Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

UUSI SISUSTUSKAUPPA BULEVARDILLA

Yhteistyössä Vialen kanssa

Armas ja Pino ovat olleet yksiä suosikki-sisustuskauppojani Helsingissä, ja nyt kun niiden omistaja avasi vielä kolmannen liikkeen Bulevardille, on putiikkivalikoima entistä parempi. Tykkään kierrellä sisustuskaupoissa aina tsekkailemassa mitä kivaa uutta löytyy, ja tämä on ehdottomasti uusi pistäytymispaikka listalla. Uusi kauppa on siis nimeltään Viale, joka on italiaa ja tarkoittaa bulevardia. Viale avattiin entisen Missoni Homen tilalle, joten remonttia ei juurikaan tarvinnut tehdä liiketilaan.


Minulla oli muutenkin ollut tarkoituksena mennä katsastamaan uusi liike, kun sieltä ehdotettiin minulle yhteistyötä. Ja mikäs ettei, mieluustihan minä lähdin mukaan. Joulukuussa avatussa Vialessa on kattava valikoima HAYn tuotteita, ja sen lisäksi mm. Normann Copenhagenia, Snugia ja muita valikoituja sisustustavaroita.Haylla kun ei ole omaa isoa liikettä Suomessa lainkaan, niin tämä paikkaa nyt sitä koloa. Uutuustuotteita otetaan sisään tiheään tahtiin ja tätä kautta saa myös tilattua isompia kalusteita. Muutamia hyllyjä, pöytiä, tuoleja ja penkkejä onkin esillä, mutta katalogeista näkee sitten loput.


Otin kuvia minua miellyttävistä yksityiskohdista. Kuparin ja mintunharmaan yhdistelmä on kyllä niin kaunis etten voinut olla ottamatta kuvaa tästä pöydästä ja kynttilänjalasta. Molemmat tuotteet ovat olleet kovasti viime vuosina suosittuja, mutta edelleen jaksavat ihastuttaa.


Hayn ohuet betoniruukut ovat ihanan siroja, ja tällä hetkellä pujottaisin itse pitkiä kaktuksia ruukkuihin.


Normann Copenhagenin seinätaskuja.


Japanilaisia kalan muotoisia saippuoita.


Marmoritarjottimet jaksavat edelleen miellyttää silmää. Marmorin, betonin ja puun yhdistelmässä on jotain ajatonta harmoniaa.


Viale lähti vielä mukaan Forma-messuille suunnittelemalleni trendiosastolle yhdeksi sponsoriksi. Messut tosiaan järjestetään tällä viikolla, joten laitan sieltä kuvia viikonloppuna. Kevään trendejä siis tulossa :) Ja ensi postauksessa ajattelin vähän avata meidän uutta asumistilannetta, joka saattaa kiinnostaa Instagram-seuraajia varsinkin.

Viale
Bulevardi 5

8 kommenttia

 1. Kiva, kun vinkkasit uudesta kivasta liikkeestä! Pistäydyin heti, kun tulen Helsinkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa piipahtaa, siinä on ihan lähellä muitakin kivoja sisustuskauppoja joten kannattaa samalla reissulla käydä ainakin Nougatissa, Pinossa ja Perobassa. :)

   Poista
 2. toi harmaaseen taittava mintunvihreä on kyllä ihana! pieni pöytä olkkariin edelleen mietinnässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mulla on se pieni Hayn tarjotin tota sävyä just ja rakastan sitä. Toi kyllä sopis teille ja HEI noi tais olla just alessa tuolla!

   Poista
 3. kiitos vinkistä :)! ja mahtavasta blogista ylipäänsä.

  tulostin viime vuodeksi jakamasi linkin kautta sen ihanan seinäkalenterin ja ohuesti harmittaa, ettei ko. tekijällä ollut tälle vuodelle vastaavaa _ilmaista_ - maksullinen versiokin oli myyty loppuun... oletko törmännyt johonkin yhtä kivaan tänä vuonna :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, voi miten kiva kommentti. :)

   Joo se kalenteri oli kyllä superkiva, harmi kun tänä vuonna se oli maksullinen... Ei tosin mikään ihme. Valitettavasti ei ole kohdalle osunut vastaavaa kalenteria, melkein voisi itse tekaista sellaisen jos jaksaisi hehe. Minulta itseasiassa puuttuu vielä taskukalenterikin, kun ne kaikki hienoimmat myytiin loppuun ennen kuin ehdin edes ajatella kalenteria ja nyt alkaa iskemään hätä.

   Poista
 4. Viale oli kyllä tosi kiva! Ostin pari noita Normann Copenhagenin seinätaskuja, ovat vielä laatikoissaan, mutta jahka saan vähän maalia seiniin niin pääsevät nekin sitten tosi toimiin. Niitä Hayn pyöreitä lasirasioita ihastelin myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mitäs väriä lähti mukaan? :) Joo ne suurennuslasi-rasiat on tosi hauskoja. Ja yks suosikki on ihan uudet Pivot. hyllyt, joista pian kuvaa sieltä messuilta!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall