennettu ollenkaan, mutta yksi pieni kaappi siellä nyt nököttää odottamassa meitä edellisen asukkaan jäljiltä.

Mitäs me halutaankaan siltä makuuhuoneelta?
Tietysti siellä on tarkoitus nukkua, eli parisänky sinne tulee. Samoin suurehko vaatekokoelmamme pitäisi mahduttaa makkariin, siinäpä sitä onkin haastetta. Me ollaan nyt karsittu monta jätesäkillista vaatteita kirppiskasaan, mutta tuotanoin tuossa minulla olisi silti viisi jätesäkillistä vaatetta (enkä edes ole pakannut vielä kaikkea). Ja täytyy sanoa että ei tuo herrakaan mikään vähävaatteinen ole, sillä on kenkiäkin enemmän kuin minulla! Makkari olisi siis tarkoitus säilyttää valoisana, vaaleana ja tilavana huoneena, jossa on hyvät pukeutumistilat ja kaikilla vaatteilla paikkansa.

1. Lovely life 2. French by design 3. Vähän vinoon  4. ja 5. Omia kuvia

Tuo vasemmalla puolella keskellä oleva kuva on ihan melkein kuin meidän tulevasta makkarista! Oviaukko olkkariin, ikkuna oikealla, lankkulattiat, samanlainen lamppu kuin meillä. Tuon oven tilalla on meillä vain se liukuovisysteemi. Mutta tosi paljon tulee mieleen meidän tuleva kämppä :) Kuvan alkuperästä sain selville sen, että se on ollut blogissa nimeltä Vähän vinoon, joka on nykyään jo lopettanut. Pinterestissä kuva tuli siis vastaan. Tietääkö joku siitä blogista jotain..? // Edit. Suvi pitää nykyään blogia Sur le vif, jota seuraankin!

Suunnitelmissa olisi ensinnäkin sijoittaa sänky ikkunan eteen. Niinhän ne sängyt aina on kaikissa unelmakämpissä olleet, ja juuri semmoisen unelman haluan nyt toteuttaa. Ikkunoihin ripustan valkoiset röyhelöverhot, ne samat jotka meillä on nyt olkkarissa. Sängyssä on aina joko valkoiset tai harmaat lakanat, mieluiten pellavaiset. Ja joku mukavan huoleton helmalakana. Hieman houkuttaisi laittaa sängyn alle puisia, valkoiseksi maalattuja eurolavoja tuomaan ronskimpaa fiilistä. Sängyn viereen yöpöydäksi pääsee äskettäin hankittu ja esitelty ruosteinen yöpöytä, jonka päältä Block-valaisin saa paikan.

1. Oma kuva itse suunnittelemastani naulakosta 2. Stil inspiration


Vaatteita varten seinälle kiinnitetään pariin kerrokseen vaatetankoja. En jotenkin yhtään lämpeä isosta vaatekaappimöhkäleestä huoneen nurkassa, joten kaikki paidat ja mekot pääsevät tankoihin roikkumaan. Ylempi kerros Markille, alempi minulle. Ajatuksissa olisi myös ostaa vetolaatikosto, johon saisi kaikki housut, sukat ja muut semmoiset. Pitää varmaan myydä se Ikean kaappi eteenpäin, koska se ei nyt oikein istu suunnitelmaan.

Makkarin seinää vasten pääsee nojailemaan myös tuo ostamani kultakehyksinen kokovartalopeili, josta on sitten hyvä peilailla asukokonaisuuksia! Peilin viereen haluaisin ripustaa itse tekemäni pienen vaaterekin, joka ei ole vielä päässyt käyttöön ollenkaan. Samaan kombinaatioon sopisi myös joko nojatuoli tai niin ikään itse suunnittelemani portaat (kuva täällä).

Valaistuspuoli on vielä mietinnässä, pitää varmaan ostaa / tehdä joku uusi lamppu makkariin. Mattoasiakin selviää vasta paikan päällä. Aika paljon on siis auki, mutta kaikki kyllä loksahtaa varmasti paikoilleen sitten kun saadaan kamat muutettua. Jääpähän jotain yllätyksiäkin! Miltäs nämä suunnitelmat kuulostavat?

14 kommenttia

 1. Vähän vinoon on meikän vanha blogi ja tuo kuva on siis meidän tästä nykyisestä kämpästä :) Järjestys on vaan vähän eri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinkö, enpäs tiennytkään! Okei, no onko sulle ok että toi kuva on tuolla kollaasissa? Lisään sun nykyisen blogin linkiksi siihen :)

   Poista
 2. Mul tuli vaa heti ekana mielee, et jos sänky on ikkunan edessä, et sielt joku naapuri tirkistelee touhuja :DD toi eurolavojen päälle heitetty patja systeemi vaikuttaa kyl tosi jeesilt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tohon ei nyt oikeen voi sanoa muuta ku että verhot on keksitty..!!

   Poista
 3. mä oisin kanssa halunnut tulevaan kämppään patjan eurolavojen päälle, mut taitaa jäädä ihan ajatuksen tasolle, kun sit menettäis sen sängyn alla olevan säilytystilan ja sitä säilytystilaa ei muutenkaan siellä oo ihan liikaa..
  minkä kokoinen toi teidän uusi kämppä muuten on? yritin katsoa noista aiemmista postauksista, mutten löytänyt :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta. Meidän sängyn alle ei kyllä kauheasti mitään saa muutenkaan kun reunat on niin matalalla. Ellei sitten nosta sänkyä joka kerta hehe. En olekaan tainnut vielä kertoa kämpän kokoa, ajattelin laittaa varmaan jonkun pohjapiirroksen tänne ja siinä samassa sitten mainita neliömäärän jotta kokonaiskuva hahmottuisi paremmin :) Mutta siis 67 neliötä tuossa uudessa kodissa on, 2h+k.

   Poista
 4. Todella ronski ja siis Erittäin loistokas suunnitelma. Omaan mieleen ehdottomasti.

  VastaaPoista
 5. Mieki haaveilin joskus sellasesta piiitkästä vaatetangosta joka kulkis huoneen päästä päähän, mutta meidän makkariin sellaista ei vois laittaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, miksei voi? Ite ajattelin ettei tanko koko huonetta valtais, yhden osan vain ettei koko makkari tuntuis vaatehuoneelta =)

   Poista
  2. Nooh tuo huone on niin typerän muotoinen, pitkä ja kapea, ja ainoa paikka tuollaiselle tangolle olis vaatekaappien välissä, mutta siinä on sänky eikä sänkyä voi sijoittaa muualle :D Kokeilin hetken sellaista tuuletustelinettä rekkinä sängyn paikalla, mutta ei tuo sänky passaa muualle kun tuohon kaappien väliin :P

   Poista
  3. Okei. Pitää vaan aina elää sen oman kämpän tilojen mukaan.. Mäkään en saanu edellisessä kämpässä toteutettua oikeen mitään mitä olisin halunnut joten nyt on ihanaa päästä muuttamaan :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall