Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

STYLING FOR WEECOS


Yhteistyössä Weecosin kanssa 

Vastuullista ja kotimaista designia myyvä verkkokauppa Weecos on varmasti tuttu jo monelle muodin saralla ekologisuutta arvostavalle. Nyt he laajentavat valikoimaansa myös sisustuksen puolelle enemmän, ja pääsin stailaamaan heille kuvia joissa esitellään heidän edustamiensa brändien tuotteita kotiympäristössä. Näissä kuvissa siis kaikki on Weecosilta, lukuunottamatta ruokapöytää ja -tuoleja sekä seinähyllyä.


Weecosin ideana on koota yhden verkkosivun alle vastuullisesti tuotettuja suomalaisia tuotteita, joten shoppailu on helppoa kun tietää että kaikki on ekologista. Heillä ei ole mitään varastoa, vaan kaikki tilatut tuotteet tulevat suoraan brändeiltä asiakkaalle.


Omia suosikkimerkkejäni Weecosin valikoimassa ovat FinarteMuoto2Saana ja OlliEveryday Design sekä Himmee. Jos joku kuvissa näkyvistä tuotteista kiinnostaa, niin kysy ihmeessä! Vastailen sitten kenen mikäkin tuote on :)Stailasin myös lastenhuoneen söpöillä tavaroilla. Siitä tuli aika hempeä! Kiva projekti tämäkin! Kannattaa tsekata heidän nettisivut jos ei ole vielä tuttu :) 

Kuvausrekvisiitta: Weecos
Stailaus: Peeta Peltola

2 kommenttia

 1. Mistä lastenhuoneen ritilä-härpäke on? ja miten se kiinnitettiin seinään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Luklabelin Rautakehikko ja ihan nauloilla ripustettu seinälle. Tuo tapetoitu seinä on vanerilevy joten siihen sai helposti naulattua. :)

   https://www.weecos.com/en/item/rautakehikko

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall