Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

STYLING FOR INNOLUX


Olenkin ihan unohtanut jakaa viime keväänä kuvaamiamme Innoluxin kuvia! Yhdessä ystäväni, valokuvaaja Kaisu Joupin kanssa olemme saaneet jo kolmeen otteeseen kuvata Innoluxille uusia kuvia heidän uusista ja vanhoista valaisimistaan. Minä scouttaan lokaatiot, suunnittelen kuvaukset ja stailaan. Tässä muutama lempikuvani, joita toissakerralla saimme aikaiseksi. Pitää jakaa viime kuvauksistakin muutama otos pian! Uudet kuvaukset on kalenterissa sovittuna, joten uuttakin materiaalia on taas luvassa.


Ensimmäisessä kuvassa on Innoluxin uutuus Beagle, joka toimii yölamppuna, kirjanpidikkeenä ja magneettitauluna yhdellä kertaa. Tässä toisessa kuvassa esiintyy söpö Cafe-valaisin.


Pasila-riippuvalaisin on saavuttanut suosiota sisustajien keskuudessa, ja olenkin nähnyt sitä kolmen valaisimen ryppäinä Flosin Aim-lampun tapaan ripustettuna. Kekseliäs idea, voisin itsekin saman toteuttaa!


Pasilan pöytäversio sopii työpöydän lisäksi vaikkapa ikkunalaudalle.Betonijalkainen Concrete.


Cafen uusi suurempi versio on super nätti! Ruokapöydän yllä riippuva Candeo Air-valaisin on itseasiassa kirkasvalolamppu, joten se toimii hyvin pimeiden aamujen herättäjänä. Candeosta on myös vanhempi versio, mutta tämä uusi Air on oma suosikkini!

Lokaationa näissä kuvissa oli erään ystäväni kaunis koti, sekä Field dayn studio. Kiitos että saimme lainata tilojanne :)

Styling Peeta Peltola, photography Kaisu Jouppi 

2 kommenttia

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall