Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PLANTS MAKE THE HOME


No nyt on huonekasveja! Rakastan viherkasveja kodin sisustuksessa, joten pakkohan se on ollut tänne keräillä muutamia piristyksiä tuomaan väriä. Makkarin ikkunalaudalla sijaitsee lempparini, en edes muista sen nimeä.


Uutta maljakkoa en ihan välttämättä olisi tarvinnut, mutta en mitenkään voinut vastustaa tätä Marimekon uutta Fudge-sävyistä yhden kukan maljakkoa. Se on niin söpö! Ja aivan täydellisen värinen.


Alas laskettu olkkarin katto-osuus sai koristeekseen amppelin. En kyllä muista tuonkaan kasvin nimeä, mutta hauska sekin. Tosin mietin että saniainen sopisi paremmin.


Ja sitten vielä tämä eräänlainen viikuna. Se majailee nyt tuossa olkkarin nurkassa laatikoston päällä vanhan kaktuksen kaverina. Saa nähdä miten pitkään säilyvät elossa! Haaveilisin kyllä jättimäisestä kolibripuusta vielä..

5 kommenttia

 1. Moikka! Olen myös ihastunut huonekasveihin pitkästä aikaa. Ihania nuo kasvit ja ruukut teillä :) Muistatko mistä amppeliruukku on tai osaisitko vinkata mistä löytyisi kivoja ruukkuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi amppeliruukku ja amppelipidike on Stockalta vastikään ostettuja! Juuttia molemmat. Viides kerros :)

   Poista
  2. Ihanaa, kiitos! Toivottavasti löytyy Tampereen stockaltakin :)

   Poista
 2. On ollut todella mukava lukea uusi blogipostauksia uudesta kodistanne. Vihersisustaminen on nostanut niin päätään, että meilläkin kotona alkaa olla jo aikamoinen viidakko. Ekan kuvasi kasvi on kultaimarre ja tuo viikuna on pilleriviikuna. Se kolibrinkukka on myös omalla listallani, minkä hankin kyllä jossain vaiheessa, kun vaan näillä leveyksillä sitä tulisi vaan ensin vastaan jossain kukkakaupassa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Ja kiitos kasvitietämyksestä, nyt minulla on ne täällä ylhäällä jos taas unohdan..! Mua harmittaa kun en osanut kolibrikukkaa kun niitä vielä oli täällä Granitissa, ihan vaan muutama kappale joten ne meni äkkiä.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall