Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

AT HOME | JULISTETILAUS SAAPUI


Society 6 -julistetilaus saapui tuossa päivänä eräänä ja sain suoristettua ne suurinpiirtein. Nyt ne roikkuu seinällä väliaikaisissa paikoissa, ja odottelee mun hankkivan jonkinlaiset kehykset ympärilleen. On se kumma ettei semmoista asiaa tietenkään voinut hoitaa etukäteen. Mutta kun julisteissa on vähän hankalat koot (43x54cm ja 53x71cm) niin kehysten löytäminen on vähän vaikeampaa. Sanomattakin lienee selvää, että ne pitäisi tietysti löytää mahdollisimman edullisesti. Kirppareita on taas tullut kierreltyä, mutta eihän niistä tunnetusti mitään tiettyä löydä silloin kun etsii. Pitää varmaan tehdä Ikeaan täsmäisku, ja tarkastaa Tigerin kehysvalikoima. Se olisi ainakin lähempänä, Ikea-reissu kun tuntuu mahdottoman vaivalloiselta ilman autoa.


Pakkaussuunnittelua parhaimmillaan. Timanttilamppukin saapui aikaisemmin, mutta en raaski heittää tuota laatikkoa pois! Se on ihan överihieno. Pitääkin laittaa kuvia siitä lampusta tulemaan, vihdoinkin vintagejalka sai timanttinsa.


Metsäjuliste on ihana, ja samoin se toinenkin. Tosi tummia, tuo on melkein musta. Julisteet tarttuivat tulliin, ja piti maksaa vielä 20e lisämaksua, joten yhteensä niihin meni vähän päälle satanen. Ja sitten vielä kehykset päälle, uuh.


Sohvan päälliset kävivät pesussa. Pitää laittaa koti edustuskuntoon, kun lauantaina pidän Istanbul get together -hippalot joulukuiselle reissuseuralleni. Kivaa, jännää! Näin aikuisiällä pitänee kunnolla panostaa tarjoiluihin, odottavat varmasti jotain spesiaalia teemasapuskaa. En ole saanut mietityksi vielä muuta kuin drinkit (first things first), ja siinäkin Mark auttoi. Viime tipassa sitten taas... Jos siellä on lukijoina joitakin Istanbul-ruokatietäjiä, niin vinkkejä saa pistää tulemaan! Viininlehtikääryleitä ja shishaa on ainakin luvassa.


Ja verhotkin pesin tänään! Olen pyykännyt ja tuulettanut hulluna makkarin kaikkia vaatteita ja tekstiileitä, tuntuu siltä että jotain freesausta pitää tehdä. Toissapäivänä telkkarista tuli katsottua sivusilmällä Himohamstraajia, ja siellä jengillä oli niin likaisia koteja että kuolleita koiria löytyi kaapista ja lattiat oli täynnä torakoita. No tiedätte kyllä millaisia ne kodit ovat jos olette katsoneet, ei pysty käsittämään. Minä siivoan joka päivä jotain, enkä oikeastaan joudu siivoamaan kotikuvia varten erikseen. Joku joskus kyseli pilke silmäkulmassa että onko meidän keittiön pöytä aina niin siisti, ja voin kertoa että kyllä se on! En tajua miksi keittiön pöydälle pitäisi kerätä roinaa, sittenhän se on vaikea pyyhkiä. No ehkä olen neuroottinen haha. Ja silti nytkin on kaikenmaailman sotkua ympärillä, makkarissa pyykkikaaos ja sohva ilman päällisiä, tiskit altaassa odottamassa pesijäänsä.


Julisteiden mukana tuli tilattua uudet kuoretkin luuriin, nämä ovat Weekdaycarnivalin Riikan suunnittelemat. Tykkään todella paljon! Pudottelen puhelinta lähes joka päivä, joten kunnon kuoret on ihan must.

My Society 6 order has arrived, and now the posters are waiting for frames. I am totally in love with both of them! And here are some other random home pictures. Gloomy day. Sorry for being lazy with translations, I am trying to write a little something in every post. :)

22 kommenttia

  1. Beautiful pictures! Little bit of dark mood... I love the diamond lights packing!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! Yes it has been bery cloudy and foggy lately. But beautiful :) I also love that package, can't throw it away!

      Poista
  2. Tuli tuosta siististä kodista mieleen, että jossain välissä oli kauhea kuhina siitä, että miksi blogeissa esitellään vain siistejä koteja. Että kenen kodissa muka aina on siistiä. Ja no tuskinpa kukaan nyt niitä pyykkitelineitä tai tiskejä kuvaakaan. vaikka sellaiset löytyisi. Mutta kyllä meillä ainakin on lähes aina siistiä, ellei nyt ole ollut joku iso poikkeus, kuten tosi kiireiset työviikot tai vaikka isot pippalot, joiden jälkeen sitten voi olla seuraavana päivänä kaaos. Mutta muuten.

    Itse en ole kovin siisti ihminen, eli sänky voi joskus jäädä aamulla petaamatta tai juomalasi tietokonepöydälle. Mutta aika nopeasti se alkaa häiritä, jolloin sitten aina teen asialle jotain. Siistissä kodissa on kuitenkin kivempi hengailla kuin sotkuisessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo mäkin oon vähän ihmetellyt sitä vouhkaamista, ikäänkuin kaikki sotkisivat kotiaan älyttömästi, ja sitten blogissa esiteltäisiin jotain valhekuvia. Pöh.. Varmasti esim lapsiperheissä onkin haasteellisempaa ylläpitää siisteyttä, kun nytkin tuntuu vaikealta, mutta itsekin viihdyn paljon paremmin siistissä kodissa. Tavaroilla vaan pitää olla omat paikkansa! :) Samoin itsekin häiriinnyn nopeasti sotkuista, ja aina illalla tulee tehtyä pikainen tavaroiden paikoilleen siistiminen. Ei tarvitse sitten heti aamulla katsella jotain iltakuppeja sohvapöydällä jne. Toiset taas ei ole niin tarkkoja tuollaisen suhteen, ja se heille suotakoon. Mutta antaisivat sitten siistien myös olla siistejä ;)

      Poista
  3. Ihana hämyisyys kuvissa, varjot ja tummat pellavat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hmm sängyssä on harmaat puuvillalakanat, pakko sen verran korjata jos niitä meinasit :--)

      Poista
  4. Tiesithän, että Ikeaan pääsee aika helposti Ikean omalla bussilla? Sulle varmaan olisi kätevin Hakaniemen bussi joka menee Vantaan tavarataloon ja pudottaa suoraan sisäänkäynnin eteen. Tosi kätevä jos ei aijo ostaa mitään kauhean isoa.

    Bussin aikataulut: http://www.ikea.com/ms/fi_FI/customer_service/ikea_bussi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän kyllä :) Kerran olen mennyt Ikea-bussilla ja se oli kyllä semmoinen rumba että huh.. Ajoissa olin pysäkillä mutta hyvä että mahduin kyytiin. Kaikki halukkaat eivät mahtuneet. Ja menisi jokatapauksessa monta tuntia yhteen Ikea-reissuun vaikka bussilla menisikin. Kyllä se vie jo puolikkaan päivän, ja se tuntuu aika hankalalta mun mielestä. Pitää varmaan kuitenkin joku päivä käydä, kun on taas aikaa enemmän!

      Poista
  5. Kauniita kuvia! Tuota timanttilamppua olen kans haaveillut pidempään. Ei vaan ole paikkaa sille (vielä).
    Kiva otsikko muuten ;)
    athome.casablogit.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän =) Eikös tuon timantin nyt lykkäisi mihin vaan ;)

      Poista
  6. Kiitos kuorivinkistä, on ollut uudet haussa jo pitkään ja jos vielä voi pistää tilausta kivaan kauppaankin...
    Ja noiden verhojen kohdalla harmittelen edelleen, etten niitä aikanaan tilannut. Jos joskus kyllästyt, ostan ne pois kuljeksimasta. (Pätee muihinkin jotka mahd. omistavat ko. verhot). Ne on vaan niin just eikä melkein!

    P.S. Sisustuskirja-arvonta: http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/02/13/arvonta-k-niin-kuin-koti/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään! Olen aiemminkin tilannut tuolta kuoret, ja noi on kyllä kestäviä. Aika kalliita kyllä, mutta jos on joku kuosi mikä on pakko saada, niin sitten se on pakko saada :---) Hehe pidetään mielessä, onhan noita verhoja jo aika monta vuotta tullut katseltua. Välillä mietin että onko ne liian romanttiset, mutta jotain hauskaa niissä kuitenkin on joka saa mut pitämään niistä.

      Poista
  7. Pitikö sinun hakea erikseen julisteet tullista? Olen tilannut myös muutaman julisteen Jenkeistä ja mietin nyt pitäisikö tulliin tehdä etukäteen joku ilmoitus niistä. Tosi vaikea löytää asiasta selkeää tietoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pitänyt, nykyään niitä ei ilmeisesti edes saa haettua sieltä tullista vaan tulliselvitys pitää tehdä netin kautta, ja sitten lähetys tulee lähipostiin. Josta sitten sen hain. :) Tullista tuli kirje ja siinä oli ohjeet.

      Poista
  8. Kannatti maksaa 100e paskapaperista. Oisit ostanut mielummin serlaa

    VastaaPoista
  9. Hei Peeta!

    Ollaan muuttamassa uuteen kotiin ja mietin sellaista,että saako neidiltä mahdollisesti tilattua sisustusraportin? Kaipaisin apua pienen pintaremontin kanssa ja huonekalujen järjestelyyn...

    Miss J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mä olen semmoista tehnyt, laitatko mulle sähköpostiin lisätietoja niin voidaan keskustella lisää asiasta :)

      Poista
  10. Kyl vaan, kivat ovat! Edelleen: wow tota metsää! Mullekin tuli juurikin tällä viikolla julistetilaus, Ruotsin Fotografiskasta. Tulivat tosi nopsaan, suosittelen. Kehykset hain tänään Clasulta ja Ikeasta (ja kehystinkin jo. täällä ollaan oltu hiukan intsinä..) Olisin ottanut kaikki Clasulta, mutta siellä ei ollut kuin yksi (!!) 50x70 -kokoinen hyllyssä. Ja siis mähän en odota silloin jos olen jotain päättänyt ostaa.. Ilman autoa noiden roudaus olisi kyllä ollut tuskaa, sillä yli yhden kehyksen kantaminen pidemmälle vaatisi jo hiukkasen puristelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai clasullakin on, pitää sekin pitää mielessä siis! Tiedän tuon tunteen että kun jotain pitää saada, niin se pitää saada heti :D Niin mietin myös tuota kehyksien raahailua kävellen, pitäis olla Ikea-kassi mukana.. Hartiat kipeinä kantamisesta ja bussissa meinaa kolhia kehyksiä kun se lähtee kaasuttamaan jne. Ihanaa!

      Poista
  11. Im so happy you like my blog! I read yours too.

    Love,
    Frida

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall