Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CHANGES IN LIFE


Vihjailinkin tosiaan jo muutoksista asuinjärjestelyissä, ja tässä nyt on sellainen tilanne että me ollaan (entisen) poikaystävän kanssa tosiaan etsimässä molemmat omia koteja. Eli yksiö olisi minulla hakusessa. Kaikki on ihan hyvin, asiaan ei liity mitään draamaa, joten ei tarvitse huolehtia. En kuitenkaan rupea asiaa avaamaan täällä blogissa tämän enempää, ymmärtänette. Melkein saatiin vanha koti valmiiksi sisustettua, mutta eipä sitten kuitenkaan. Mutta projekti alkaa nyt siis alusta. Katsotaan miten saan kamat mahtumaan yksiöön, kun suurin osa tavaroista on minun ostamian heh. Muuttoon asti laittelen vielä kuvia vanhasta kodista. 

Kuvat Urban Outfitters, jossa on ihan sairaan paljon kaikkea kivaa myynnissä. Boheemi tyyli kiinnostelee!

Koitan löytää Helsingin kantakaupungin alueelta jonkun kivan kodin vanhasta talosta lankkulattioilla ja syvennetyillä ikkunoilla, neliöitä saisi olla mieluusti lähemmäs 30 ja koirakin pitää saada ottaa mukaan. Valkoiset lattiat olisi ihan unelmat, ja jos nyt oikein mielikuvitukselliseksi rupeisin niin tiiliseinä, betonilattia ja joku minilofti-tyyppinen ratkaisu se vasta upea olisikin. Mutta joo, budjetti nyt ei kuitenkaan ole mitenkään erikoinen joten koitetaan pysyä ihan maan pinnalla. Jos sinulla on tiedossasi joku vapautuva asunto joka vastaa näitä kriteereitä, niin saa laittaa sähköpostia! Toivoisin pääseväni muuttamaan jo nyt helmikuun alusta. Muutama potentiaalinen kämppä tässä olisi jo holleilla, mutta ei mitään varmaa vielä. Jännittävää, saapa nähdä mihin tässä päätyy.

I am moving to a smaller apartment by myself. At the moment I am searching for a new home from somewhere near. Hopefully I'll find some nice place soon! Pictures are from Urban Outfitters, I am totally loving the boheme look and I think I will be adding that kind of atmosphere to the upcoming home.

52 kommenttia

  1. Pidän peukkuja että tärppää ja löytyy ihana uusi koti pikapuoliin! Siinäpä taas jännä uusi sisustusprojekti: joutuu miettimään mitä tavaroita mahtuu säilyttämään (ja haluaa säilyttää) ja mistä on järkevämpää luopua. Tekee hyvää myydä vanhoja kamoja pois, kirppistä vaan pystyyn ennen muuttoa ;)

    Cheers to exciting new times ahead :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivotaan että löytyy joku sopiva kolonen :) Joo tästä tulee kyllä erityisen jännä sisustusprojekti kun on just semmosen seiskyt neliötä täyttänyt hoh. Nojoo tietysti jaetaan Markin kanssa kamat jotenkin fiksusti. Jotain kirppistä on kyllä pakko järkätä..!

      Poista
  2. Toivottavasti löydät ihanan kivan yksiön! Kiva päästä näkemään taas mitä keksit ja suunniittelet ja sisustelet!
    Ja tsemppiä elämän isoihin muutoksiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin toivokaamme! Eiköhän tässä joku nappaa :) Kiitos tsempeistä, olen kyllä aika innoissani menossa uutta kohti.

      Poista
  3. Onnea uuden kodin etsintään Peeta!! Ja elämänmuutokseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, sitä tarvitaan! Mutta hyvä tästä tulee :)

      Poista
  4. sä tiedät että mä ostan kaiken ylimääräisen! ja mahdollisesti ois aika lyhyt matka tulla niitä hakemaankin :--) tsemppirutistus kaikkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eli sulle pinkki kaappi, seiskaluokan yöpöytä ja se korkeempi lipasto, sekä se meidän eteisen todella hieno laatikosto :-DD ne on niitä mistä ekana luovutaan hah... Nojoo ja sit ruokapöytä kans tuottaa pientä mietintää. Kiitos kiitos Noorasein!

      Poista
  5. ps noi kuvat on i-ha-ni-a. bohotyyli <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ah vähänkö siistii päästä uudelleen sisustaa hehehee

      Poista
  6. Tsemppiä ja onnea asunnon etsintään. Asioilla on onneksi aina tapana järjestyä parhaiten päin! Mielenkiintoista nähdä miten uusi kämppä muotoutuu ja miten sisustat sen. Toi ensimmäinen inspiskuva on niin siisti, että on ihan pakko pinnata se.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi! Joo kyllä tässä on ihan hyvä fiilis, näin sen kuuluu nyt mennä. Täytyy sanoa että pikku kriteereillä tulee kämppiä kateltua, toivottavasti löytyy joku siisti jotta saan kivan kodin tehtyä. :)

      Poista
  7. No, jos tästä pitää repiä jotain hyvää irti, niin päästäänpä näkemään sulta taas upea uusi koti. Tsemiä asunnon etsintään ja muutokseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah nojoo, kyllähän toi uudelleen sisustaminen on aina mielenkiintoista. Upeasta en tiedä, mutta eiköhän täältä jotain uutta ainakin tule. Toivotaan että löytyy joku kiva pohja, mille rakentaa. :) Kiitoksia toivotuksista!

      Poista
  8. <3!!! Mä autan. Ps. Hirvee oman pikkukodin sisustushimo iski näistä kuvista. x---O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Paju! Autat siis roudaa kamoja sit muutossa niinkö hehee. Joo no joo.... Mua vähän hirvittää et miten saan mahtumaan sängyn, pöydän ja sohvan yksiöön. Apua.

      Poista
  9. blogikirppistä pystyyn ylimääräselle kamalle! :D

    törmäsin ite pinterestissä noihin kuviin ja oli pakko mennä iskee linkkis kirjanmerkkeihin, upeita kotijuttuja urban outfittersillä (en tiennyt et siellä on sisustuskamaakin).

    tsemihalit ja onnea uuden asunnon ettimiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kattoo, myyn vaan kuitenkin niitä kauheita juttuja joita kukaan ei halua ostaa joten paras ehkä pistää johonki Kallio kierrättää -ryhmään :D

      Ja siis joo tuntuu et UOlla on nyt ihan törkeän paljon kivoja juttuja, noi makramesysteemit erityisesti kiinnostaa. Ja moni muukin, ihania mattoja ja vaikka mitä!

      Kiitos <3

      Poista
  10. Itsekin yksiötä sisustavana on tosi mielenkiintoista nähdä teikäläisen kädenjälkeä sitten! Pienet kodit on harvinaisuuksia sisustusblogeissa, ja uudet freesit näkökulmat on tervetulleita. :) Toivottavasti pian natsaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva kuulla että jaksaa sitten vielä kiinnostaa, yksiön sisustamisessa on kyllä omat haasteensa.. Pitää keksiä kaikenlaisia jippoja tai vaan karsia se tavara minimiin, heh. Jep toivotaan että pian löytyy :)

      Poista
  11. Jännä päästä seuraamaan millainen uusi kotisi on! Mikäli muuten peroban ruosteinen yöpöytäsi sattuisi olemaan muuton vuoksi myynnissä olisin kiinnostunut! Meillä asuu sen pariton kaveri, joka kaipaisi seuraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, mukavaa että aiot seurailla mukana :) Se Peroban yöpöytä on itseasiassa Markin ostama, joten se menee hänelle. Enkä usko että siitä muutenkaan heti oltaisiin luopumassa kun se on niin kiva... Mutta kiitos toki ostotarjouksesta!

      Poista
  12. Uuden vuoden postauksessa kuvasit teiän suhdetta hyväksi, mut... no 20 päivässä kaikki voi muuttua :s toivottavasti en siis pahota mieltäsi tällä, tiedän itsekin kokemuksesta et suhteissa muutokset voi tulla aika yllättäenkin. mut asioilla on tapana järjestyä, tsemppiä! ja onnea yksiön metsästykseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh no mitäpä tuohon kommentoimaan, kaikki oli ihan jees mutta ei kuitenkaan tarpeeksi. Nyt uusia tuulia kohti! Kaikenlaista sitä tosiaan ehtii tapahtumaan parissa viikossa. En pahoittanut mieltäni, olen ihan sinut tämän asian kanssa. :) Eiköhän kaikki järjesty, vaikka nyt onkin kauhea muuttostressi..

      Poista
  13. Hei et sattumalta ois luopumassa siitä kierrätyskeskuksesta (?) löytämästäsi korkeasta valkoisesta metallilaatikostosta? ;) Täällä ois halukas ostaja! Ja onnea uuteen kotiin, toivottavasti löydät kivan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siitä en kyllä mielelläni luopuisi, haluaisin kyllä sen ehdottomasti pitää. Joten toivotaan että se mahtuu tulevaan kotiin :) Moni muu kaappi saakin sitten kyllä äkkilähdön. Mutta ne onkin rumia, haha. Ja kiitos, toivotaan että tärppää!

      Poista
  14. urban outfitters suomeen!! ;) Toivottavasti löytyy joku kiva koti pian. Mekin etsitään uutta ja isompaa, mutta on vain kaikkia rumiluksia tarjolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo älä! Mutta varmaan aika turha toivo kun just menetettiin Weekdaykin :-( No muuttakaa te tähän meidän kämppään, tää tarttee uudet asukkaat.

      Poista
    2. UO ettii kuulemma parhaillaan tiloja Helsingistä :) kaveri oli kuullut UO:n myyjältä käydessään tukholmassa ! saa sit nähdä et tuleeks vai ei, mut tollasta oli kuullu

      Poista
  15. Good luck in everything you are going to do.
    That style from Urban outfitters goes with you, really nice!
    X

    VastaaPoista
  16. Toi ensimmäinen kuva <3____<3

    PS. Tervetuloa sinkkuvinkuille!!! #vainviinijutut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi urban outfittersin kuvat on kyllä tosi houkuttelevia. Kiitti kutsusta, pitää tulla! Mirette mukaan haha

      Poista
  17. Hei mites teidän nykyinen kämppä, onko se tulossa vapaille vuokramarkkinoille? Meinasin jo ehdottaa asuntojen "vaihtoa", sillä me etsitään isompaa tämän hetkisen 28m2 yksiön tilalle, mutta meidän asunto on eläimetön.. :-(
    T. Oma lehmä ojassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllähän tämä tässä vapautuu myöskin, pari kaveria on jo ilmaissut kiinnostuksensa. Joku eläimellinen kämppä tosiaan olisi hakusessa, meillä molemmilla..

      Poista
  18. UO on kyllä ihana. Hienosti aina stailaavat kaikki niiden kuvat :)
    Tsemppiä asunnonhakuun ja uuteen elämänvaiheeseen <3

    VastaaPoista
  19. http://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/8951384

    VastaaPoista
  20. http://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/8935544

    VastaaPoista
  21. mites tällänen? http://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/8967143 ei menis sänkytilaa.

    sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on kyllä Oikotie käytössä. :) Kiitos linkeistä.

      Poista
  22. http://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/8943866

    VastaaPoista
  23. Tuosta koirasta - kannattaa olla aktiivinen, vaikka asunnosta sanottaisiinkin, että ei eläimiä. Monella ei kuitenkaan ole isommasti vastaan pientä koiraa (tai meidän tapauksessa muutamaa kissaa) ja sen maksukykyistä, vastuullista omistajaa - etenkin jos vuokraaja sitoutuu vastaamaan eläimen mahdollisesti aiheuttamista tuhoista. Kaikissa vuokratilanteissa olen tehnyt tuollaisen sopimuksen vuokranantajan kanssa - ja koskaan ei ole tullut vaatimuksia korvauksista. Olen toki ollut huolellinen ja tarjonnut kissoille vuokrakodeissa raavittavaa - ja suojannut kissanlaatikon ympäristön huolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muutaman kerran olen tosiaan saanutkin ottaa koiran asuntoon, jossa se on ollut ensin kiellettyä. Kannattaa tosiaan aina kysyä erikseen asiaa :)

      Poista
  24. Olin tulossa samaa sanomaan kun edellinen että kannattaa kuitenkin kysäistä oisko mitään mahista saada koiraa asustelemaan, usein pienistä ja aikuisista koirista ei olla niin tarkkoja kun esim. isosta tai kovin pennusta joka voi rikkoa asunnossa seiniä tai jää helposti jälkiä lattioihin. Oon saanut itsekin neuvoteltua kahden vuokranantajan kanssa että koira sai tulla asumaan asuntoon, toisen kanssa tehtiin vielä erikseen kirjallinen sopimus että korvaan kaiken jos koirasta jää jälkiä asuntoon.

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall