Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LATE CHRISTMAS IDEAS


Jaa, kuulin jotain villiä huhua että joulu on kohta. Koska tapanani on tehdä kaikki aina viime tingassa, en ole mitään stressiä ajatellut ottaa vaikka pari lahjaa pitäisi vielä hankkia ja ehkä jotain korttejakin voisi lähettää. Ihastuttava Birgit Taulu ja Tapetti -blogin sekä tuotemerkin takaa lähetti minulle kaksi sarjaa talvisia postikorttejaan. Olinkin ehtinyt jo ihastelemaan näitä kauniita kortteja etukäteen hänen blogistaan, joten ehdottomasti ilahduin. Kortit saapuivat eilen, ja jos tänään pistän kortit postiin niin kai ne joskus joulun ja uudenvuoden välillä ovat perillä. En usko että sillä on niin kauheasti merkitystä, ovatko ennen joulua. Varsinkaan, kun nämä kortit eivät mitenkään huuda joulua, vaan ovat tuollaisia yleispätevämpiä versioita. Ihan hyvin näitä voi pistää seinälle ja jättää joulun jälkeenkin koristamaan tupaa :)


Tunturijoulu-postikorttisarjan teemana on vaaleanpunaisen ja vihreän yhdistelmät. Näillä voin toivottaa vastaanottajalle suoraan hyvää uutta vuotta ja mainita joulun vähän menneessä aikamuodossa. Törmäsikö muuten joku teistä hesarin sivuilla muutama päivä sitten siihen kolumniin, jossa ruodittiin suomalaisten joulukorttien rumuutta? Allekirjoitan toimittaja Annamari Sipilän väittämän, että ruokakauppojen hyllyiltä ei meinaa hienoja kortteja löytyä, mutta että hän ei meinaa ilmeisesti löytää niitä ollenkaan. Kyllä minun mielestäni kaikki joulumyyjäiset ovat pullollaan kekseliäitä, moderneja ja hienoja joulukortteja, mutta ehkä hän ei sitten tykkää käydä missään designiin liittyvissä myyjäisissä. Itse en ole tainnut kertaakaan kaupasta ostaa niitä perus glitteröityjä pukkikortteja/varpusia/lumisia maisemia vaikka lapsena nekin olivat mielestäni ihania. Etsivä löytää, ja vaihtoehtoja todellakin on enemmän, joten aika turhaa napinaa.


Nyt sitten pitäisi äkkiä kaivella jotain osoitteita jostain (kuka enää omistaa osoitekirjaa?) että saisi kortit lähetettyä! Mummolle, papalle, parille kaverille ja keitähän sitä keksisi. Serkuille myös Ruotsiin.


Ja korteista sitten siirtyykin aihe kätevästi muihin pikkulahjuksiin. Ajattelin muistutella hyviksi todetuista lahjaideoista, jotka ehtii toteuttaa vielä varsin hyvin, eikä budjetinkaan tarvitse olla kovin korkea. Olen itse kerinnyt saamaan jo lahjaksi yllä näkyvät herkut kavereilta, ja koska tykkäsin kovasti lahjoista niin kannustan matkimaan. Granitista saa lasipurkkeja ja kirjainleimaisimia, clasussa myydään dymo-koneita kympillä, piparitaikina maksaa pari euroa ja itse tehty fiilis nostattaa lahjan arvoa huomattavasti.


En ole itse koskaan tehnyt mysliä, mutta kovin vaikeaa se ei voi olla. Kysyin kaverilta että mitä kaikkea hän olikaan laittanut tähän settiin, ja aika pitkä lista sieltä tuli: ruis-, kaura-, speltti- ja kvinoahiutaleita, para-, macadamia-, cashew- ja hasselpähkinöitä sekä kuorittuja että kuorimattomia manteleita, pellavan-, sesamin- ja auringonkukansiemeniä, kookosöljyä, hunajaa, tiraus sokeria ja kanelia sekä kuivattuja karpaloita. Ohhoh. Siitä voi siis ottaa ideaa ja kaivella mitä omista kaapeista löytyy. Ainekset sekaisin ja hetkeksi uuniin, siinäpä se. Pakko tehdä kyllä tätä itsekin, kunhan olen tuon pussukan tuhonnut, maistuu ihan törkeän hyvältä vaniljajogurtin kanssa. Nam!


Näitä kortteja ja julisteitakin saa tilailtua Taulun ja tapetin Weecos -sivuilta, josta myös näkee kaikki loputkin kortit vähän paremmin. Jos joku on törmännyt niihin pässijulisteisiin, niin niitäkin tuolta löytyy.


Keräsin vielä tähän omat lempparikorttini yhteen :) Ihania! Pakko varmaan jättää joku kortti itsellekin oveen tai osb-levyyn kiinnitettäväksi. Ehkä tuo koria kantava tyttö on suosikkini! Minä ainakin ilahtuisin jos saisin näin hienon kortin postissa, joten toivotaan että vastaanottajatkin tykkäilevät. Vaikka samanhan se on että mikä kuva siinä kortissa on, kun nykyään on niin harvinaista edes saada kortteja. Mutta kyllä kivempi kuva päätyy varmemmin seinälle. Ugh, olen puhunut.

Kortit saatu blogimainintaa vastaan.

Late christmas ideas! I got those beautiful cards from Taulu ja Tapetti -blogger Birgit. She is selling them at Weecos webshop, go check it out. I think the cards are very suitable for winter and different kind of christmas cards in a positive way. I know that I am a little late with these, but I am going to send them anyway, I think it doesn't matter if the cards are little late. Some other nice tips for the christmas are homemade muesli and gingerbreads, which I got from my friends. If you are similar than me (always almost late), then you still have time to do those. Requires just a little money and the receiver surely appreciates home made gifts :) I have been very happy of those presents so I gotta recommend. :)

8 kommenttia

  1. Outo kolumni, koska kyllähän noita siinä mainttujakin Polka Jam-kortteja on näkynyt ihan joka paikassa. Ei ehkä siellä isoissa marketeissa, mutta pitääkö kaikki tavarat, jopa joulukoritkin, ostaa sieltä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ei niitä erilaisia joulukortteja nyt niin vaikeaa pitäisi olla löytää!

      Poista
  2. Et oo ainut jota tuo kolumni ihmetytti... ehkä siitä ensimmäisestä cittarin hyllystä ei juu löydy, muttei mitään yletöntä vaivaa kyllä hienojen joulukorttien löytäminen vaadi :-D kuten noi tämänkin postauksen kortit todistaa; tosi kauniita! myös toi mysli on ihanan näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta, tuli vaan sellainen olo että haloo, yrittäisit nyt vähän. :D Minäkin innostuin jo tekemään omaa mysliä kun toi oli niin hyvää!

      Poista
  3. Tunnelmallisia kortteja, ihastuin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan tunnelmallisia, siihen tunnelmaan minäkin tykästyin. :)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall