Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HELSINKI CONTEMPORARY


Poikkesin tuossa joulukuussa eräs päivä Bulevardilla kävelellessäni mielenkiintoiseen galleriatilaan. Helsinki Contemporary oli nimenä tuttu, mutta en tiennytkään että se oli ihan tuossa Ruttopuistoa vastapäätä katutasossa. Kävin vähän lämmittelemässä sisällä hyisenä päivänä, ja tila teki vaikutuksen. 


Ihastelin myös erityisesti näyttelytilaan suunniteltuja kalusteita. Valkoisella kankaalla hauskasti päällystetyt nojatuolit ja kupariset pikkypöydät olivat ihanan inspiroivia. 


Valkoiseksi maalatut seinät, vaalea betonilattia ja muutama betonipylväs jättävät tilaa taiteelle, mutta tekevät silti tilasta näyttävän itsessään. Silloin oli meneillään Birgir Snæbjörn Birgissonin Ladies, beautiful Ladies -näyttely, joka ei ihan iskenyt omaan makuuni. Galleria viettää nyt näköjään joululomaa, mutta aukeaa taas 9.1. tuoden Tuomas A. Laitisen Moderate Hardness -näyttelyn esille. Se näyttää taas aivan eri tyyliseltä.


Suosittelen piipahtamaan, gallerioissa käyminen on aina jotenkin piristävää. Tämä tila etenkin on näkemisen arvoinen, eikä sisäänpääsymaksua ole.  Pitää käydä taas joku toinen kerta.


Ulko-ovikin oli kaunis mustaksi maalattu vanha ovi. Jospa vaikka saisin muuttaa tuonne?

6 kommenttia

 1. Näyttääpä tila kiehtovalta ! Ennen kuin edes luon vikaa lausetta, mietin mielessäni kuinka mielelläni asuisin tuolla.........

  VastaaPoista
 2. Ja ne ovenkahvat! Varmasti kaupungin kauneimmat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm minkähänlaiset ne oli, mulle ei jäänyt mieleen..! Täytyy oikeen kattoa ens kerralla :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall