Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SIMPLE RACK


Ostin Granitista puisen simppelin naulakon kylpytakille ja muille vaatteille. Maalasin sen ennen kiinnitystä valkoiseksi kalkkimaalilla, ja nuo ruuvit voisi vielä sutaista samalla värillä. Naulakko sijaitsee makkariin sisään tullessa heti oven oikealla puolella.


Löysin myös kierrätyskeskuksesta juuri nojatuolin myöskin makkariin, ihan sitä ajatellen että siinä voi säilyttää päiväpeittoa, tyynyjä ja vaatteita. Koska faktahan on se että vaatteet eivät ikinä mene illalla suoraan paikoilleen. Ei se vaan mene niin ainakaan meillä..! Mutta lattialla en kyllä enää katsele pyöriviä vaatekappaleita yhtään, eikä onneksi tarvitsekaan. Laitan tuosta hienosta tuolista vielä parempia kuvia myöhemmin, sillä se ansaitsee ihan oman postauksensa :)

2 kommenttia

  1. Kestääkö kalkkimaali ihan tuollaisenaan vai pitikö päälle sutia jotain lakkaa tms.? Mulla jäi seinän maalaamisesta vähän harmaata kalkkimaalia ja makkari kaipaisi naulakkoa, joku tuollainen simppeli ratkaisu voisi toimia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kestää, toki onhan se vähän pölisevämpää ehkä kuin tavallinen maali. Mutta siis käyttökelpaista semmoisenaan! :)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall