Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LIVING ROOM


Olkkari onkin viimeisiä kulmia kodissamme, joita en ole aiemmin esitellyt täällä blogin puolella. Se on siis melko pieni, vastapäätä avokeittiötä. Huoneesta löytyy yksi ikkuna, josta iltapäiväaurinko valaisee kotia. Tältä meidän olohuoneessamme näyttää tällä hetkellä. Olkkariin mahtuu juuri sopivasti sohva, arkku ja sivuille laatikosto ja betonitaso. Siinähän se sitten onkin! Meillä ei ole telkkaria, joten semmoisen ympärille huoneen järjestystä ei ole tarvinnut koota.


Sohvalle oli vain yksi looginen paikka tuossa ikkunan alla, joten kokonaisuus on rakentunut sen mukaan. Hakolan Filippa-sohva on ollut erittäin toimiva, joten sillä mennään tietysti edelleen. Vanhaa perintöarkkua en myöskään vaihtaisi, ja monta muutakin vanhasta kodista tuttua esinettä täällä tietysti on. Tuon Private 0204 -maton ostin jo monta vuotta sitten käytettynä, haaveenani saada se valkoiselle lattialle. Silloin en pitänyt maton lämpimästä sävystä, mutta nyt se tuntuu erityisen kauniilta. Matto oli vanhempieni luona käytössä pari vuotta, mutta nyt sain sen pesulan kautta takaisin meille. Se on ehkä vähän liian iso tänne, joten saa nähdä toimiiko se käytännössä tarpeeksi hyvin kun hapsut meinaavat jäädä makkarin oven alle jumiin harmillisesti.


Poikaystävän pyörää säilytetään sisällä, ja tuo olkkarin kulmaus vaikuttaisi olevan ainoa paikka missä se ei ole tiellä. Olkoon siis osana sisustusta siinä, halusin tai en :D Onhan se nyt ihan tyylikäs.


Vaaleanpunaiset samettityynyt ovat vallanneet sohvan ja eikös täällä muutenkin näytä olevan aika värikästä verrattuna entiseen? Niin se maku muuttuu,  vaikka pohja on ihan kiva pitää neutraalin sävyisenä.


Poikaystäväni mallinuken päähän eksyi Flow-kukkaseppeleeni, joka saa vielä hetken muistuttaa kesästä joka tuntuu jo yhtäkkiä loppuneen.


Ikkunassa on näköesteenä macrame-verho, ettei vastapäisestä talosta ihan suoraan näkisi sisään. Laitoin sen siihen oikeastaan vain väliaikaisesti, joten katsotaan nyt miten pitkään se tulee siinä olemaan. Ei siis mikään harkittu yksityiskohta, niinkuin ei se pyöräkään. Mutta semmoistahan se elämä on!


Tänne on muodostunut itseasiassa aika runsas tyyli, ja varmaan muokkaan tätä vähän selkeämpään suuntaan jatkossa. Kaikenlaista suunnitelmaa olisi mielessä, kuten sohvaan uudet päälliset, ehkä simppelimpi matto, tuo ovi nurkasta pois ja tauluseinä tilalle jne. Mutta tämmöinen tilanne on tällä hetkellä!


8 kommenttia

 1. Mun mielestä toi verho on tosi kiva tossa kun on niin ilmava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, vähän ehkä vaan pieni:D Saisi olla mieluummin ikkunaa isompi.. Mutta ihan hauska noinkin. :)

   Poista
 2. Toi kaktus ruukkuineen on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Matto oli pitkään himotuslistalla ja sitten kun ostin sen monta vuotta sitten niin en oikein päässyt käyttämään sitä kuitenkaan, kun koko ei vaan matchannyt asuntoihin, ja nyt kun se sopisi lattian väriin niin oma maku alkaa jo olemaan muuttunut ja haluaisin ehkä erilaisen :D plus se on taas liian iso.. Matto raasu.

   Poista
 4. Näyttää hyvältä! Monia kivannäköisiä yksityiskohtia sisustukessa. Vain nukke on minusta hiukkasen creepy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Haha joo creepy on just hyvä asia.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall