Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KESÄN IHANIN KAHVILA


Täällä sitä taas ollaan Helsingissä. Mökkeily ja juhlat menivät hyvin, mutta enpä tiedä laitanko niistä sittenkään mitään kuvia tänne kun ei tullut mitään kovin sisustuksellisia otoksia otettua. Lomailu kuitenkin on hyvässä vauhdissa, ja tänään tuli käytyä parissa kesän must-kohteessa: mustikkamaalla ja Ihana kahvilassa. Ja tuosta viimeisimmästä kohteesta ajattelin teille kirjoitella, vaikka paikka varmasti onkin monelle jo tuttu. Mutta jos joku juttu on näin siisti ja kaupunkia elävöittävä, niin kyllä siitä pitää silloin kirjoittaa.


Ihana kahvila on siis Kalasatamassa sijaitseva ulkoilmakahvila, joka on nyt kolmatta kesää pystyssä. Kahvia ja muuta tykötarvtta myydään kontista, merinäköalaa saa ihastella auringon paisteessa tai varjon suojassa ja tekonurmi elävöittää mukavasti karua asfalttierämaata.


Nurmelta löytyy säkkituoleja, kunnon tuoleja ja pöytiä sekä riippumattoja. Siellä kelpaa siis kelliä aurinkoa ottaen tai siististi istuen.


Kukkasia on istutettu kahvilan reunoille, ja Helsinki näyttää parhaita puoliaan. Lapset ja koirat ovat tervetulleita, ja kaikenlaisia leluja ja pelejä onkin tarjolla.


Kontin puolella on monenlaista herkkua, vaihtelevia leivoksia, kylmiä juomia, hyvää kahvia sekä muita erikoisempia mukaankin ostettavia naposteltavia. Tänä vuonna saa maksaa myös kortilla, jes.


Kuumaan kesäpäivään sopi hyvin viileä latte, jonka itse tänään tilasin. Jääkahvi se ei ollut, koska jäitä ei löytynyt, mutta jääkaappikylmään maitoon tehty latte maistui tosi hyvältä. Mehujääkin upposi naamariin.Suosittelen kyllä ehdottomasti Helsinki-visiitillä pyörähtämään täällä, tai tekemään muuten vain kesäpäivän retken astetta mielenkiintoisempaan kahvilaan.


Paikan päälle pääsee parhaiten pyörällä, mutta myös kävellen ja autolla pääsee. Se on tuolla rakennustyömaiden takana pitkällä. Ihan päädyssä asti. Kalasataman metroasemalta puolitoista kilometriä. Matkan varrella on kylttejä neuvomassa perille. Samalla reitillä on myös muuta nähtävää, mm. Dodon kaupunkikasvimaa, monia satoja metrejä graffitiaitaa, skeittiparkki ja olipa siellä yksi jättimäinen mammuttikin.


Nihtikuja, Sompasaari
00500 Helsinki

8 kommenttia

 1. No onpa kyllä ihana kahvila! Kiitos vinkistä! Tiedä vaikka yks kesälomalainen Helsingin visiitillään kävisi tuolla jääteellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä :) Kiva jos tämä oli jollekin uutta tietoa! Kannattaa kyllä aivan ehdottomasti käydä, jääteetäkin siellä oli.

   Poista
 2. Ihana Kahvila on kyllä nimensä mukaisesti ihana paikka, käytiin siellä viime kesänä 2-vuotis -kakuilla poikaystäväni kanssa. Tänä kesänä ehdottomasti mentävä taas! (ja monta kertaa) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on todella ihana! Nyt sitten 3-v kakuille ;)

   Poista
 3. Tuonne voisi eksyä! Esim ensi viikonloppuna.....hjee!

  VastaaPoista
 4. Paljon kiitoksia ihanista kahvilavinkeistä <3

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall