Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HIMMELI



Joulukoristeet valtaavat ilmeisesti salakavalasti meidänkin kodin, vaikka olen koittanut pitää matalaa profiilia asian suhteen. En tätäkään himmeliä suunnitellut hankkivani, mutta kun äitini kysyi että haluanko hänen tekevän minulle himmelin oljista, niin eihän siitä nyt voinut kieltäytyäkään. Tuo on sopivan simppeli, kaunis ja perinteinen. Ei mikään turha pöytätilaa vievä hörhelö. Ripustuspaikat ovat aika vähissä, joten se päätyi näin alkuun makkarin verhotankoon roikkumaan, mutta pitää varmaan lyödä sille naula olohuoneen ikkunan ylle. Kirsikka laittoi vastikään Musla-blogiinsa juttua himmelin tekemisestä, sinne siis mars jos kaipaat ohjeita! Muutenkin varsin suositeltava blogi.

My mom made this traditional christmas decoration of straws for me. I am not really a fan of unnecessary assorted goods, but this one I like. Himmel is beautiful in a simple way. From Musla blog you can find some how-to make a himmel, and of course with the most graceful pictures.

13 kommenttia

  1. Sellaiset metallihimmelitkin on tosi hienoja (ja vähän kestävämpääkin tekoa) :)

    Voisitko jossakin vaiheessa tehdä juttua kylpuhuoneen/wc:n/kodinhoitotilan sisustamisesta? Tiedän että oma kylppärisi on pieni, mutta eihän jutussa ole pakko esiintyä juuri oma kylppärisi. Voisit vaikka esitellä joitakin mielestäsi kivan näköisiä kylpyhuoneita ja antaa vinkkejä irtokalusteisiin millä saisi kylppäriinkin industrialhenkeä :) Itse painiskelen tuon kylppärin kanssa... vuokra-asunnossa kun ei suuriin pintoihin/kiinteisiin kalusteisiin voi vaikuttaa kovin paljon niin olisi kiva saada vinkkejä miten tilaan voisi saada irtokalusteilla eri fiilistä ^^ Millaisia tekstiilejä yms... itse sekoitan modernia sisustusta industriaaliin niin välillä tulee tehtyä hutiostoksia :DD Teolliseen tyyliin sopivia kalusteita on yllättävän vaikea löytää tai ne ovat kohtuuttoman kalliita :/

    Oon aika uusi lukija, mutta oon tykännyt tästä sun blogista todella paljon. Seuraan paljon sisustuspainotteisia blogeja, mutta vielä en ole varsinaisesti löytänyt blogia, jossa sisustettaisiin minun maullani. Paitsi nyt :) Jatka samaan malliin, ja hyvää Joulun odotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metallihimmeleihin en olekaan törmännyt :o Luulenpa että näissä himmeleissä minua viehättää juurikin se heikkous!

      Kiva ehdotus, kyllä mä varmaankin voisin tehdä juttua kylppärin sisustamisesta, pitäisi ottaa kuvia tuolta omastakin kylppäristä tänne.. Itse ostin joskus aikoinaan korkean metallisen "pukkarikaapin" vessaan. Metallikaappeja myydään ainakin Ikeassa ja Kodin 1:sessä edullisesti, ja Ikeasta olen myös ostanut metallisia ämpäreitä, joissa säilytän purnukoita. Ja Perobassa on kaikkia ihania metallikaappeja + rruosteisia roskiksia, mutta ne on tosiaan aika kalliita. Ollaan silti ostettu sieltä pari kivaa juttua :) Ja sitten tietysti voi koittaa löytää sopivan tyylistä vessaharjaa, hammasharjamukia ja suihkuverhoa. Tilasin joskus hennesiltä putkikuvioilla koristellun suihkuverhon, se oli kiva! Ja itse suosin harmaita ja valkoisia tekstiilejä vessassa. Nyt varsinkin olen innostunut Turkista ostamistani ohuista pyyhkeistä, ne on tosi hienoja ja sopii tyyliin.

      Superkiva kuulla että oot löytänyt tiesi tänne ja tykkäät mun jutuista! :) Oikein mukavaa joulun odotusta sinnekin suuntaan. Jatketaan!

      Poista
  2. Hei mahtavaa! Tää sun äidin tekemä on kyllä huomattavasti hienostuneempi kun meidän tekemät! Huomasin muuten että ollaan sattumalta tehty molemmat myös nahkaiset hiirimatot! Great minds etc.. :)

    x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä äiti käytti vähän pidemmän ajan tuon tekemiseen, joten tuli isompi :--) Ihania ne teidänkin himmelit on. Ai vitsi koitin ettiä just sitä hiirimattoa sun blogista mutta en löytänyt! Linkkiä kehiin :)

      Poista
  3. Onpa heinon näköinen! Olen itsekin haaveillut jo muutamana jouluna himmelistä, mutta ei ole näkynyt myyjäisissä myytävänä. Täytyisi opetella tekemään, jos vaan olisi aikaa. Tuo on oikein keveä ja joulu tunnelmaa tuova, vaikka eiköhän niitä joskus pidetty kodeissa muulloinkin kuin jouluna :) t.maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikaa se ilmeisesti hieman viekin.. Mutta tuskin on muuten kovin vaikeaa =) Enpä minäkään ole nähnyt noita myynnissä, ovat aika hankalia kuljetettavia ainakin. Ehkä siksi?

      Poista
  4. Hei, en tiedä että otatko toivepostausehdotuksia mutta ajattelin kuitenkin yrittää :-) oon seuraillu sun blogia tosi kauan ja luotan sun sisustussilmään vähän kaikessa! Oot tosi pähee mimmi! Nyt kun joulu lähestyy lähestymistään ja lahjoja pitää alkaa ideoimaan niin olis mahtavaa vähän kuulla että missä helsingin seudulla kannattais lähtee tekemään ostoksia ihanien pienten ja ehkä pikkasen suurempienkin sisustusjuttujen perään kun haikailen! Ideani olis siis postaus missä voisit vähän kertoa kaupoista jotka ovat mielestäs stadin parhaita sisustusliikkeitä, tai jos ei aikaa tai jonkun muun syyn takia pysty ideaa toteuttamaan niin haluaisitko vaikka tässä sanoa! Kiitos jo etukäteen:-))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan toki saa pistää ehdotuksia! Mulla on tosiaan ollut pitkään mielessä että tekisin postauksen mun lempikaupoista, joten kyllä semmoinen varmasti tulee jossain vaiheessa tässä. En tiedä milloin, joten parasta varmasti heittää pari vinkkiä tähän yhteyteen jo. Varmaan lähtisin ite pieniä sisustuslahjoja ostamaan ensimmäisenä Pinosta, Perobasta, Mokosta tai Granitista. Peruskivoja kauppoja, en tiedä oliko noissa nyt mitään uutta sinulle.. Mutta kuitenkin :) Ja paljon kiitoksia kehuista, hehee!

      Poista
  5. Hahaa, himmelithän on nyt ihan trendikamaa, kun timantit, kolmiot ym. kulmikkaat muodot on in. :) Jotenkin noita katsoo vähän eri silmin. Tyylikästä!

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall