Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MIDSUMMER SETTINGKylläpä viikonloppu hurahti nopeasti. Kolme päivää mökillä meni oikein loistavasti, tehtiin niitä kaikkia perinteisiä mökkijuttuja. Tässä muutama kuva juhannuskattauksesta, joka oli yksinkertainen. Lautaset toimivat hyvin, ja kahden käyttökerran jälkeen poltettiin grillissä. Ei jaksanut siinä vaiheessa enää tiskata, vaikka olisivat ne varmasti vielä kestäneetkin. Onneksi kaikki pikkulautaset ja puolet isoista jäi vielä yli! Kukkiakin piti tietysti poimia pöydän koristeeksi. Vaaleanpunaiseen purnukkaan vaaleanpunaisia kukkia, siniseen maljakkoon sinisiä ja lasiseen valkoisia koiranputkia. Pöytäliina pysyy paremmin paikoillaan ja näyttää hauskalta kun kulmat pistää solmulle. Ja pöytäliinanahan toimii varsin loistavasti Ikean parin euron lakana. Hyvin tuli tosiaan syötyä, tsekatkaapa muuten miten herkulliselta näyttää tuossa ruokakuvassa etualalla oleva vegaanin lautanen! Toivottavasti teilläkin oli mainio juhannus. Mä taidan nyt mennä purkamaan laukkuja, tultiin vasta äsken kotiin. On tää kyllä ollut yhtä pakkaamista ja purkamista viime viikkoina. :--)

9 kommenttia

 1. What a beautiful pictures, look like you have a lovely time.

  X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear! :) Yes we surely did, perfect midsummer it was.

   Poista
 2. vegaanimaininnasta jättiläisplussa, kokonaiskattauskin miellyttää silmää. Todella taidokasta ja raikasta meininkiä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ite en kuitenkaan ole vegaani, vaan pikkusisko. Mutta aika kasvispainotteisella linjalla itekin suurimmaks osaks vedän =)

   Poista
 3. Mistä nettiliikkeistä oot tilaillu kuoria iphonees? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Society 6:stä oon tilannut ne ametistikuoret :)

   Poista
 4. ihan ohi kaiken aiheen, mut cool and bored blogin puolella oli instagram -kuvauskoulu tyyppinen postaus ja mainitsit siinä jonkun pätevän kuvanmuokkaus appsin, viittisiks kertoo et mikä se oli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on semmonen ku Fotor PES, sitä mä käytän.. :) Ja sit on VSCOcam, joka on kans tosi suosittu ja se olis mulla opettelulistalla. Sitä käyttää kaikki pro-instaajat :)

   Poista
 5. Kaunis ja herkkä juhannuskattaus, kukista plussaa ja viitseliäisyydestä laittaa kaunista ulos pihalle <3

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall