Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KEITTIÖSUUNNITELMIA

Koska muuttoa on joutunut odottamaan ennätyksellisen pitkän ajan, olen jo suurinpiirtein suunnitellut päässäni miten kalusteet tulevat asettumaan tulevaan kotiin. Tai no tuo yritti nyt kuulostaa vähän rennomalta kuin mitä todellisuus on... Oikeastaan olen miettinyt aika tarkasti monia pieniä yksityiskohtiakin myöten kodin sisustuksen. Suunnitelmat ovat pyörineet päässäni, ja osa vanhemmista ideoista on jo haudattu uusien parempien tultua mieleen. Jätän tietysti lopulliset päätökset muuton jälkeen nähtäväksi, mutta voisinpa hieman silti raottaa mieleni syövereitä, ja sitä millaisia suunnitelmia päässäni tällä hetkellä on tulevan kodin varalle. Aloittakaamme keittiöstä!


2


Tuleva keittiömme on iso. Isompi kuin koskaan ennen. Sinne mahtuu jopa monta ihmistä kerrallaan! Vertauskohtana on tämänhetkinen neliön kokoinen koppi, jonne mahtuu yksi ihminen laittamaan ruokaa, ja jos toinen meinaa edes käydä keittiössä niin ahtaaksi käy.  Tuleva keittiö on oma huoneensa, jonne saa sijoitettua ruokaryhmän ja silti siellä mahtuu helposti kävelemään ja kokkailemaan. Siellä on superpaljon kaappitilaa, kaasuliesi ja ikkuna sisäpihalle päin. Aika jännää päästä kokkailemaan kaasuliedellä, odotan innolla nopeasti kuumenevia pannuja. Ikkunalaudalle voi sijoittaa leivänpaahtimen, purnukoita ja radion. Haluan ehdottomasti pienen keittiöradion, jota voi kuunnella aamiaispöydässä viikonloppuisin ja ruuanlaiton lomassa iltaisin. Keittiön ikkunaan ei tule verhoja.


1  /  3  /  4  /  5  / 

Tällä hetkellä välitilan laatat ovat ruskeat, mutta aion maalata ne valkoisiksi ja värittää kaakelitussilla välit mustiksi. Ovet on maalattu valkoisiksi, mutta ilmeisesti nekin kaipaavat vielä yhtä maalikerrosta lisää. Ei se mitään, onnistuu! Kiva päästä näpertelemään. Koitan saada vanhaan keittiöön hieman teollista fiilistä välitilan laattojen maalaamisen lisäksi metallisilla avohyllyillä, jotka aion sijoittaa vastapäiselle seinälle pöydän yläpuolelle. Hyllylle sitten asettelen mutteripannut, lempikeramiikat ja lasipurkit.
Värimaailma tulee olemaan hillitty. Lattiat ovat lakattua lankkua, matto mustavalkoinen, pöytä puinen, pinnatuolit valkoiset, lamppu valkoinen ja pienet kodinkoneet teräksisiä. Ruoka saa toimia väripilkkuina. Pastaa lasipurkissa, chiliä koukussa roikkumassa ja basilikaa kasvamassa ikkunalaudalla.

Keittiöön ei tarvitse kauheasti hankkia uutta, sillä pääasiassa kaikki on jo valmiina. Mutta maalit, seinähyllyt, kodinkoneiden uusiminen ja pinnatuolien korjaaminen on ainakin to do -listalla. Jei! Muutto, tule jo.

14 kommenttia

 1. löysin sulle sukkahousut :D

  http://www.missguided.co.uk/ragina-diamond-print-tights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, söpöt! :D Tosi hassussa kohassa noi timantit, ja siks näyttääkin niin symppikseltä. Mut entä jos mä vetäisin noi jalkaan ja timantit oliskin pohkeessa, tai reidessä? :o

   Poista
 2. Jetsulleen niin! Kumpa löytyis jo itellekkin uus koti.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivaa et saat ite tehä vähän pientä ehostusta sinne asuntoon :-) ! Kerro sit miten noi kaakelimaalit toimi, tekis itekin mieli maalata meidän keittiöstä välitilan laatat kun ne on vähän rumat. Samaten keittiönkaappien ovet on kamalat, muttei niitä viitsi alkaa vaihtamaan kun ovat kuitenkin ihan hyväkuntoiset...
  Tällaiset 'pientä pintaremppaa halvalla' -jutut on muuten tosi kivoja. Tee näitä toki lisää jos vaan aiheita keksit :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi kivaa, pikku jutuilla saa muutettua ilmettä niin paljon. Ja aion todellakin pistää postauksia kaikista pikku rempoista ja ehostuksista, ideoita on noin sata :)) Ite kyllä varmasti vaihtaisin ne keittiön kaappien ovet jos ovat ihan kamalat..

   Poista
 4. En malta oottaa et pääset muuttaa ja postailet kuvia kämpiltä! :)

  VastaaPoista
 5. Kaasuliesi on ihan ehdoton ykkönen! Nykyään ku tarttee norges kokata tavallisella sähköliedellä ni meinaa palaa käpy siihen hitauteen! -jampo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kymmenen minsaa saa odotella että levy kuumenee huoh! :)

   Poista
 6. Hei sattuisitko muistamaan, että millä fontilla toi "Design blog" bannerissa on kirjoitettu? :)

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa täydelliseltä, mullakin iskee muuttokuume...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiih, suunnitelmathan on aina täydellisiä, katsotaan mikä on sitten toteutus ;D

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall