Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FRESH COLOURS


Vuoden eka postaus saa luvan olla pyhitetty kevätinspiraatiolle. Forma-messuille kevään trendejä miettiessä nämä kuvat inspiroivat raikkailla väreillään. Kuulasta kevään valoa saadaan kyllä vielä hetken aikaa odotella, mutta itse kyllä jaksan odottaa. Meneehän tämä aika muutenkin nopeasti.


Vihreät ja vaaleanpunaiset sävyt sopivat loistavasti harmaan kanssa yhteen, ja runsaat  huonekasvit tuovat luonnon sisälle. Oma olkkarissa roikkuva murattini alka näyttää kuolemisen merkkejä, vaikka aika hyvin se sinnittelikin viime talven yli.. Pitää sitten hommata tilalle joku muu amppeli, jos tuo ei meinaa enää toeta. 


Ihan kaikki näissä kuvissa ei ole omaan makuuni, esimerkiksi tuo sängynpääty ja rottinkikalusteet jättäisin mieluummin mökille, mutta yleisfiilis on tosi onnistunut ja seesteinen. Tuntui oikein piristysruiskeelta katsoa näitä kuvia. Miljöökin on karun kaunis.


Kuvat Tine K Home SS2015

2 kommenttia

  1. Kevättä katselee jo mielellään, varsinkin sisustuksen suhteen! Onnellista Uutta Vuotta ja toteutuvia unelmia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kuvissa varsinkin näyttää ihanalta. Ite kyllä kotioloissa muhin mielelläni vielä kynttilänvalossa ja viltin alla, ei se kevät oikeasti täällä vielä ole heh. Kiitos samoin, ihanaa vuotta 2015!

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall