Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PORTUGAL THROUGH MY EYES


Nyt on kotiuduttu matkalta, ja kesätyötkin alkoivat tänään. Olipas homma valikoida kuvia reissusta näin vähän..! Ensin niitä oli photarissa auki varmaan kahdeksankymmentä. Mutta tämä oli vasta ensimakua, luvassa on postauksia ravintoloista, kirppiksestä, LX Factorysta ja seinistä. Matka oli huikea, tehtiin todella paljon viikossa. Käytiin autiosaarella kävelemässä, hytistiin kylmästä, kiivettiin vuorelle tsekkaamaan linnaa, otettiin aurinkoa, kierreltiin Lissabonia keltaisella sporalla ja kävellen, juhlittiin sardiinifestareilla (aka Pyhän Antoniuksen juhla), syötiin etanoita, etsittiin näköalapaikkaa, syötiin sekä todella pahaa että erittäin hyvää ruokaa ja kärsittiin jalkakivuista vuoripäivän jälkeen.

Thanks Lisboa, it was great to finally see you! I had been waiting to get there for years, and it was pretty. Lots of things to do. Here are some bits of our trip, hope you enjoy these.

34 kommenttia

 1. Tosi hyviä ja kauniita kuvia Peeta!

  VastaaPoista
 2. Haluun tonne!! Näyttää niin kivalta. Lisää reissujuttuja ootellessa, koitetaan just kaverin kanssa miettiä mihin päin lähdettäs reissuun kesän lopulla..:--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne siis! Siellä oli kivaa :) Oi se on ihanaa suunnitella reissua. Mä laitan lisää juttuja tulemaan pian.

   Poista
 3. Hienoja kuvia :). Matkakuume sen kun kasvaa! Kirppispostausta odotan erityisesti!

  VastaaPoista
 4. Mahtavia kuvia! Ajattelitko tehdä postausta siitä teidän hostellista, ainaki Instagramin perusteella se oli tosi söpön oloinen paikka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta :) No pitää vähän miettiä, siitä kun tein jo postauksen niillä hostellin omilla kuvilla niin en tiedä onko pointtia tehdä uutta postausta huonoilla kuvilla :D Nimittäin en oikein saanut sieltä kummoisempia kuvia otettua kun aamulla oli aina kiire ja illalla pimeää / väsytti.. Joten ehkä jotain tunnelmapaloja ja yleistä löpinää että no oliko se nyt niin kiva hostelli ;)

   Poista
 5. hahah mä luulen että meiän täytyy kallen kans lähteä tonne elokuussa, näyttää liian mukavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuin siis! Haha kannattaa kyl käydä, sillon varsinki pitäis olla sit lämmintä :)

   Poista
 6. upeita kuvia, näyttää aivan ihnlta paikalta! :)

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia, ja hyvin olet vanginnut Lissabonin tunnelman ja olemuksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Sinäkin olet siis siellä käynyt?

   Poista
 8. tuuleehan hostellisat oma postaus? ihana tuo teiän yhteiskuva! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää miettiä, katso ylempi vastaukseni samaan kysymykseen! :) Ja kiitos heh.

   Poista
 9. Upeita nää kuvat. :)

  VastaaPoista
 10. Aivan mahtavia kuvia ! Tykkään hirveesti tommosista vanhoista kaupungeista ja noista punasista tiilikatoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Vanhoissa kaupungeissa on ihanaa tunnelmaa, moderni arkkitehtuuri ja elementtitalot ei nappaa yhtään niin paljoa ku nää vanhat kauniit rapistuneet rakennukset.

   Poista
 11. Me oltiin Lissabonissa samaan aikaan! Ei kyllä syöty kertaakaan pahaa ruokaa, mutta kylmä tuli varsinkin Sintrassa. Reissun ainut miinuspuoli oli se, että lähdettiin kotiin San Antoniuksen jälkeisenä aamuna, eikä Alfamassa tullut paljon nukuttua sinä yönä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AIjaa, mä jotenkin aina eksyn syömään kaikkea ällöttävää.. :D Hemmetin kylmä kyllä oli, mut onneks loppua kohden sit vihdoin lämpeni ja pääs vähän rannallekin! Sintrassa oli aika jäätävää hah, mut ihana se metsä! Me kiivettiin sinne vuorelle. :) Huh voin kuvitella et tuli vähä nuokuttua sit lentokentällä ..!

   Poista
 12. ootko lopettanu coolnboredin vai miks se ei näy?

  VastaaPoista
 13. Kuin siistejä kuvia! Mua inspiroi vaa ihan sikkenä kaikki tällaset hyvällä silmällä napatut kaupunkikuvat... Toi mis on ratikka, ja viimenen kuva nappaa erityisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! :) Tosi kivaa kuulla hih. Toi oli kyllä valokuvauksellinen kaupunki, tekis mieli julkasta miljoona lisää mutta pakko vähän rajottaa ;)

   Poista
 14. Ihania kuvia! Odotan nyt innolla kaikkia muitakin postauksia, koska olen itse lähdössä elokuussa tuonne reissuun :) varsinkin siitä kirppiksestä! Ja, noh, kaikesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo se kirppispostaus pitää kyllä tehdä ainakin :) Saa nähdä miten monta muuten teen kun tosta reissusta alkaa jo olemaan aikaa ja muut aiheet jo mielessä siintää.

   Poista
 15. Voi elämä meinasin alkaa itkemään kun katoin noi kuvat, tuli niin ikävä Lissabonia! RRRRRRRAKASTAN TOTA KAUPUNKIA NIIN PALJON! niisk niisk niisk :´)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi sinua! Onnistuin siis ilmeisesti ottamaan kuvaavia otoksia kaupungista :) Mun pitää kyllä silti myöntää ettei Lissabon ollu ihan niin huikee ku mitä ite odotin, ja Barcelona menee edelleen ykkössijalle :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall