Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VILLA IN BALI


Terkut Balilta! Lennettiin tänne juuri kaksi vuorokautta, ja saavuttiin muutama tunti sitten perille meidän villaan. Olen reissussa ystävieni Artun ja Vienan kanssa, joiden lisäksi mukana on vielä heidän ystävänsä Anton, jonka tapasin äsken ensimmäistä kertaa.


Varasimme ensimmäiselle neljälle päivälle oman villan Seminyakista Airbnb:n kautta ja olipa ihanaa tulla pitkän ja rankan matkanteon jälkeen tänne. Taloon kuuluu mm. oma uima-allas, pari rakennusta, maailman söpöin aurinkovarjo sekä yhdistetty keittiö-olohuone-lounge jossa on avonainen seinä uima-altaalle päin. Makuuhuoneissa on omat kylppärit, ja minun ja Vienan makkarin yhteydessä on Balille ominainen ulkosuihku. Kuinka freesiä käydä suihkussa puun katveessa auringon säteiden kutkutellessa iholla!


Keittiöstä löytyy Tom Dixonin lamput ja kaasuhella. Ajateltiin jouluna kokkailla joku kiva ateria ja tunnelmoida lyhtyjen valossa viinilasien äärellä. Ei kyllä yhtään haittaa vaikka joulu perinteisessä mielessä jää tänä vuonna väliin. Smoothie bowlit, tuoreet hedelmät, riisipellot, auringonlaskut rannalla ja suihkulähteet viidakossa kuulostavat nyt oikein hyvältä lomasuunnitelmalta.


Bali tuntuu olevan todella suosittu matkakohde tällä hetkellä. Vaikka kuinka moni kaveri ja tuttu on ollut täällä vastikään, ja Arttukin vasta alkuvuodesta viimeksi. Joten vinkkejä on hyvin saatavilla! Me ei olla sen suurempaa suunnitelmaa seuraaville viikoille vielä tehty, muuta kuin että  Cangguun mennään seuraavaksi, ja vikana sitten Ubudiin. Nyt jos ensimmäisenä pääsisi rentoutumaan muutaman päivän niin saisi tasattua jet lagia ja muutenkin saavuttaisi lomamoodin! Parasta on kyllä tämä valon määrä ja lämpö.


Huomenna tavoitteena on saada vähän pisamia nenän päälle! Ihanaa ettei tarvitse heti ekana päivänä ihmisten ilmoilla esitellä tätä kalpeaa kalkkunaihoa, vaan voi olla omassa rauhassa täällä haha.


Artun ansiosta täällä itseasiassa ollaan! Hän oli viime reissullaan niin ihastunut tähän paikkaan, että sai meidätkin vakuutettua. Vähän on tyytyväisen näköisenä nyt kun pääsi takaisin. Ihan varmasti me muutkin viihdytään.Mutta mutta, eipä sen kummempia. Tässä kurkistus meidän ekaan majoitukseen, ajattelin muitakin kuvia täältä reissusta päivitellä myöhemmin. Saa laittaa Bali-vinkkejä jakoon jos löytyy!

8 kommenttia

 1. kahden päivän lennot kuulostaa kyllä ihan kamalalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli siinä välilaskuja, jotka laskin mukaan siihen aikaan. Mutta anyway kaksi päivää ennenkuin päästiin määränpäähän, ei mitään herkkua :D

   Poista
 2. Aah, Bali! Tässä vinkit vuoden takaiselta reissultamme. Seminyakin huippu Garden gangstas -organic kahvila (aamupala-lounas mesta). Potatohead beach clubin varmasti tiedättekin. Ubudissa paras kahvila watercress. Ja monkey forestin apinat naurattaa aina! Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
 3. Moi, meikä on lähdössä balille. Mietityttää muutama asia. Onko hotelleissa sellanen hyttysverkko sängyn päällä? Olitteko te alunperin kuulleet edes mistään, että niitä tartteisi? Oon lukenut että siellä niitä riittää, että kannattaa ainakin hyttysmyrkkyä käyttää. Käytittekö te? Oliko hyttyset riesana päivisin vai illoin? Vai oliko yleensä ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mooi! Ei siellä ollut meidän mestoissa ainakaan hyttysverkkoja, eikä hyttysiä mitenkään paljoa ollut muutenkaan. Iltaisin kannatti laittaa hyttysmyrkkyä ja pitää ovet kiinni ettei yksittäisiä hyttysiä tule sisään, mutta en nyt sanoisi että se mikään ongelma olisi ollut :) Aina ei muistanut laittaa myrkkyä ja pärjäsi kyllä ilmankin! Toki siellä on se denguekuume-riski mutta ne kai pistää muutenkin vain päivällä? Ei kohdattu semmoistakaan.

   Poista
  2. Ok, kiitos paljon vastauksesta :)!! Kiva blogi sulla :)

   Poista
 4. hi there! was wondering if you have the link to this villa :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall