Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HOME AFTER PARTYVähän erilaista kuvasarjaa tällä kertaa. Tässä olisi parin viikon takaisia kuvia niistä bileistä, jotka pidin meidän koululaisille. Tai siis kuvia bileiden jälkeiseltä aamulta. Blogeissahan kiersi joku aika sitten se haaste aidon kodin näyttämisestä, ja tässä olisi mun vastine siihen. Tämä oli nyt ajastettu postaus, jonka pakersin valmiiksi perjantaina. Nyt olen nimittäin mökillä! Jonkun luona voi nyt just sunnuntain kunniaksi olla tämmöinen samanlainen sotku kuin näissä kuvissa, kuka tunnustaa?


Onnea muuten kaikille valmistuneille! Taidan itsekin laittaa kuvia siskon valmistujaisjuhlista sitten kun tulen mökiltä. Juhlat järkättiin eilen meidän porukoiden pihalla,  siellä oli kiva teltta ja hyvät vegesafkat. Varmaan myös hienot koristelut ja kattaukset myös, tosin niitä en ole vielä nähnyt koska nyt elän perjantaissa vaikka tämä tuleekin ulos sunnuntaina. Hehe palataan siihen siis myöhemmin.Tuli vain tuosta kukkasesta tämä ajatusketju mieleen.


Saatoitte muuten huomata kuvista jotain uutta, tuon vaaleanpunaraidallisen maton nimittäin. Päätin bileiden kesken yhtäkkiä kaivaa maton esille muuttosäkistä, ja siitä lähtien se on ollut tuossa olkkarin lattialla. Ah, niin ihana, mutta yh, niin vaikea imuroitava. Mark inhoaa tuota mattoa, mutta minä rakastan sitä. Inhoaa siis sen hankalan siivottavuuden takia, ei muuten. Vaikka se onkin aika vaaleanpunainen heh! Taisin muutenkin kirsikankukkien aikaan innostua vaaleanpunaisesta taas kerran, sillä asettelin olkkariin esille vaaleanpunaisen vanhan taulunkin. Onpas meillä nyt hempeää.

13 kommenttia

 1. tossa matossa on sitä jotain! löysin viime kesänä kirpparilta aika paljon saman tyylisen sinisävysen maton ja tuli tuo teidän matto heti mieleen! ja mun poikaystävä inhos sitä heti :D kävin kuitenkin parin päivän päästä hakee sen, oli pakko... se on vähän pienempi kuin tuo teidän, joten sen imurointi ei oo niin hirveetä. mutta siinä oli pari pientä tahraa jotka ei lähteny pois ja se on vähän kulahtanu ni tuo mies sanoo sitä juopon matoksi :D hahaa.mutta makkarin lattialla on ja pysyy!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah mitäs niistä poikaystävistä ja niiden mielipiteistä... Kun on kuitenkin matosta kyse! :D Vai juopon matto, aika pahan heitti. Lulukin on kerran ulostellut ton meidän maton päälle, ja on siihen viiniäkin läikkynyt. Pesujen takia se on sitten kutistunut oudon muotoiseksi, mutta sehän tuo vain lisää luonnetta ;) Matot pysyköön!

   Poista
 2. Ihanan realistista. Toltahan se koti bileiden jälkeen näytää ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana matto, mistä tuollaisia helmiä löytyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Casuarinasta :) Mutta se oli vain yksittäinen kappale..

   Poista
 4. Näyttää olleen kivat bileet teillä. Juhlat on elämän suola ja pippuri! vaikka itse juhlat kestääkin vaan pienen osan aikaa verrattuna siihen kuinka kauan järjestelyt siivoamisineen kestää tai ylipäänsä juhlien valmistelu ja suunnittelu. Sitten ne ovat ihan yhdessä hujauksessa ohi! Ja jälkeenpäin ihmettelee että ehdinkö edes jutella kaikkien kanssa tai syödä ja juoda kaikkea sitä mitä oli tarjolla. Juhlittu on täällä viikonloppuna ja just nyt tuntuu siltä ettei ihan heti jaksi seuraavia järkätä, kunnes...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee hauskaa oli kyllä! :) Noinhan se just menee, että illan ajan huolehtii vaan että onko kaikki ruuat pöydässä ja siivoilee ja koittaa jutella kaikkien kanssa eikä yhtään ehdi pysähtyä tai ottaa rennosti. Sitä pitäis koittaa harjoitella :) Joo ei niitä juhlia ihan joka vklp jaksa järjestää!

   Poista
 5. Tuo matto on kyllä niin söpö! Ja hah perus läävää dagen efterii, vihaan niin sitä jos etkot on ollu kotona ja sit heräät kauheessa krapulassa etkä todellakaan kykene siivoomaan sinä päivänä. Mut teiän koti näyttää sentään suht siistiltä! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkää jaksanu siivota koko päivänä, sitä seuraavalle päivälle meni :D Kotietkoilu on kivaa mut siivoilu on tylsää.

   Poista
 6. Teillon ihanan näköistä, vaikka jengi on illan siellä remunut. Lulun pyllykin oli varsin soma.

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall