Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BLAU


Tässä kodin vastapainoksi välillä työjuttuja! Päivittäin tulee tehtyä hommia sisustukseen liittyvien asioiden parissa, ja erilaisten kuvausten stailaaminen on se mitä olen jo jonkun aikaa tehnyt päätoimisesti työkseni. Tässä esittelyssä yksi kiva työkeikka:

Telakkakadulle Eiraan on avattu keväällä uusi keittiöliike Blau, joka on erikoistunut yksilöllisten keittiöratkaisujen toteuttamiseen. Heidän ideansa on tarjota asiakkaille kilpailukykyiseen hintaan persoonallisia keittiötä, ja keittiöliikkeen omistaja Pirjo sekä Jenni omaavat hyvän silmän kauniisiin kokonaisuuksiin.

Uusi keittiöliike kaipasi kuvamateriaalia nettisivujaan ja somea varten, ja nämä kuvat onkin otettu heidän showroomiltaan  mallikeittiöistä, jotka stailasin kuvia varten. Kuvat otti ystäväni Minttu Mäntysalo.Liikkeessä on mallikeittiönä musta ja valkoinen keittiö, jotka ovat keskenään tosi eri tyylisiä. Mustassa linjakkaassa keittiössä on kuparinen hana ja allas, kupariin taittava peili välitilana ja kaapiston sisälle piilotettu aamiaiskaappi. Puiset yläkaapit tuovat lämpöä ja saareke mahtuu isompaankin kotiin.


Valkoisessa keittiössä on keveämpi ilme, ja kaappien väleissä puiset rimat tuovat ripauksen 50-luvun henkeä. Marmoria jäljittelevä komposiitti, musta hana ja allas sekä kultaiset valaisimet tekevät siitä modernin kuitenkin.

Näitä kuvia oli kiva tehdä yhdessä Mintun ja hänen tätinsä Pirjon kanssa, vietettiin samalla pari mukavaa päivää porukalla! Kannattaa käydä tutustumassa paikan päällä, jos keittiölle tai muille kodin säilytysratkaisuille on tarvetta. Liiketila on tosi sympaattinen kivijalassa sijaitseva vanha kulmahuoneisto, josta löytyy tunnelmallinen kaakeliuuni ja kokoustila. Pirjo ja Jenni ovat super mukavia ja tarjoavat vähintäänkin kahvit kävijöille!


Tämä keikka itseasiassa saa huomenna jatkoa kun kuvaamme toisen kuvaajan kanssa lisää Blaun keittiöitä heidän asiakkaidensa kodeissa.Kuvasimme myös pienen mikrosementtiseinäisen kylpyhuoneen, johon on toteutettu tyylikäs allaskaappi sormipaneelista.


Kuvauslainat: Artek

Stailaus: Peeta Peltola
Lokaatio: Blau
Telakkakatu 1


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall