Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CRAFTING | ASKARTELUA
Askartelin äidille 50-vuotissynttäreiden kunniaksi kortin. Tarvikkeina oli jostain haalittua ja säästettyä kartonkia, kuivia eukalyptuksen oksia, teippiä ja tussi. Teippasin pienen oksan kortin reunalle ja kirjoitin korttiin kaunolla jotain kivaa. Tämmöisiä askarteluja varten tulee aina pistettyä säästöön kaikenlaista, sen taidon olen perinyt äidiltä joka säästää viilipurkitkin. Eilen sitten juhlistettiin isolla kädellä, ja me tultiin kotiin vasta puoli viideltä yöllä haha.

Ps. Tuo kirppikseltä ostettu pöytä on kyllä ihan paras, se on niin tukeva että kestää ihmisen painon. (=Saa otettua kuvia suoraan ylhäältä päin hehee.) Harva uusi pöytä on näin tukeva!


My mom turned 50 years and I crafted a card for her.

6 kommenttia

 1. Tää on tärkeetä: onko noi kultaset sakset ja mistä saa??? Tarvitsen ehdottomassti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha messinkiset! Ne on Hayn, varmaan nopeiten jostain Pinosta saa haettua. :) Mä tilasin finnish design shopista.

   Poista
 2. Välillä toivoisin, että joku olis kuvaamassa sua kun kuvaat näitä kuvia blogiin. Kahvinkaadon kuvaaminen 50mm putkella saa edelleen hymyn kasvoille, oot niin luova monessa mielessä! :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoh, ne olis kyllä typerän näköisiä kuvia :D Ei sitä edes ajattele miltä näyttää kun kurkottelee tai ryömii kuvien takia. Kyykistelykin ihan perusjuttu ulkonakin :--) Olis kyllä varmaan ihan hauska kuvasarja.

   Poista
 3. Oi! Siitä kortista tuli niin suloisen kaunis, kiitos <3 - äiti

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall