Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

METALLIC SHELVES ON THE KITCHEN WALL


Jeii saatiin vihdoin tänään Granitista ostetut metalliboksit seinälle! Bloggailinkin näistä viimeksi kesäkuun alussa, ja nytpä näette sitten lopputuloksen visiostani. Sijoittelin ne keittiön lamppujohdon vasemmalle puolelle puolihuolimattoman näköisesti semmoiseen kohtaan, josta saa helposti noukittua käyttötavaroita. Mutteripannun halusin ehdottomasti seinälle, sillä se on yksi lempitavaroistani. Se tarvitsee enää pikkusiskon, jolla saisi keiteltyä yhden kupillisen, sillä tuossa menee aina puolet hukkaan kun yksin keittelee espressoa.. Ja kuinka kivalta näyttäisikään kaksi mutteripannua vierekkäin!


Keittiö alkaa näillä näppäimin olemaan siis valmis, tosin yhtä kulmaa en ole kuvannut vielä keittiöstä ollenkaan siellä lojuvan pinkin metallikaapin vuoksi.. Se pitäisi vielä hiekkapuhaltaa jossain, tai maalata uudelleen.. Sitten keittiö olisi täysin valmis ja tekin näkisitte että on meillä tuolla jopa pari ovea huoneen toisessa kulmassa. Nuo pinnatuolitkin tuli pari kuukautta sitten liimattua, joten jos joku muistaa minun huudelleen pinnatuolien korjaamisen perään maaliskuun aikoihin, niin voin nyt kertoa että sekin tilanne on jo onnellisesti ohi.


Laatikot tuovat mukavasti teollista fiilistä keittiön puisen pöydän ja miltei romanttisten pinnatuolien rinnalle.


Lisäripauksen romanttisuutta tuovat myös nuo koiranputket, joita taas tänään keräsin Lulun kanssa aamulenkillä ollessani. Näyttäisi siltä että nyt alkaa olemaan viimeiset hetket poimia noita kotiin ihasteltavaksi, sillä niiden aika taitaa pian olla ohi. Minä kun niin kovasti tykkään niistä. Samalla keräsin pari oksaa isoon metallipönikkään olkkarin puolelle ja yhden päivänkakkaran pikkumaljakkoon. Vieläkään en ole yhden yhtä kasvia tänne ostanut kukkakaupasta, ehkä sitten syksyllä pitää alkaa maksaakin niistä jotain kun ei pihalta saa ilmaiseksi!


Että semmoista tällä kertaa. Vihdoin löysin taas aikaa bloggailuun, on tämä elämä vaan niin kovin kiireistä kun työaika on 10-18 ja kotona sitten vasta seitsemän maissa.. Siinä pitää sitten yleensä syödä jotain, käyttää koiraa ulkona ja ihan vain levähtää. Ja jos jotain kivaakin meinaan tehdä tässä kesän aikana töiden lomassa, niin kyllä se aika valitettavasti karsiutuu bloggaamisesta. Mutta näillä mennään, päivittelen tänne juttuja mahdollisimman usein! Mitäs tykkäätte hyllyistä?

A month ago I bought these shelves from Granit, and finally today we had some time to hang these up on the kitchen wall. Mark did the main job and I decided the exact places for the boxes. I think that these metallic shelves are bringing some missed industrial vibe here. Our kitchen is almost ready now and I'm so happy with the result! See more of the kitchen here, here ,here and here.

Ps. Take a look at a my instagram video about hanging the shelves! I'm quite hooked on instagramming and this new video thing has totally taken me over haha. So much fun it is.

31 kommenttia

  1. Voi jestas kun on makee keittiö! Samaa fiilistä kaipais munkin koti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Muistaakseni sullakin on varsin makea koti, ja siellä niitä kivoja metallisia yksityiskohtia myöskin.

      Poista
  2. Hyvältä näyttää hyllyt!:) Miten sait nuo pinnatuolit takaisin kasaan, ja onko pysyny käytössä liimaukset hyvin? Mulla olis myös pari tuolia nurkissa lojumassa, kun en raaski heittää poiskaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Jollain liimalla Mark ne liimasi, en nyt muista mikä se oli.. Pitää kysyä ja palata asiaan. :) Käytössä on pysyny tosi hyvin parin kuukauden ajan jo, eli suosittelen kyllä liimaamaan ehdottomasti.

      Poista
  3. tosi kiva keittiö, pidän tyylistäsi :)

    VastaaPoista
  4. Hienot! Sopii täydellisesti tuohon seinälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIkö ookin! Joo munkin mielestä ne passaa tohon aika kivasti :)

      Poista
  5. Nuohan ovat kuin tauluja, muuttuvia tauluja kun tarttet jotain niin taulu muuttuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) Noihin on kiva vaihdella tavaroita kun ei kaikki muutenkaan kerralla mahdu!

      Poista
  6. Näyttää ihan superhyvältä! Äh, mäkin haluan keittiöön hyllyjä joille voin asetella kauniita käyttötavaroita. Onneksi pian on muutto, ja pääsee sisustamaan kaiken ihan uudelleen! Ja tuolla mutteripannullahan voi keittää myös puolikkaita satseja, jos vain yhden kupin haluaa. Eli laitat puolilleen vettä ja puolilleen puruja. Itse harrastan tuota silloin tällöin jos tekee mieli vain pikkukahvikupillista. Hyvää tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuton jälkeen sitten kaikki ilo irti! :) AI voiko tolla keittää vaan puolet? Mä oon joskus yrittänyt mutta se meni ihan pilalle, en saanu onnistumaan joten luulin sit ettei se oo mahdollista. Pitää kokeilla uudelleen.. En kestä jos oon koko tän ajan keittäny turhaan liikaa kahvia ;D Mutta haluan silti kyllä sen pienen.

      Poista
    2. Se pieni on kyl söpö, ihan vaikka vaan sisustuselementtinä... ;) Mutta siis joo, itse keittelen noita puolikkaita tuon tuosta! Nytkin juon aamulattea, johon tuli puolen pannun satsi kahvia. :) Hmm, miksihän sulla on mennyt pilalle. Koita ihmeessä uudelleen ja raportoi, onnistuiko! :)

      Poista
  7. Hyllyt näyttää tosi kivalta ja koko keittiö ihanalta! Oot ripustanut nuo valot tosi kivasti myös!

    VastaaPoista
  8. Näyttää kyllä tosi hienolta!

    Yritin etsiä noita laatikoita Granitin sivuilta, mutta niitä ei siellä kaiketi enää ollut. Täytyy mennä liikkeeseen katsomaan, josko niitä siellä olisi - olisivat nimittäin hyvä vaihtoehto työhuoneen seinälle... Muistatko, minkä hintaisia nuo laatikot olivat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei sieltä nettisivuilta löydy mitään, tosi huonot sivut niillä.. :/ Mutta kolmekymppiä olivat / kpl ja luulisin että niitä löytyy edelleen! :) Sopis varmasti tosi kivasti myös työhuoneeseen nuo.

      Poista
    2. Löytyypäs! Napsuttelee vaan inredning ja siitä sitten övrigt. :-)

      Mutta näyttävätpä hyviltä! Samat hyllyt on ollut tarkoitus hankkia lehtitelineiksi heti kun palkkapäivä koittaa. Toivottavasti niitä löytyy vielä tämän postauksen jälkeenkin. :-D

      Poista
  9. Ihana kokonaisuus. Lukijaksi jäin :)

    VastaaPoista
  10. Ihan mielettömän hyvältä näyttää. Ihanan rouheat noi hyllyt kyllä on. Huomenna piipahdan itsekkin (taas) Granitissa, katsotaan mitä mä sieltä raahaan mukanani... :D
    Elä huoli, nauti vain nyt kesästä, kyllä me täällä pysytään. Ja Insaan vaan kaikki, sieltä tulee matskuja. ;)
    Luluselle rapsuja. <3

    VastaaPoista
  11. Kivan näköistä! Googlesta eksyin tänne ja heti kiinnitti huomion tuo makea ovi, ja erityisesti siinä oleva tutunnäköinen pahkasika (kirjankansi). Olen nimittäin ollut kyseisessä firmassa aiemmin töissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! No sit oli heti joku tuttu kiintopiste >::--)

      Poista
  12. oon seuraillu sun bloggailuja jo kauan aikaa ja oot ehdottomasti yks suosikeista! :) mistä oot löytäny ton lamppusarjan?! oon yrittäny kauan kattella samantapaista, mutta ei ole missään tullut vastaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) Toi lamppusarja on ostettu kaverilta käytettynä, ja joku sähkömies oli sen tehnyt. Mutta samantyyppisiähän myydään Granitissa, Elloksella ja Clas Ohlsonilla =)

      Poista
  13. I love your kitchen, so many great ideas on your blog!

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall