Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

WISH LIST

Kuvat: valmistajat, linkitetty tekstien yhteyteen alle.

Näin joulun lähestyessä päätin itsekkäästi listata asioita, joita olisi hurjan kiva saada joululahjaksi. Kaikkia lahjatoiveitani alkaa nykyään yhdistämään laatu, ikä tuo viisautta materiaalivalintoihin selvästi! Täysvillainen viininpunainen kaulahuivi Acnelta, nahkaiset laukut, kestävät materiaalit ja ajaton muotoilu sekä värimaailma kiinnostavat. Lahjukset kauniisti pakattujen ruokien sekä pullojen muodossa ovat myös kelpoja, vaikka en niitä tähän mukaan ympännytkään.

1. Kinfolk Table -kirja ja lehtitilaus olisivat ihastuttavia. Kirjaa saa tilattua netistä tai ostettua Mokosta. Myös Trendin tilaus voisi jatkua mieluusti, olen tilannut sitä  varmaan 16-vuotiaasta asti enkä ole vielä valmis lopettamaan.

2. Jotain kauniita yksinkertaisia (lue: mustavalkoisia) kosmetiikkapurnukoita olisi kiva pistää vessan hyllylle. Värivammani pahenee jatkuvasti. Face Stockholmilla on tosi nättejä voidepurkkeja, harmi vaan että heidän liikkeensä lopetti juuri Kluuvissa. Mikä tahansa muukin merkki käy, jos vaan purkki ja laatu ovat ok.

3. Unmondayn keraamiset timanttikaiuttimet ovat ihan överihienoja. Näistä voisi melkein postailla lisää erikseenkin. Yksi tuommoinen tietokonekajariksi, kiitos! Hyvästit rumille möhkäleille, näissä ei ole edes johtoa rumentamassa maisemaa.

4. Väska-merkkiset nahkalaukut houkuttelevat ajattomalla muotoilullaan sekä kauniilla väreillään. Plussaa ehdottomasti myös kotimaisuudesta. En osaa päättää pitäisinkö mustasta vai nuden värisestä laukusta enemmän. Klassinen kaiken kanssa sopiva suurehko laukku, jonka saisi olalle, olisi aivan täydellinen. Ehkä siltikin se musta, sillä se ei värjäytyisi niinkuin vaalea. Mutta tuo nude on kyllä silti ihanampi...!

5. Society6:n Nihilism-juliste muistuttaa yhdestä lempibändistäni The XX:stä, joten tuo juliste on varmaan pakko tilata jos ei pukki sitä kiikuta lahjaksi. Koko: mahdollisimman iso.

6. Georg Jensenin kellot ovat ihan törkeän hintaisia, mutta jotenkin niin kauniita. Olen jo pidempään etsinyt kelloa keittiön seinälle, ja tämä menee kirkkaasti krantun seulani läpi. Kaikki viisarien päiden muotoilusta pisteiden välistykseen miellyttää silmää.

7. Uusi leikkuulauta tumman puun värisenä (ja nuolen muotoisena) kelpaisi vanhojen muovisten tilalle. Kyllä sen vaan pitää puuta olla, jos kestävyyttä etsii. Yhtä vanhaa Stockan leikkuulautaa olen muokkaillutkin uuteen uskoon, samaa ei muovisille olisi tehtävissä mitenkään. Lone Flag -nettikaupassa on vaikka mitä muutakin ihanaa.

8. Vanha läppäri alkaa vetelemään viimeisiään valitettavasti, joten jos yhtäkkiä tulee paha postaustauko niin tiedätte mikä on mennyt rikki. Uusi, laadukas pöytäkone olisi hankintalistalla ja tällä kertaa mieluusti pidempi-ikäisenä. Kannettava (ja sitä kautta kolhiintunut) Acer on palvellut kolme vuotta, joten uskon että paikallaan pysyvä iMac voisi olla kelpo sijoitus.

9. Samaisessa Lone Flagissa oli myös ihana shopperikassi nahkapohjalla sekä nahkaisilla kädensijoilla. Aah miten kaunis! Se oikein huutaa "kestän vuosien käyttöä".


Lisäksi simpukkasuklaa, vihreät kuulat, joku romaani, leffaliput, Body shopin rasvapurkit, lahjakortit COSille/Perobaan/Stockalle/Vagabondille ovat aina yhtä tervetulleita. Jes, ja nyt linkitän tämän vanhemmilleni sekä Markille, ihan vain siltä varalta jos he kuumeisesti miettivät että mitähän minulle hankkisi lahjaksi. Ei varmaan tarvitse kenenkään nyt närkästyä siellä itsekkyydestäni, olen ihan tyytyväinen vaikka mitään näistä ei pukinkontista ilmaantuisi. Olipa ainakin kiva listailla ylös tämmöisiä herkkupaloja! Vaan mitäs teillä on toiveissa? ;)

12 kommenttia

  1. Hahah mietin kans et pitäs tehä lahjapostaus jonka vois sit laittaa äidille ja poikaystävälle :-D Omalla toivelistalla olisi uusi hajuvesi, joku kiva kangaskassi, sisustuskamaa, aamutakki, pellapussilakanat, sukkia ja kaulahuivi. Jos jotain noista saisin niin kovin olisin iloinen, kaikki itse tehty lämmittää mieltä myös aina erityispaljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin ovelaa ;) Kannattaa varmasti tehdä niin ei tule sitten jotain ihan hutilahjoja, kyllä näistä varmasti vähintään inspiraatiota saa.

      Poista
  2. Vähän hassua listailla lahjatoiveita, musta nimittäin tuntuu, että en oikeastaan tarvitse mitään. Silti, esim. Artekin E60-jakkara, kannellinen, syvä paistinpannu ja Iittalan Tsaikka-lasit ilahduttaisivat kovasti, jos pakettiin päätyisivät : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, niinpä... Mä en jaksa nyt esittää että mä en haluaisi mitään :D Syvä paistinpannu tosiaankin olisi täällä myös tarvelistalla!

      Poista
  3. Voi että, tuo kaiutin kelpais kyllä minullekin, kaunistamaan työpöydän sekasortoa :D

    VastaaPoista
  4. pakko mainita ,että kun meidän iMac lähti huoltoon niin koko perhe oli aika kädetön:/ ... tosin tätä kannettavaa voi roudata paikasta toiseen.. ps. ihana lista - minä onneton olen vain ymmärtänyt kirjaa toivoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tekee tietokoneella nykyään niin monet asiat, että kyllä aika kädetön olisin itsekin. Onneksi on tää älypuhelin silti! Haha joo tää lista oli aika överi, hinnatkin vähän lähtee käsistä.

      Poista
  5. Apua, kaiutinkuume iski! Ja yhtään uutta kivaa nettikauppalinkkiäkään en olisi tarvinnut :D

    VastaaPoista
  6. Hyvä idea linkittää lahjatoiveet oikeiden silmien nähtäväksi. Minä vaan toivon, että on osattu lukea rivien välistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehheh hivenen ehkä lapsellinen tapa tämä omani, mutta menkööt. >:--)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall