Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KURKISTUS UUTEEN KOTIIN


Tänään aamulla kymmeneltä oli avainten luovutus. Me mentiin uuteen kämppään, jonka Mark näki nyt vasta ensimmäistä kertaa. Itse olin käynyt siellä kerran marraskuussa, joten siitäkin oli jo aikaa ja mielikuvissa asunto oli muovautunut hieman eri näköiseksi. Mutta siinä se nyt oli, ihan oikeasti. Kylpi päivänvalossa ja näytti jokaisen repsottavan nurkkansa. Meillä on edessä pientä remonttia, jonka ansiosta vanhasta asunnosta tulee freesimpi. Mutta tässä nyt ensimmäinen kurkistus siihen tulevaan kotiin, josta olen höpissyt täällä blogissa jatkuvasti! Nyt olen ihan poikki kymmenen tunnin remppailun jäljiltä, joten menen lepuuttelemaan että huomenna jaksaa taas. Palailen seuraavalla kerralla remppakuvien kanssa!

27 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää. :) En malta odottaa, että näkee jälkeen- kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotahan kun näet ensin niitä ennen- kuvia ;)

   Poista
 2. Joo mäki oon ihmetelly noita mainoslinkkejä omassa ja muissa blogeissa! Välillä niitä näkyy ja välillä ei. En nyt ainakaan tässä sun tekstissä niitä näe :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itseasiassa sain tietää että kyse taitaakin olla siitä että joku virus on kaapannut selaimen, joten pitäisi poistaa koko selain koneelta ja tehdä virustarkistus. Kokeilepa! Silloin niitä näkee vaan itse, muut ei.

   Poista
 3. Meidän ex-asunto oli tismalleen samanhenkinen. Oih. Tulee oikein ikävä keskustaan ja näihin talovanhuksiin. Kahdessa eri asunnossa kerkesin majailla leveine ikkunalautoineen ja tunnelmineen muutaman vuoden ajan. <3 Nyt täällä uuden keskellä. Ihanaa tämäkin, mutta erilaista (mm. ei näy katossa/listoissa/viemärissä asuvia pikkutoukkakamuja missään).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinkö! :) Mä ite pääsen nyt vasta ekaa kertaa tämmöiseen ihanaan vanhaan taloon lankkulattioineen ja ikkunalautoineen, tätä on odotettu. Haha toivotaan ettei meille tule mitään pikkukamuja!

   Poista
 4. Remppailu on kyllä aika voimat syövää puuhaa! Miulla oli ainakin jokainen lihas kipeenä kun pari viikkoa maalaili, siivoili, pakkaili, kantoi, purki ja touhusi muuta kaikkee pientä.

  Tuo lattia ja ikkunalaudat, oioi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä raskasta, mutta ihanaa kun näkee oman kädenjälkensä :) Kyllä tässä tosiaan hommaa riittää. Mä luulen että huomenna on käsi niin kipeenä!

   Poista
 5. Jee ja onnea uudesta kodista :) /Bianca**

  VastaaPoista
 6. Millaista remppaa teette?

  VastaaPoista
 7. Mä niin nään potentiaalin tässä asunnossa! Aivan ihana <3

  VastaaPoista
 8. Näin tämän postauksen otsikon bloggerissa ja ajattelin että "Ooooh viimeinkin!!" :D Miten niin ootan innolla kaikkia ihania inspiskuvia ja muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo mä oonkin miettiny että en kehtaa jatkuvasti puhua tulevasta kämpästä, mutta nyt se vihdoinkin tulee! Ensin seurataan remppaa ja sitten pikkuhiljaa sisustellaan =) Siinä välissä sitten suunnitelmia ja inspiskuvia ja muuta kivaa tänne =))

   Poista
  2. Remppajuttujakin on kiva seurailla, varmaan sen huomaakin siitä että oon innostunut nyt urakalla kommentoimaan uusiin postauksiin :D

   Poista
 9. toivottavasti ette omista rahoista joudu vuokra-asunnon remppaaa maksmaaan...

  VastaaPoista
 10. Diggaan noita pattereita ja ikkunoita! Onnea uuden kodin johdosta. :)

  VastaaPoista
 11. Ei hitsi mitkä fiilarit tuli, ku näin kuvan tosta kylppärin lattiasta. On meinaan ihan sama mitä mun yläasteen vessoissa oli ja tuli ihan outo deja vu -fiilis, ihanku olis taas ollu takas yläasteella! Haha.

  Kattelin kuvia RAWinkin puolella ja toi näyttään kyllä niin kivalta, ihanan tilava ja valosa! Innolla odotan kuinka hienoks saat sen laitettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D Mä tykkään hirveesti tosta kylppärin laatasta, se on niin just tätä päivää taas. Kunhan vaan pesee kunnolla! Mäkin odotan innolla että saadaan remppa valmiiks et päästään vihdoinkin muuttamaan. Mutta ihanaa että saadaan puhtaat valkoiset seinät rumien tapettien tilalle, kyllä kannattaa nähdä vaivaa ensin. Kivaa että säkin oot innoissas!

   Poista
  2. Heh jep! Huomasin äsken ku koitin ettiä tätä postausta cool and boredista että oho tää olikin täällä... jos ihmettelit tota "RAWinkin puolella" niin epähuomiossani luulin että olin cnb:ssä haha :D Ja kyllähän toi lattia on kiva, kun kuvittelee sen johonkin vähän tyylikkäämpään paikkaan ku koulun vessaan... :D

   Poista
  3. No vähän ihmettelin kyllä, mutta ajattelinkin että oot varmaan nyt vaan sekottanut jotain :) Blogi ku blogi, molemmathan ne on mun pitämiä :D Eiku hei teil on vaan ollu tyylikäs koulun vessan lattia!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall