Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TRAVELLER'S HOME | VÄRIKÄS PIKKUKOTI


Täällä asuu kehitysmaantieteestä gradua kirjoittava Noora poikaystävänsä Kallen kanssa. Pariskunta muutti Töölöön viime marraskuussa, ja he ovat ehtineet saada kodin mukavaan kuntoon lyhyessä ajassa. Suurin osa tavaroista on tuotu edellisestä kodista. Tärkeintä heille on uuden kodin sijainti: kaikki on nyt lähellä. Kavereita on helppo kutsua kylään ja jatkotkin onnistuvat. Vuokrakämpän valinnassa vaikutti myös asunnon huonekorkeus, lankkulattiat ja ikkunalaudat. Parhaat sisustuslöydöt ovat peräisin matkoilta ympäri maailmaa.


Koti koostuu kahdesta huoneesta. Eteisestä päästään olohuoneeseen, jossa on alkovi. Harmaaksi maalatun olkkarin seinän takaa löytyy keittokomero ja ruokailuhuone.


Tuo harmaa seinä oli valmiiksi maalattu asuntoon, ja täytyy sanoa että olen kyllä vähän kateellinen! Vaaleat lattiat ja harmaa seinä kelpaisivat minullekin, tuo heti ryhtiä ja persoonallisuutta kotiin.



Vanhat puiset tummaksi petsatut tuolit Noora on saanut isomummoltaan, ja hän vetäisi niihin freesimmät päälliset matkoilta tuomallaan kankaalla. Samaa kangasta on pöytäliinana. Pieni pöytä on söpö, mutta isompi pyöreä on kuitenkin hakusessa. Jos jollain on myynnissä valkoinen Ikean Docsta-pöytä, niin saa pistää vinkkiä tulemaan!


Olohuoneen puolella suurin sijoitus on ollut kunnon sohva, jossa piti ehdottomasti olla korkeat jalat jotta alta saisi imuroitua hyvin. Muistan kun Noora metsästi tuota sohvaa täpinöissään. Sen eteen on nyt etsinnän alla pieni sohvapöytä. Vanha Pohjois-Amerikan kartta on löytö kotimaisesta antikvariaatista.



Upea matto on tuotu Sri Lankalta rinkkaan sullottuna ja punainen samettipalli Englannista. Harmi etten tajunnut ottaa kuvaa tummien verhojen yläpäästä, koska ne on kivasti liukuvärjätty valkoisesta harmaaksi.



Alkovin oviaukkoon on ripustettu verhot.



Ja loppuun vielä Nooran uudet kirppikseltä löytyneet kengät! Näitä muiden kotiesittelyjä on hauska tehdä aina kun vaan mahdollista, nyt ei ole pitkään aikaan ollut. Siinäpä oli teille väripläjäystä vaihteeksi. :) Eikö olekin kiva koti?

Here lives Noora and Kalle, a lovely coulpe who love to travel around the world. Best decoration findings are from abroad.

32 kommenttia

  1. Jee, mahtia kun teit tämmöisen taas!
    Tosi kaunis kämppä värimaailmaltaan ja yksityiskohdiltaan :)

    VastaaPoista
  2. Toi alkovi kuva sulattaa mut. Vanhaa, uutta ja perinnetekstiilejä - diggaan.

    VastaaPoista
  3. On kyllä kaunis koti. Lattia, olohuoneen matto ja päiväpeitto ovat upeita. :)

    VastaaPoista
  4. Minäkin tykkään noista tekstiileistä hurjasti! Ja tuosta harmaasta seinästä, kivasti erottuu nuo valkoiset ovenpielet ja listat. Jos meillä ei olisi valmiiksi jo niin sysipimeää niin maalaisin myös harmaaksi ja jättäisin paksut valkoiset listat raamiksi.

    VastaaPoista
  5. hei mistä toi kirjahylly on? oon metsästänyt tommosta nyt vuosia! pakkosaada!

    VastaaPoista
  6. noi kolme pientä kultaista kynttilänjalkaa, ihanat!

    VastaaPoista
  7. Ompas kiva koti! Huomion kiinnitti toi eka kuva missä tuo pieni taulukollaasi harmaalla seinällä ja valkoset listat. Kivan persoonallista ja muutenki tykkään sisustuksista mitkä on ajan myötä muotoutunu eikä kaikki oo kannettu suoraan kaupasta kerralla. Hyvä Peeta, nää on kivoja!

    VastaaPoista
  8. Tosi kaunis koti! Mutta täytyy sanoa että sun käsitys "väripläjäyksestä" on aika...vaalea... :DD Eihän tuolla ole kuin harmaata ja valkoista, sit pari punaista yksityiskohtaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan siellä punaista, keltaista, oranssia, sinistä, vihreää, turkoosia, ruskeaa, kultaista ja vaikka mitä :D Hahah no mulle toi on värikäs. Voisihan se toki vieläkin värikkäämpi olla.

      Poista
  9. Ihanan kerroksellinen ja aarteiden täyteinen koti!! Rinkkaan on tultu sullottua kaikenmoista, voi matkakuume!

    VastaaPoista
  10. It is a lovely and beautiful home!!

    VastaaPoista
  11. Ihanan näköistä! Näitä muiden kotipostauksia on virkistävää välillä lukea ja ihailla. :-)

    VastaaPoista
  12. Oohh, ihanan inspiroiva koti!

    VastaaPoista
  13. Aivan ihana. Tunnelma kohdillaan!

    VastaaPoista
  14. Kylläpäs on kaunis koti ja ihanasti yhdistelty kuoseja, matto on todella, todella kaunis!

    VastaaPoista
  15. Hei tosi kiva lukea toisten kodeista! Tai pitäiskö sanoa katsella.. Inspiroivaa!

    VastaaPoista
  16. Tosi kivaa kuulla että näin monet on tykänneet tästä jutusta! Kiitos Nooralle kuvausluvasta ja kiitos paljon kaikille kommentoijille :) Lisää kotijuttuja tulossa kuukauden sisään hihii.

    VastaaPoista
  17. Mistähän nuo ihanat verhot ovat? mageet kengät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummat verhot? =) alkovin vai ikkunassa olevat?

      Poista
    2. Valkoiset Ikeasta ja harmaat liukuvärjätyt ikkunassa Ellokselta.

      Poista
  18. Ihana koti!! Värikäs ei ollut mullakaan ensimmäisenä mielessä, mutta paljon söpöjä väripilkkuja sisustuksesta ainakin löytyy :--)

    VastaaPoista
  19. Hei kiva, raikas blogi sulla. Meillä melkeinpä ylimääräisenä tuo ikean docksta pöytä.. hmm. raaskisiko luopua ;) opiskelen myös muotoilua, mutta on tällä hetkellä hieman vastoinkäymisiä terveyden suhteen.. Haikeaa katsella täällä kun sinäkin niin innostuneena ja motivoituneena teet kaikkea :) :o mutta saa tulla kurkkaamaan mun blogia! http://muotokettu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :) No raaskit tietysti jos pöytä on ylimääräinen! Menisi käyttöön :) Ikävä kuulla että sinulla on ollut vastoinkäymisiä terveyden kanssa, toivottavasti pääset kuntoon jotta saisit itsekin voimia ja motivaatiota! Tsemppiä :)

      Poista
  20. Ihana kämppä (ja kivasti kuvattuna vieläpä)! Jotenkin ajattoman ja tyylikkään näkönen, mutta silti persoonallinen. Mistäköhän mahtaa toi sohva olla? Itselläkin metsästys käynnissä... Olohuoneen verhoistakin saa heittää vinkkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kiva kun joku huomioi valokuvatkin ;) Valkoiset verhot ovat Ikeasta ja harmaat liukuvärjätyt ikkunassa Ellokselta. Pitääpä kysyä vieltä tuosta sohvasta.

      Poista
  21. Vitsit kun täytyy käydä aina välillä vilkuilemassa näitä kuvia! Näissä on niin paljon omaan makuun uppoavia juttuja...Sohvalle ja matolle erityispointsit! Inspiroiduin myös omista harmaista seinistä näiden kuvien myötä....

    Asuntoesittelyjä lisää vaan! Pari muutakin upeutta täällä nähty!

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall